cafe racer 643 Napisano Decembar 23, 2010 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki er 500 u extra stanju bez ulaganja,registrovan do avgusta, uradjen servis,vlasnik, presao 29 000,cena 1900e, moze zamena za skuter. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Decembar 23, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan godiste? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Decembar 24, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Lep primerak mislim da je u ovoj boji najlepsi, ako sve bude kako treba i moja honda ce u tu boju. Pozdrav i brza prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Decembar 24, 2010 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj ćale Malaguti Warrior 150, ako te zanima. Ovako nešto: Prvi vlasnik je napravio par ogrebotina i crkla je sajla za kilometražu (nema nigde da se kupi). Godište je 2001. ili 2002., ne sećam se. Registrovan, naravno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Decembar 24, 2010 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan godiste? Godiste je 99" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Decembar 24, 2010 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj ćale Malaguti Warrior 150, ako te zanima. Ovako nešto: Prvi vlasnik je napravio par ogrebotina i crkla je sajla za kilometražu (nema nigde da se kupi). Godište je 2001. ili 2002., ne sećam se. Registrovan, naravno. Znam taj model....koliko ga cenite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Decembar 24, 2010 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan uffff...ja bash vijam ovakvu ponudu...sledecji motor cje mi biti sigurno er-5! imam apriliu leonardo 150, i trenutno je na farbanju...za jedno 2 nedelje cje icji u oglase, chim zavrshimo sredjivanje...shteta shto trenutno nemam dovoljno da doplatim...no ko zna, ako padne neki kesh sa neba... to je trenutno stanje, ima josh da sklopimo plastike oko sata,donesemo da je ispoliraju, brendiramo je sa monster energy nalepnicama i da mi josh neko presvuche sedishte u crno i pravac oglasi...vreme je za neshto sa brzinama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Izvini ali stvarno mi nije jasno zasto ovako lep motor menjas za skuter? Jel u igri samo skuter ili moze i neki drugi motor sa brzinama samo manje kubikaze? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Izvini ali stvarno mi nije jasno zasto ovako lep motor menjas za skuter? Jel u igri samo skuter ili moze i neki drugi motor sa brzinama samo manje kubikaze? Imam Ducati multistradu a Kawasaki sam namenio mojoj zeni umesto skutera, posto od te voznje nema nista vracamo se na staro(pao je motor dva puta u garazi sva sreca ima rol bar oko motora) inace Kawasaki je u originalnom stanju nije farban, imao sam vec nekoliko ponuda za zamenu medjutim nesto tu nije u redu ili ja suvise malo cenim motor ili je skuterima skocila cena,,,,koji motor imas? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Do nove godine za kes moze i za 1700e, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan prodas samo rol bar ? inace cena je niska ne idi ispod toga ! pa makar ti i ostao a ide i prolece pa ce vec neko naici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Decembar 26, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mojauto.rs/polovni-auto/585885 Sta kazes na ovo ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Decembar 26, 2010 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mojauto.rs/polovni-auto/585885 Sta kazes na ovo ? pise da ima 12ks? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Decembar 26, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Greska , sad sam proverio na netu pise 4 KS a u saobracajni : 2.12 KW Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Decembar 26, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/53005-yamaha-jog-rr-2005-god/page__p__912879__fromsearch__1#entry912879 Imas ovde temu o prodaji , ima vece slike nego na stranici mojauto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Decembar 26, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovaj? nije skuter ali je pouzdano motorce. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55080-motokultivator-marke-yamaha-model-tw/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Decembar 26, 2010 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovaj? nije skuter ali je pouzdano motorce. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55080-motokultivator-marke-yamaha-model-tw/ Od kad nisam cuo za taj model,do koje godine se pravio? jel ima gde da se kupe gume za tu Yamahu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Decembar 27, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan @ racer hi, hi, pravi se i dalje doduse 200 ccm http://www.yamaha-motor.com/sport/products/modelhome/10/home.aspx Ima i guma al su skupe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Januar 4, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Ode Kawa kolegi sa foruma , sa srecom da se vozi 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6219 Napisano Januar 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Alekre-u? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13593 Napisano Januar 4, 2011 Ne silazi, 7590 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da - da Kawa je sada moja Mada mi se Multistrada vise svidja ali neka dobro je i ovo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 4, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST!!!!! Odlicna kawa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Januar 4, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Da - da Kawa je sada moja Mada mi se Multistrada vise svidja ali neka dobro je i ovo Skupljaj pare,vratis Kawu i doplatis,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...