kobra 152 Napisano Decembar 26, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dzoni slike su extra, svaka ti cast !!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 26, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nisi se džabe tumbao po prtljažniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano Decembar 26, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan đunta - imam u koloru samo onu ne editovanu,tj oridjidji PoČetnik - pa pazi,od 400 slika sto sm slikao,manje od 100,tj sve koje cu ovde postaviti valjaju tako da mutne i ne uspele ne delim a videcu da sve ove slike u ful rezoluciji spicim u neki rar i da ih uploadujem.pa cu ostaviti link ovde na temi tako je bolje nego da svima pojedinacno saljem slike na mail 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 26, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko zajednicku sliku ispred skupstine u vecoj rezoluciji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Decembar 26, 2010 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, taman posla Mile, nema strasno. E jesmo dobri Ma de da se smlatimo, pa nisam ja džabe završio školu dobre vožnje, ovo je rezultat, Leteći Deda Mrazovi. đunta - imam u koloru samo onu ne editovanu,tj oridjidji PoČetnik - pa pazi,od 400 slika sto sm slikao,manje od 100,tj sve koje cu ovde postaviti valjaju tako da mutne i ne uspele ne delim a videcu da sve ove slike u ful rezoluciji spicim u neki rar i da ih uploadujem.pa cu ostaviti link ovde na temi tako je bolje nego da svima pojedinacno saljem slike na mail Pa jer imaš color, ne razumem te, malko sam mator. Ima li neko zajednicku sliku ispred skupstine u vecoj rezoluciji ? Prlx, one zajedničke koje sam postavio imam u punoj rezoluciji. Daj mail da ti šibnem. I naravno, svakom gde ga ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Decembar 26, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan SSSSSSSSSSSSSSSSS UUUUUUUUUUUUUUUUU PPPPPPPPPPPPPPPPP EEEEEEEEEEEEEEEEE RRRRRRRRRRRRRRRRR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nidza slikao...malo obradjena...meni najdraza na Kawi.... Hvala Nidzo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Decembar 26, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za akciju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano Decembar 26, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan i zadnji deo DSC_4504 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4506 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4517 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4527 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4538 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4541 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4563 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4565 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4568 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4570 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4588 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4599 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4603 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4610 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4615 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4643 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr to bi bilo to od mene e sad,vid'o sam da ima ljudi sa mnogo ozbiljnijim aparatima od mene,pa gde su fotke? i nije valjda da mene niko nije slikao? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan a videcu da sve ove slike u ful rezoluciji spicim u neki rar i da ih uploadujem.pa cu ostaviti link ovde na temi tako je bolje nego da svima pojedinacno saljem slike na mail Ovo bi ti bilo najpametnije, mnogo nas je. i nije valjda da mene niko nije slikao? A, pa bio si mnogo brz !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 27, 2010 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan i zadnji deo DSC_4599 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr to bi bilo to od mene e sad,vid'o sam da ima ljudi sa mnogo ozbiljnijim aparatima od mene,pa gde su fotke? i nije valjda da mene niko nije slikao? svaka chast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Decembar 27, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi,hvala idemo dalje...slike su vec pocele da budu random,jel me upload malo z... DSC_4640 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4645 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4471 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4472 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4480 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4487 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4494 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr hahahaha... evo mene i marine na ovoj poslednjoj... bas kul :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 27, 2010 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan evo josh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nikola, ima li negde mene me, skuter deke ?!? PS I ja bih onaj grupnjak na stepenicama Skupstine u full res, ako je moguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan U zurbi sam u subotu zaboravio i mobilni i fotoaparat tako da cu se posluziti sa par vasih slika,nadam se da se autori nece naljutiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio na putu pa sad moram fotografije da gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Decembar 27, 2010 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nikola, ima li negde mene me, skuter deke ?!? PS I ja bih onaj grupnjak na stepenicama Skupstine u full res, ako je moguce. Deda, daj mail da ti prosledim one grupne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nikola, ima li negde mene me, skuter deke ?!? PS I ja bih onaj grupnjak na stepenicama Skupstine u full res, ako je moguce. Deda, daj mail da ti prosledim one grupne. `bo te deda ! Imas ga u mom profilu! Eve ti ga na: ndeco2@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano Decembar 27, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi evo svih slika koje sam okacio ovde u full rezoluciji. http://www.4shared.com/file/_jdcuUwE/deda_mraz.html mozete iz razvijati,kaciti na fejs i druge sajtove samo molim da kopirajt ostane na slici. pozz vidimo se sledece godine 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Decembar 27, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan jedna od najdrazih slika na motoru hvala dzoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Nikola ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Decembar 27, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Nešto sličica i od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 27, 2010 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Dzoni.. mnogo dobre slike... hvala i od mene.. voleo bih da vidim i par slika iz Sremcice, ako si slikao... Ali, da ne budem lazno skroman... jel moze DSC_4417 i od istog (taj sam) deda mraza na krilatom konju u HR na mail? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 27, 2010 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Nešto sličica i od mene... Peco.... hvala za sliku... nisam siguran da si znao da me slikas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Decembar 27, 2010 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam je na mestu! Bilo mi je cast da podelim sa vama zelje i zadovoljstva! Hvala svima ukljucujuci i posetioce! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...