Zoltan 583 Napisano Decembar 29, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Lancia88 i Jeca, hvala na slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Decembar 29, 2010 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne fotke, svaka cast Najzli ako kojim slucajem mozes da okacis na neki link ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanmc2 4 Napisano Decembar 29, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lancia88, moj strom i ja smo ti zahvalni do neba za mega fotku! Care! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 29, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Pošto se ovde u temi euforija polako smiruje, vreme je da vam saopštim, da se u deželi takođe dešavaju slične humanitarne akcije. Uspešno ih npr. izvodi već par godina za redom Motoklub Rihemberk, Branik kod Nove Gorice zajedno sa italijanskim kolegama. Skupljeni pokloni idu u dom za invalidnu omladinu u Stari Gori. ovogodišnje sante Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Decembar 29, 2010 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Pošto se ovde u temi euforija polako smiruje, vreme je da vam saopštim, da se u deželi takođe dešavaju slične humanitarne akcije. Uspešno ih npr. izvodi već par godina za redom Motoklub Rihemberk, Branik kod Nove Gorice zajedno sa italijanskim kolegama. Skupljeni pokloni idu u dom za invalidnu omladinu u Stari Gori. ovogodišnje sante Hebiga što ti je standard! imaju i sanke i irvasa sa 3 tocka, lepo! Najbitnije je da postoji toplo srce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 29, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17531 Napisano Decembar 29, 2010 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi je drago da vidim ovu akciju u Sloveniji. Sve dobre ideje su univerzalne, a dobrih ljudi ima svuda. Medju motociklistima mozda procentualno cak za nijansu i vise nego u opstoj populaciji 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 30, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi je drago da vidim ovu akciju u Sloveniji. Sve dobre ideje su univerzalne, a dobrih ljudi ima svuda. Medju motociklistima mozda procentualno cak za nijansu i vise nego u opstoj populaciji To je sigurno zbog goriva Ili prosto zato što smo takvi kakvi smo. Kako god, odlično je što je tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4860 Napisano Decembar 30, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Moto Deda Mrazovi svih zemalja - ujedinimo se !!! Svaka čast Slovenci !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Decembar 30, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte i nase drage prijatelje iz moto kluba Oplenac. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4860 Napisano Decembar 30, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kao fudbalska ekipa - samo sa bradama i Deda Mraz odelima, taman ih je 11... Svaka čast Topolčani - tako treba ! Za par godina svaki deda mraz će voziti motor... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Januar 5, 2011 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj doprinos sa zakasnjenjem. Slike kasnije 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Januar 5, 2011 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika btw. slike nisam ja slikao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Proslo vec neko vreme od akcije, a spota nema, pa ne znam da li je u pripremi, ili ga ove godine nece biti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, bice ga. Treba vremena, prioritet je bilo nesto drugo sto se zavrsava do petka, posle toga tek mozemo da se vratimo na ovaj spot. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав! Нађох фото-апарат... П.С. чекамо спот! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Avgust 16, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan kad che filmich? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...