andrejp 24 Napisano Maj 21, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan welcome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Maj 21, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci :oops: :oops: Jako mi je drago sto dosta devojaka posecuje ovaj forum....nadam se da ce ih biti jos vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Maj 21, 2007 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Cao Ivana i dobro nam dosla ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 21, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan haha .. koliko testosterona na jednom mestu MANIJACIII !! :rollingeyes: dobro dosla I. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 21, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti ovaj motorin :wink: Pozdrav i dobrodosa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 22, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidiš Ivana kakva dobrodošlica!!! To se retko sreæe. Doði na Popovicu u petak ide najmanje 30 nas na Tvrðavu. Lepo je videti kolonu motora, pa makar i tako retko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano Maj 22, 2007 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neno 4 Napisano Maj 23, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Raska-Bg-Banja Luka Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan I'm like sugar... :oops: I'm like spice... :oops: I'm like bich.... :oops: I'm be nice... :jecaj: DOBRODOSLA!!! :redflag: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Maj 23, 2007 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Dorbo nam dosla!!!!!!!Ovde smo svi nekako fini tako da nemoj da te cudi!!!!Sad dodjoh iz novog sada ali te nisam,na svu moju zalost zapazio.Mozda drugi put!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
irena ice 0 Napisano Maj 24, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: zZemun Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla,andjele!!! i potpis ti je malo okrutan...opusti se malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf014 31 Napisano Maj 25, 2007 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan :shock: Ovde je svaki komentar i topla dobrodoslica suvisna... Ziveli!!! :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gia86ns 0 Napisano Maj 25, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hello hello......hvala jos jednom.... Hvala i na pozivu za Popovicu ali nisam sigurna da cu moci da dodjem...tj vec je verovatno kasno...a i sutra ustajem u 6 imam ispit tako da ljudi moji...i ovaj put cu morati da izostanem.... Zao mi je veoma!!! Kisssiccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...