sstruja 115 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Duzina - 4180m Najduzi Pravac - 450m Leve krivine - 4 Desne krivine - 9 Sirina - 13m Nedelja 20 08:30-08:55 125cc zagrevanje 09:05-09:30 250cc zagrevanje 09:40-10:05 GP zagrevanje 11:00 125cc trka 12:15 250cc trka 14:00 GP trka (edit) (GMT vremena - za Srbiju +1 sat) Trenutni poredak: 1 Casey Stoner (AUS) Ducati MotoGP 86 2 Valentino Rossi (ITA) Yamaha Factory 71 3 Dani Pedrosa (ESP) Honda Repsol 49 4 Marco Melandri (ITA) Honda Gresini 41 5 John Hopkins (USA) Suzuki MotoGP 39 6 Toni Elias (ESP) Honda Gresini 35 7 Colin Edwards (USA) Yamaha Factory 31 8 Loris Capirossi (ITA) Ducati MotoGP 30 9 Nicky Hayden (USA) Honda Repsol 30 10 Chris Vermeulen (AUS) Suzuki MotoGP 30 11 Alex Barros (BRA) Ducati d'Antin 27 12 Carlos Checa (ESP) Honda LCR 20 13 Randy De Puniet (FRA) Kawasaki Racing 19 14 Alex Hofmann (DEU) Ducati d'Antin 19 Prognoze za ovu trku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 18, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Prvi trening: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan 11:00 125cc trka 12:15 250cc trka 11:00 GP trka Bas bi bila fina guzva na stazi Inace po ovim vremenima cini mi se i nadam se da se Honda malo popravlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 18, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da se Rossi da bude ispred "februara"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da se Rossi da bude ispred "februara"! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan 11:00 125cc trka 12:15 250cc trka 11:00 GP trka Bas bi bila fina guzva na stazi Ma jok, ovi drugi voze u kontra smeru :) Ispravljeno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 18, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A evo ga i drugi trening: I maniti Hopkins postise najvecu brzinu od 285,8km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ce ovaj put biti klanja izmedju stonera i rossija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 18, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja prije mislim da ce se klat` Rossi i "februar" i Melandri,Rossi jer je dotore,Pedrosa jer ima dvije pobjede u 250 ccm i jednu u 125ccm na ovoj stazi i Melandri,koji je dobio prosle godine. Ali ja bih sansu dao i Hopkinsu. Molim te ostani na tockovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 18, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Imaš grešku na tabeli, broj 1 ti je na 17.-om mestu :twisted: :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš grešku na tabeli' date=' broj 1 ti je na 17.-om mestu :twisted: :twisted: :twisted:[/quote']hahahahahahahahhaha, e taj broj jedan je zasluzio 0 ove sezone :D:D:D jedva je cekao keca, a sad ga je obrukao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 18, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Imaš grešku na tabeli' date=' broj 1 ti je na 17.-om mestu :twisted: :twisted: :twisted:[/quote'] Ma njemu nikako da stanem u kraj,na prvom treningu je bio na 3. mjestu,sad 17. Nije neka vozacina,a jos ove godine je motor pravljen po Pedrosinim mjerama,kad se to dvoje spoji,Hayden ne moze da se sastavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 18, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imaš grešku na tabeli' date=' broj 1 ti je na 17.-om mestu :twisted: :twisted: :twisted:[/quote'] Ma njemu nikako da stanem u kraj,na prvom treningu je bio na 3. mjestu,sad 17. Nije neka vozacina,a jos ove godine je motor pravljen po Pedrosinim mjerama,kad se to dvoje spoji,Hayden ne moze da se sastavi. Pustite coveka vise na miru! :twisted: Evo ja se dobrovoljno javljam za Hayden navijaca. Odrace ih Nik! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 18, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim da je los vozac,ali Hayden i svjetski prvak mi ne idu u istu recenicu. Titulu je uzeo kako je uzeo,svaka cast,poklopilo mu se dosta toga. A sad mu dosta toga ne ide na ruku,pa je moguce i malo psihe i nasao se tu gdje jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 18, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pedrosa obecava ovdje. Volio bih da vidim duel sa Rossijem za prvu poziciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 19, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Hayden je pao na pocetku drugog treniungfa, pa su mu zato vremena ostala malo losija. Stoner i Rossi su takodje izletali sa staze na drugom treningu, ali su uspevali da se odrze na motoru. Ja mislim da je Rossi, Melandri, Pedrosa poredak za kraj trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 19, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je Rossi' date=' Melandri, Pedrosa poredak za kraj trke.[/quote'] Ne vidim Pedrosu na podijumu ove staze/trke. Umesto njega Hopkins možda 3. mesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 19, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imaš grešku na tabeli' date=' broj 1 ti je na 17.-om mestu :twisted: :twisted: :twisted:[/quote']hahahahahahahahhaha, e taj broj jedan je zasluzio 0 ove sezone :D:D:D jedva je cekao keca, a sad ga je obrukao Jbg nije svaki dan badnji dan Je li ozbiljan taj pad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 19, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je Rossi' date=' Melandri, Pedrosa poredak za kraj trke.[/quote'] Ne vidim Pedrosu na podijumu ove staze/trke. Umesto njega Hopkins možda 3. mesto... E to bi bilo odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 19, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Dex evo razloga da vjerujemo da ce se Hopkins pojaviti u prva tri: U to ime odoh da mlatnem pola kila sladoleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 19, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auh je li moguce 15 njih u 6 desetinki, pa bez obzira sto je free practice malo je za :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 19, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Auh je li moguce 15 njih u 6 desetinki' date=' pa bez obzira sto je free practice malo je za :shock:[/quote'] Meni su ova tri treninga do sad :shock: ,jeste da su neki izlijetali,ali da se od treninga do treninga izmjenjaju vremena i pozicije vozaca. Luuudilo. Nadam se samo da na samo trci nece biti izlijetanja i padova,neka svako pokaze sta zna. [-o< [-o< Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Edwards prvi, Stoner drugi, rossi cetvrti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 19, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan 7 N. Hayden Honda 1:34.247 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: sampionski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 19, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kvalifikacije lude kao i uvjek. Smjenjuju se na pol poziciji,a i sama pol pozicija je osvojena u zadnjim sekundama. Ili ti malo drugacije: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...