ZekoSA 1 Napisano Decembar 21, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Sarajevo-BiH Motocikl: Thunderace Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim forumasima.... Zovem se Zeko, vozim Yamahy thunderace 1997, samo zato sto nisam mogao naci veci motor. Rodjen u Sarjevu prije 40 tak, godina Sve podatke sam stavio u profil, pa ako kome sta treba iz Sa, samo pisite. Uclanio sam se na forum (iskreno) kad sam vidio preradu Thunderace sa oklopima od R6 u zlatno crnoj boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Decembar 21, 2010 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Zeko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 21, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama došao! A sneg... pa otopiće se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Decembar 21, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošlica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1835 Napisano Decembar 21, 2010 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje i živ nam bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 21, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Decembar 21, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Zeko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 21, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pure 3 Napisano Decembar 22, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Prilep , Makedonija Motocikl: kawasaki 500 kle Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 22, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao ... daj mi reci gdje u Sarajevu možeš kvalitetno a jeftino prenoćiti (sa doručkom) a da su motori na sigurnom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 217 Napisano Decembar 22, 2010 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan ....pa ako kome sta treba iz Sa, samo pisite. Samo 10 upola s lukom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 22, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan evo ti od prošle godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZekoSA 1 Napisano Decembar 22, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Sarajevo-BiH Motocikl: Thunderace Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, ja porucio, nemoj da se ohlade.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Decembar 23, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Samo se ti najavi... za smjestaj se ne sikiraj...jel tako Zeko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 23, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan meni se izuzetno teško najaviti.... prije par mjeseci se žena i ja ujutro ustali i otišli na kavu 500 i nešto km u jednom smjeru.... teško bi to bilo najaviti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Decembar 23, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Onda se javite kad stignete broj sam ti poslao na PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 23, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan da bih riječ rekao ... :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 11, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i krivac za uclanjenje na forum da pozeli dobrodoslicu sa debelim zakasnjenjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Mart 11, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, ja porucio, nemoj da se ohlade.. Dobrodosao ! Gde su u Sarajevu najbolji cevapi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 11, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...