Jump to content

Moto Zajednica

kupujem motor 1800e +-

Recommended Posts

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: xciting 250

dakle kupujem neki motorin od 500ccm do 750ccm oko 1800e, neki naked ili nesto slicno gde se sedi uspravno... choperi, enduro i skuteri me ne zanimaju...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: z750

sve shto traba motoru je reg. stvarno je sve ok lanac ,lancanici,plocice ,akumulator lepo pali,lepo radi ima extra zvuk kao hiljadarka...............sve u svemu stojim iza onog shto kazem.poz tel.0642676331

post-1992-070216600 1293049510_thumb.jpg

• U prolazu, 21 postova

to jeste, i slazem se da su enduro motori najbolji izbor za grad i malo van grada... ali dzabe kad mi se vizuelno ne svidjaju. jbg kazu ljubav mora da boli, pa sad trazim kompromis :)

• U prolazu, 21 postova

slabo idu ponude na forumu a i van njega nije bolje... ili se ne jevljaju na telefon, ili im motor nije u bg nego su ga otrali negde u garazu 200km daleko... ima svakakvih prica... preko telefona imaju motor ko casa a kad odes uzivo svaka casa okrnjena ili polomljena... valjda cu do proleca pronaci pravi motor... a mozda i on pronadje mene :)

• Svrati ponekad, 194 postova
  • Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,

bila jedna cb 500 u zemunu cini mi se riyu motors ili tako nesto, na slikama deluje solidno a cena je bila 1500 evropskih parica, verovatno ce cena malo dole ako zele da prodaju usred zime.

• Ne silazi, 7372 postova
  • Motocikl: TDM 900

slabo idu ponude na forumu a i van njega nije bolje... ili se ne jevljaju na telefon, ili im motor nije u bg nego su ga otrali negde u garazu 200km daleko... ima svakakvih prica... preko telefona imaju motor ko casa a kad odes uzivo svaka casa okrnjena ili polomljena... valjda cu do proleca pronaci pravi motor... a mozda i on pronadje mene :)

I ja kupujem motor, ista stvar :(((

• Svrati ponekad, 118 postova
  • Motocikl: Kawasaki z1000sx

honda CBR 600 f1, mozes taman da ga preradis u naked posto su mu izguljene plastike :) rep je od neke novije aprilije. javi na pp ako te zanima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja