vladica 35 Napisano Maj 19, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo, cestitam, i nek je sa srecom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 20, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Srecno ti biloo, Odlican izbor za nase puteve !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 20, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ajd, ajd, nemoj da se hvališ Èekaj malo da se uvozaš, pa da raspredemo utiske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 20, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke! Transalp je superiska. Da te dobro sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Maj 20, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sve èestitke , Pravi izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Maj 20, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, da nije bilo djira u Zagreb, tko zna jel bi uopšte razmišljao o Transalpu. Lijepo motor izgleda, vrlo oèuvano. Sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 20, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan neka je sa sreæom i da ti ispuni oèekivanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 20, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima za cestitke! Evo skoro sam se vratio iz kratke voznje, i posle ovih par stotina kilometara mogu da zakljucim da se nisam pokajao zbog izbora modela ni zbog para koja sam dao za njega. Cak sam i suvozaca imao na nekih stotinak km, koga skoro nisam ni osetio. Ostaje mi samo da jos cesce pisem u deo foruma "putovanja i izleti", ali svi koji me znaju, znaju da ce tako i biti... @lalajko Hvala sto si mi skrenuo paznju na to, ja sam u tolikoj euforiji, da nisam ni primetio! Gde cu sad to da nadjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 21, 2007 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Joseph! Taj Transalp sa jednim pravim avanturistom poput tebe zaista ima da ispuni sve namene koje je zamilso dizajner! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 21, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna ispunjena zelja. Cestitam Josephe. Sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 21, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na izboru motora. Dobrodosao u najvecu moto-porodicu na svetu - porodicu HONDA ridersa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 21, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sto si mi skrenuo paznju na to' date=' ja sam u tolikoj euforiji, da nisam ni primetio! Gde cu sad to da nadjem? [/quote'] Doðeš do mene, odemo do mog drugara koji ima transalpa, napravimo od njegovog dela kalup od gipsa, izlijemo deo od poliestera, najeftinija varijanta, a služiæe. Inaèe na plastikama ti fali nalepnica 600v, plavo crvena, i to se da odraditi... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 21, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sto si mi skrenuo paznju na to' date=' ja sam u tolikoj euforiji, da nisam ni primetio! Gde cu sad to da nadjem? [/quote'] Doðeš do mene, odemo do mog drugara koji ima transalpa, napravimo od njegovog dela kalup od gipsa, izlijemo deo od poliestera, najeftinija varijanta, a služiæe. Inaèe na plastikama ti fali nalepnica 600v, plavo crvena, i to se da odraditi... :wink: Nalepnice nisu problem, to cu srediti. A svaka cast za poliester ideju , i za to cemo se dogovoriti pored ostalih stvari posle Eurobiker-a! Nego imam jos jedan problem, stavicu u "garazu" mozda znas nekog da mi pomogne... :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...