mad_max0204 100 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bridgestone-eu.com Front: 110/80 19 (59H TL) Battle Wing 501 Rear: 150/70 17 (69H TL) Battle Wing 502 Nove gume za 2006. godinu. Ove gume su proizvedene za rastucu populaciju adventure motora. Duboka sara osigurava odlicnu kilometrazu, a proverena tehnologija iz sport sektora omogucava maksimalan kontakt sa podlogom i, vodecu u klasi, stabilnost prilikom skretanja i na pravcu. Po testovima se pokazala kao odlicna touring guma. Od danas i na mom motoru. Update sledi posle putovanja u Madjarsku sledece nedelje. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 18, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ih stavio na Varadera,imam s njima predjenih 8000 kilometara i jos drze kao nove,prezadovoljan sam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja treba da menjam gume uskoro, ako nista onda pred put u julu. Sasa, u poredjenju sa prethodnim gumama, kakve su ti ove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 18, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ja treba da menjam gume uskoro' date=' ako nista onda pred put u julu.Sasa, u poredjenju sa prethodnim gumama, kakve su ti ove?[/quote'] sve sto sam do sada probao,niti malo se ne mogu uporediti sa ovim gumama,i opet cu kupiti 501 i 502 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je to evrica, ja sam bas zadovoljan sa mojim Pilotima, ali ne sumnjam uopste u kvalitet Bridgestonea Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 18, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Xexexe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 18, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je to evrica' date=' ja sam bas zadovoljan sa mojim Pilotima, ali ne sumnjam uopste u kvalitet Bridgestonea[/quote']ja sam svoje kupio u sloveniji pa nije realno sa cijenom kod vas,a za tocnu cijenu pitaj Yomana,i on ih je kupio,a ti si vidio kako ta guma drzi po zavojima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Xexexe... Govori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Kod BMW Radulovica je cena za komplet nesto preko 18.000din. Ja sam iskoristio sajamski kupon pa ce me set izaci oko 16.000din sto je super cena. Jedini razlog zasto je kupon vredeo je to sto sam rezervisao gume jos za vreme trajanja sajma. Inace guma odlicno izgleda i datum na njoj je 51. nedelja 2006. godine sto mu dodje da ima jedva 5 meseci od dana proizvodnje. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan to je ok cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 19, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Xexexe... Govori Sve je vec recheno,samo kad bi chitali forum... :mrgreen: http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?p=83388#83388 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Xexexe... Govori Sve je vec recheno' date='samo kad bi chitali forum... :mrgreen: http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?p=83388#83388[/quote'] Idi bre, pa ti mislis da ja citam svaku mogucu temu pogotovo te stare iz naftalina namenjene za vase krsine tipa V Stroma :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 19, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre' date=' pa ti mislis da ja citam svaku mogucu temu pogotovo te stare iz naftalina namenjene za vase krsine tipa V Stroma :finger:[/quote'] Kolega molim Vas, zasto se interesujete za te poljo-privredne masine, nama ipak trebaju malko kulturnije gumice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre' date=' pa ti mislis da ja citam svaku mogucu temu pogotovo te stare iz naftalina namenjene za vase krsine tipa V Stroma :finger:[/quote'] Kolega molim Vas, zasto se interesujete za te poljo-privredne masine, nama ipak trebaju malko kulturnije gumice! I to sto kazes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan npr. ovakve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 19, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan npr. ovakve E bas takve, sa tom zadnjom sam uspeo sastaviti skoro 10.000km. Da nisam ostavljao "potpise" tu i tamo trajala bi sigurno jos minimum 2-3000km. Nepoderiva! Drzi kao mutava i po suvom i po kisi... Sjajna guma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan npr. ovakve E bas takve' date=' sa tom zadnjom sam uspeo sastaviti skoro 10.000km. Da nisam ostavljao "potpise" tu i tamo trajala bi sigurno jos minimum 2-3000km. Nepoderiva! Drzi kao mutava i po suvom i po kisi... Sjajna guma![/quote'] Imam je i ja na Stromu. Sve istina sto si napisao osim sto na mom motoru (zadnja 150) izgleda kao da je siroka bar 20% manje od iste takve npr. Metzeler Turance. To je jedini razlog sto cu da se vratim na malo "grublje" gume. Anakee sam vec skoro pa kupio, a onda se eto pojavila ova Bridgestone pa reko' da je uzmem u obzir kad je svi tako hvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 19, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Imam je i ja na Stromu. Sve istina sto si napisao osim sto na mom motoru (zadnja 150) izgleda kao da je siroka bar 20% manje od iste takve npr. Metzeler Turance. To je jedini razlog sto cu da se vratim na malo "grublje" gume. Anakee sam vec skoro pa kupio' date=' a onda se eto pojavila ova Bridgestone pa reko' da je uzmem u obzir kad je svi tako hvale[/quote'] I moja zadnja felna nosi 150, ali iskreno nije mi bitno toliko kako izgleda doke god drzi i radi posao. Porbao sam i da stavim 160 ali nisam uvideo nekih extra poboljsanja. Ni estetski ni u voznji. Jesi li razmisljao mozda o Metzeler Roadtec Z6? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 19, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pomenucu samo,a za sve vlasnike "finih"motora, da sam sa prethodnim gumama tipa Bridgestone TrailWing preshao 20 000 u sreci i veselju!l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 19, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pomenucu samo' date='a za sve vlasnike "finih"motora, da sam sa prethodnim gumama tipa Bridgestone TrailWing preshao 20 000 u sreci i veselju!l [/quote'] i zadnjih 10k pevao pesmu ''shake me baby'' :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pomenucu samo' date='a za sve vlasnike "finih"motora, da sam sa prethodnim gumama tipa Bridgestone TrailWing preshao 20 000 u sreci i veselju!l [/quote']Pa ti nemoras ni da menjas gume kako ljuto vozis :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 19, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti ne_moras ni da menjas gume kako ljuto vozis :wink: Ljakse! :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti ne_moras ni da menjas gume kako ljuto vozis :wink: Ljakse! :baeh: :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam je i ja na Stromu. Sve istina sto si napisao osim sto na mom motoru (zadnja 150) izgleda kao da je siroka bar 20% manje od iste takve npr. Metzeler Turance. To je jedini razlog sto cu da se vratim na malo "grublje" gume. Anakee sam vec skoro pa kupio' date=' a onda se eto pojavila ova Bridgestone pa reko' da je uzmem u obzir kad je svi tako hvale[/quote'] I moja zadnja felna nosi 150, ali iskreno nije mi bitno toliko kako izgleda doke god drzi i radi posao. Probao sam i da stavim 160 ali nisam uvideo nekih extra poboljsanja. Ni estetski ni u voznji. Jesi li razmisljao mozda o Metzeler Roadtec Z6? Da budem iskren, nisam ni cuo za nju :oops: U igri mi je Anakee, Dunlop D607 (Svabi se parfektno pokazala na Stromu) i 'ajde da se oslonim na vase sudove - ovaj Bridgestone. Vozio sam jos i Tourance (navodno veliki broj defektnih) i TrailWing (sa njima nisam bio nesto zadovoljan....ali znas kako kazu: rdjavom....) Sta kazu o Roadtecu Z6? Valja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Imam je i ja na Stromu. Sve istina sto si napisao osim sto na mom motoru (zadnja 150) izgleda kao da je siroka bar 20% manje od iste takve npr. Metzeler Turance. To je jedini razlog sto cu da se vratim na malo "grublje" gume. Anakee sam vec skoro pa kupio' date=' a onda se eto pojavila ova Bridgestone pa reko' da je uzmem u obzir kad je svi tako hvale[/quote'] I moja zadnja felna nosi 150, ali iskreno nije mi bitno toliko kako izgleda doke god drzi i radi posao. Probao sam i da stavim 160 ali nisam uvideo nekih extra poboljsanja. Ni estetski ni u voznji. Jesi li razmisljao mozda o Metzeler Roadtec Z6? Da budem iskren, nisam ni cuo za nju :oops: U igri mi je Anakee, Dunlop D607 (Svabi se parfektno pokazala na Stromu) i 'ajde da se oslonim na vase sudove - ovaj Bridgestone. Vozio sam jos i Tourance (navodno veliki broj defektnih) i TrailWing (sa njima nisam bio nesto zadovoljan....ali znas kako kazu: rdjavom....) Sta kazu o Roadtecu Z6? Valja? Tourance sam vozio na KLE-u, to je ekstra guma na nju nedam.D 607 vozio na XT-u, nemam nista lose o noj da kazem iako mnogi ne postuju Dunlop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...