mlader 251 Napisano Maj 18, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Kao što piše u naslovu, danas sam ženi pazario krajnje neoriginalni beli Piaggio Free. I zaljubio sam se odmah naše malo belo skuterèe. Sada mi pored zgrade stoje dva lepa bela motora (drugi je VFR750) i svaki put kada ih vidim toplo mi je oko srca èak i kada lije kiša kao danas... Cope æe me razumeti Hitman me je vozio do Nove Pazove gde živi lik koji ih sreðuje i prodaje, a posle je sam otišao nazad za BG da se ne bi smarao samnom. Kiša je sve vreme padala, smrzao sam se, a "kišno odelo" više ne zovem tako, pošto mi je meðunožje bilo potpuno mokro i hladno. Sve se skupilo koliko je moglo - mnogo... Toliko, morao sam to da podelim sa vama... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ziveo Piaggio! :skuter: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nisi mozda "upiskio" zbog toga kako te je vozio???????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan nije se valjda mnogo smrzlo cestitke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Maj 18, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari! Mogu vam iskreno reæi da sam se zamalo ukakio Baš je bilo hladno, a što je najgore kišne IXON pantalone su mi propustile baš u nezgodnom predelu i nije bilo nimalo prijatno kada sam osetio hladnu kapljicu koja mi se kotrlja po "gospodinu" i "dva verna pratioca" :roll: Bitno da sam ok stigao, ali su mi u policiji u Milana Rakiæa rekli da pozovem u ponedeljak jer još uvek nemaju tablice, pa da proverim tada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke!!!! P.S. Shta bi za one diskove??? :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha, Pia Gio.... Braaavo i nek je sa sreæom!!!!! Vrh je prevoz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 18, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi gospo'n Bender75 mogao znati više na temu ice-balls i sl... Dobar pazar :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...