kochaMatori 1108 Napisano Decembar 25, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ovde ostavite svoje utiske sa Moto-Deda Mraz akcije 2010. godine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 25, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Gledá ja vas na Žikinu dinastiju šarenicu... Žika je od režije tražio "još malo bajkera", a u medjuvremenu se već popela... i imala vetar u kosi... reporterka hehe 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 25, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan ja gledao od 9 - 10 i nije bilo,a taman spremio da snimim sve to..Kad je bilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 25, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad dosao sa platoa ispred skupstine Skupio se poprilican broj motociklista, vladalo je lepo raspolozenje, deci su urucivane neke igrackice, uglavnom sve na nivou Jos jednom ste dokazali da ste najbolji, svaka vam cast 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Decembar 25, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast za akciju, sve pohvale !!! očekujemo i slike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 25, 2010 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jooooj ...prespavao sam Žikinu šarenicu Tragajući za video snimkom iz bilo kog izvora, naleteh na neke "male uvređene" i njihove "male komentare" na temu ove humanitarne akcije evo OVDE (klikni) Šta reći Elem, drago mi je da vas je sve tamo prisutne poslužilo vreme. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Akcija je fenomenalna! Nikad vise ucesnika! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Decembar 25, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sada dosao kuci. Preskocio sam druzenje u restoranu zbog obaveza. Sta reci, dok smo isli ka Sremcici, srce puno... hoce da pukne. Docekali su nas kao rodjene. Gledajuci decu tamo, stvarno me tuga uhvatila, opet, svi mi koji smo dosli sigurno smo ulepsali dan tim malisanima. Bez skrivene namere, otvorenog srca. Drugari, svaka cast. Ima par slika, uploadovacu ih posle. Mene savatali da dam izjavu... Ja kada se brukam, brukam se u fullu. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super,odziv odlican. Na zalost morao sam sa odem cim smo stigli u Sremcicu. Evo malo slika da se vidi kako je to bilo. (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Decembar 25, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Decembar 25, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan I direktno sa Stenke :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Decembar 25, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao na Stenku ali za akciju nemam reci. Bas nas se dosta skupilo! Imam i nesto slika. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan I jos ove. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 25, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Reci ne mogu opisti osecanja koja ostaju posle posete Sremcici. Jednostvno ne mogu. Imam par slicica, nisu nista specijalno: http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan I ja sada stigoh! KOliko god pisao, ne mogu opisati kako sam se osecao danas. Samo cu reci da mi je neizmerno drago sto sam imao priliku da ucestvujem u ovome. Svaka nam cast. Sad ce malo da nas pljuju pametni i posteni, da truju svaki video i svaku vest ali mi smo danas uradili puno a oni ništa. Nego, što ne nadjoste nekog reprezentativnijeg da daje izjavu "za dnevnik"? RS i ja smo bili "zrtve", mislim da će pasti opštenarodna zajebancija kad sminak procuri u javnost. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Decembar 25, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je vec receno, bilo je divno... Samo cu reci- nase malo nekima je ne mnogo, vec sve... Bravo za sve nas! Drugari iz Sremcice, vidimo se i sledece godine- pa makar padale i nindza kornjace i kocke leda- vidimo se! p.s. Ovog puta sam iskusno 'zaaaaboravila' fotoaparat kako bih konacno i ja imala lepe fotke- nisam ja bila ta koja fotka! Iskusno, iskusno.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4818 Napisano Decembar 25, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sad stigoh kući posle 270 km puta današnjeg... Krenuo sam jutros sa 13 stepeni a vratih se sa snegom i celih 1 (jedan) stepen !!! Kiša i u dolasku i u odlasku ali je vreme poslužilo kad je trebalo... Vredelo je svake sekunde i svakog kilometra !!!... Hvala svima na lepom druženju - slike stavljam kasnije... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17211 Napisano Decembar 25, 2010 Integrisan, 8318 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala od srca svima koji su bili! Ponosan sam sto sam deo vas i ove price. Toliko dobre energije i dobrih ljudi na jednom mestu. Zaista je ovo jedna jedinstvena zajednica. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Decembar 25, 2010 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto, svaka ti čast! Drugari, bilo je nezaboravno. Hvala svima koji su danas pokazali najbolje lice motociklista Srbije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 25, 2010 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Kocho, Arakis, Trinity... BJ Bajkeri.... HVALA VAM!!! Posle ovoga osecam se kao čovek!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan čim se saberem od utisaka postavljam i ja slike... bilo je... ne znam.... nemam pravu reč... divno?? fantastično?? dirljivo?? sve su to male reči za ovo danas... svaka čast svima!!!! da citiram kolegu: stvarno se osećam ko čovek!!!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,bilo je super. Drago mi je sto sam ucestvovao u ovoj akciji i upoznao puno dobrih ljudi. Jeste da sam nekoliko puta bio okupan od strane kamiona i autobusa , ali dobro ,bilo je vredno toga . :D 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Vec je stiglo i u novine http://www.glas-javnosti.rs/clanak/beograd/glas-javnosti-25-12-2010/humanitarna-akcija-motociklista-deda-mrazeva http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/225901/Moto-Deda-Mrazevi-posetili-malisane-u-Sremcici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...