PECA BMW 1121 Napisano Januar 15, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ne znam ljudi sta vi racunate i gde ste videli da vam je ista jeftinije MENI JE REGISTRACIJA ISTO KAO I PROSLE GODINE OKO 180 E Tebi jeste ! alli ko ima preko 750 njemu je jeftinije ... prelistaj malo unazad temu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Januar 15, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Napredujemo ! svidja mi se ovo smanjenja cena....jos kad bi nam tako spustili bezolovni....ih 8) :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Napredujemo ! svidja mi se ovo smanjenja cena....jos kad bi nam tako spustili bezolovni....ih 8) :care: Pa cena je pala za ceo 1 din.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Januar 15, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Napredujemo ! svidja mi se ovo smanjenja cena....jos kad bi nam tako spustili bezolovni....ih 8) :care: Pa cena je pala za ceo 1 din.. hahahahah bez 20-30dindzi kao da nije nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan hahahahah bez 20-30dindzi nema nista Od toga nema nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 15, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad... jeste da offujemo, ali juce je pala kritika nasoj Vladi od strane EU. Morace poprilicno da smanje akcize. Bilo u Dnevniku, sa sve izjavom kako neko "ko mnogo radi moze nekad i da pogresi". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Januar 15, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome nesto znaci prekjuce registrovao motor BMW F650GS i izaslo 18.070 + tehnicki pregled. Ne znam koliko je bilo prosle godine jer ga prvi put registrujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Januar 15, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Meni ide registracija za TDM-a krajem februara, valjda ce da se ustale sa cenama do tada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10526 Napisano Januar 15, 2011 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome nesto znaci prekjuce registrovao motor BMW F650GS i izaslo 18.070 + tehnicki pregled. Ne znam koliko je bilo prosle godine jer ga prvi put registrujem. a jel to SVE ukupno sa ovom novom tablom i saobracajnom? znaci pali i vozi sve reseno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Januar 15, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakva buva... A mi vune pa se palimo ko hepo kocka... Meni se cini da nema nista od tog smanjenja. Mislim, mene i to ne dotice, ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17059 Napisano Januar 15, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Umanje nešto "poreza" kategoriji preko 750 i 1100 kubika (kojih je ionako malo), a svima povećaju osiguranje i uvedu obavezu registracije i za "mopede" i skutere (ispod 50 kubika). O novim tablicama i saobraćajnim dozvolama i da ne pričam. Pa sad procenite i sami kako smo ukupno prošli mi a kako je prošla "država". 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Januar 16, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome nesto znaci prekjuce registrovao motor BMW F650GS i izaslo 18.070 + tehnicki pregled. Ne znam koliko je bilo prosle godine jer ga prvi put registrujem. a jel to SVE ukupno sa ovom novom tablom i saobracajnom? znaci pali i vozi sve reseno? Da bas tako sve zavrsio u ljermontovoj. Otisao na salter milsim da je AMSS dobio sve uplatnice, 3 metra dalje komercijalna banka 18.070 sa provizijom banke vrato se na salter AMSS uzeo polisu i 5m na drugu stranu saler za registracije. Znaci zavrsio sve u krugu od 8 metara i jedno pola sata posto guzve nije bilo. 18h posle podne:takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Januar 18, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Yomane brate kakva je situacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Januar 18, 2011 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Evo novih .....ma iste ko stare..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 18, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Yomane brate kakva je situacija? 26.935 din bez tehnickog pregleda Zadovoljan sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Januar 18, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko novi kalkulator sa novim stopama poreza jer ovaj stari kalkulator mi je izbacio 32.000 dinara za Varadera 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Januar 18, 2011 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Yomane brate kakva je situacija? 26.935 din bez tehnickog pregleda Zadovoljan sam! Ha za broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 18, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan nista novo nema ... jos se ni u agencijama ni sup-u ne zna ... svaka agencija drugacije racuna ???????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Januar 18, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan evo jedna korisna adresa za izracunavanje registracije po novim propisima http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=Info_za_registraciju&Itemid=56〈=sr dobijete sve potrebne uplatnice na monitoru pojedinacno i zbir na kraju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 18, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Em imas posebnu temu o ovom sajtu, em svi pisu o tome kako sajt nije jos azuriran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 19, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Yomane brate kakva je situacija? 26.935 din bez tehnickog pregleda Zadovoljan sam! E vala i ja sam zadovoljan sto si ti tako prosao . Drago mi zbog tebe a i zbog mene ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Yomane brate kakva je situacija? 26.935 din bez tehnickog pregleda Zadovoljan sam! Yomane, koje ti je godište bendža ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad... jeste da offujemo, ali juce je pala kritika nasoj Vladi od strane EU. Morace poprilicno da smanje akcize. Bilo u Dnevniku, sa sve izjavom kako neko "ko mnogo radi moze nekad i da pogresi". Mogu da se kladim da ce povecati iznos akciza za goriva iz domace rafinerije nafte (tako ce izjednaciti akcizu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 19, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Yomane, koje ti je godište bendža ? 2005. prvo koje "vuce" popus' od 15%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prošle godine vrisnuo 31.000 za Varadera 2009. godište. Ove godine, sa popustom mogu u najboljem slučaju da prođem sa 25.000 ali kad dodam nove table, tu sam gde sam i bio..."ne lipši magarče do zelene trave" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...