pera-s 434 Napisano Januar 8, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan kod nas je za trecinu pala prodaja goriva, sto ti je skoro isti ku**c. A hvalili su se kako je novi zakon o bezbednosti za trecinu smanjio broj nesreca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 8, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Meni registracija poskupela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Meni registracija poskupela... Koliko? sta? kako ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pa poskupelo kad je vama porez ostao isti a treba da platite 4000din nove table saobracajne i vinjete. Neznam sta vam je sto se svi pravite ludi? Sta kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 8, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pre bila 6536dinara. sad: 7283.00 dinara + provizija banke ili poste za svaku uplatnicu. I to bez novih tablica i saobracajne.. I bez tehnickog.. (1500din) ALi sreca u nesreci je sto sam registrovao 09.11.2010 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 8, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo sa tablicama, i saobracajnom... 9688.00 dinara + provizija banke .... + 1500 tehnicki.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Evo sa tablicama, i saobracajnom... 9688.00 dinara + provizija banke .... + 1500 tehnicki.. a koliko je bila pre ?? el bi mogo i meni da sracunas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 8, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan el bi mogo i meni da sracunas ? Mozes ovde da izracinas... Kalkulator Registracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Pa poskupela je za nas ispod 1000 ccm..za neko uskladjivanje cena sa inflacijom za 2010-tu godinu, kako Lalajko reče odakativno 10%...+ tablice, nalepnica,saobraćajna...odnosno poskupelo je i za one preko 1000ccm, samo što je za njih oboren onaj astonomski porez, .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan el bi mogo i meni da sracunas ? Mozes ovde da izracinas... Kalkulator Registracije. ma prema tom kalkulatoru meni je skuplje za 300din .... a zasto sumljam u njega .. nema na listi gradova Jagodina a ima Cuprija .. a cuprija ne postoji u tablicama .. cupricani voze sa jagodinskim tablicama .... znaci koliko je ovo tacno ?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Za 125cc sad izadje: 7685.00 dinara + provizija banke + tehnicki mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan a zasto sumljam u njega .. nema na listi gradova Jagodina a ima Cuprija .. a cuprija ne postoji u tablicama .. cupricani voze sa jagodinskim tablicama .... znaci koliko je ovo tacno ?????? Unosi se grad zbog komunalne takse koja je razlicita u svakom gradu (opstini). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Peco koj ti djavo, Cuprikovac Sity nema zezanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni Medvedja svoje tablice, ni Zvezdara, kao deo Beograda, mislim da su te opštine ponudjene zbog(komunalne) ekološke takse...nije ekološka taksa za svaku opštinu ista, bar nije bila pre par godina... Ako grešim verovatno će me neko ispraviti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan a zasto sumljam u njega .. nema na listi gradova Jagodina a ima Cuprija .. a cuprija ne postoji u tablicama .. cupricani voze sa jagodinskim tablicama .... znaci koliko je ovo tacno ?????? Unosi se grad zbog komunalne takse koja je razlicita u svakom gradu (opstini). to znam i bas zbog toga je problem .. Cuprija ne bi trebalo da postoji u listi .... U Cupriji je komunalna taksa 600din a u Jagodini 2500din (moramo da placamo zoloski vrt) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali onaj koji prijavljen u Ćupriji platiće taksu 600, a ti verovatno 2500 hiljade..pa prebaci papire u Ćupriju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4947 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1877 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hajde nek neko kaze jel` Cuprija opstina ( a posto sam poprilicno siguran da jeste) naravno da bi trebalo da stoji na listi jer to nema veze sa registracionim podrucjem, drugi je problem sto opstine Jagodina nema, pa u Beogradu svaka od gomile opstina ima svoje razlicite takse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan el bi mogo i meni da sracunas ? Mozes ovde da izracinas... Kalkulator Registracije. Ovaj link nije tacan zato sto kada stavim kursor na stikliram da mi treba nova saobracajna oni mi opbjasnjava da je to zato sto sam je ispunio tj ako nemam vise mesta na 4 strani saobracjane. Znaci ono je i dalje staro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Možda si u pravu....ipak mislim da će tako ostati do kraja godine..jer kome treba informacija ako je tek sad registrovao vozilo..koliko sam video i kad treba da se upiše kw,i ccm kursor kaže da su podaci na trećoj strani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ALA BRATE! Glava me zabolela od cifri! 3000+2000+357+1597+.... Ako imas pare, vozis, nemas pare, ne vozis. To je najprostija matematika i mislm da ne treba tu puno da se komplikuje. Jeftinije sigurno nece biti. Nesto ces da platis manje, ali ce te docekati na drugoj strani. To je drzava. I predlog... Svi pre nego sto sednu za komp, po dve rakije na brzinu da se smire pa onda na tenane. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan en umem da sracunam za hondu transalp 600v 1997god jer nije kod mene,ali je prosle godine bilo sa tablicama 18700din! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 8, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Mene će registracija da izađe preko 20.000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan LJUDI, batalite racunaljku neko vreme......mora sve ovo da se iskristalise kao i kod svake promene zakona nastane opsti haos! Mora da se slegne malo LOSMI CAPO nam je nadlezan za sveze informacije i covek ce ih pruziti u minimalnom roku kad god sazna nesto novo. P.S. Kalkulator nemojte koristiti dok ga ne osveze novim cenovnikom da se ne bi nervirali 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 8, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Kalkulator nemojte koristiti dok ga ne osveze novim cenovnikom da se ne bi nervirali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 9, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ALA BRATE! Glava me zabolela od cifri! 3000+2000+357+1597+.... Ako imas pare, vozis, nemas pare, ne vozis. To je najprostija matematika i mislm da ne treba tu puno da se komplikuje. Jeftinije sigurno nece biti. Nesto ces da platis manje, ali ce te docekati na drugoj strani. To je drzava. I predlog... Svi pre nego sto sednu za komp, po dve rakije na brzinu da se smire pa onda na tenane. samo sto sam stigo iz grada ... 12 dunje i idaje mi mnogo skupoo js dfjsdkf moramm daa predjemm naa stomakkliju ...da vim dal boje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...