Marko88 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da kupim motor od 125 cc.Sam sam dosao do zakljucka da su ovo dvoje najbolji modeli ali sad imam drugi problem ne znam koji od ova dva? :shock: POMAGAJTE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan cbr 125 i da t neboli glava trosi ko upaljac izdrzljiva 4t ... HONDA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 18, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=6848 procitaj ovo,sve ce ti se reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja preporucujem Cagivu, vozio sam oba i cagiva je bolja..pogotovo ona starija shto ima 7 brzina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 19, 2007 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih izabrao Apriliu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Maj 23, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan hondu nsr :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Maj 24, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Ja trenutno vozim cagivu ali 50ccm, 125 je mrak stvarno. Probao sam skoro sve 125ccm trkalice, doduse malo starijeg godista do 2000 i tu mi je Mito definitivno najbolji. Kocnice su odlicne o ubrzanju da ne pricamo ali plus sto ima neki smek koji ostali nemaju bas onako bas kao 916 CBR je mirniji dosta ali zato i manje trosi i to osetno ali opet ima bas tanke gume. NSR, i RS su takodje odlicni motori tako da ti je manje vise isto sta ces da uzmes samo dok se tebi svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stunt boy 0 Napisano Maj 27, 2007 U prolazu, 17 postova Lokacija: srbobran Prijavi odgovor kao problematičan MITO keva.. vozio je i odusevio se... amlo je zaeb**** sto se tice delova ima jako malo servisra i toga... al ono stvarno isaltas 6 brzina i kad se setis da ima 7 onda u sedmu i brm brm brmmmmmmmmmmmmmm... stvarno je kao mali dukati ono pervertido.. i pazi se ovih starijih u kakvom su stanju.. jer kao sto kazem malo ti je zeznuto nabavljati originalne delove.. al ako si iz bg-a ili nekog veceg grada ni to ti nece biti prob verovatno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Maj 27, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan U principu ima delova tj moze sve da se naruci ali se cekaju...na lageru nemaju mnogo toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Maj 27, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao cagivu mito 125 lucky explorer, to ti je najaca 125-ica ikad proizvedena i jedina u srbiji... Ona je klasa vise od nsr-a, rs-s i tzr-a, kao dukati od kawe, suze honde i yamahe... Nemoj da se dvoumis, jedino sto je malo teze naci delove, ima ih u trion motorsu, ali su prilicno skupi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 27, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan jedino sto je malo teze naci delove' date=' ima ih u trion motorsu, ali su prilicno skupi...[b'][/b] je li to mala stavka? prilicno je vazna pri kupovini motora.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva mito bez kompromisa ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan MOj ortak je imao Apriliu RS 50, i kvario mu se cesto, bas cesto!!! Verovatno je ista situacija i sa 125ccm, sto se tice Cagive, o njoj sam cuo samo dobre stvari, i ako si bas pocetnik ja ti preporucujem Cagivu. Pogledaj i Yamahu tzr. ------------------------------------ Dve najvece tuge u zivotu: 1. gubitak motora 2. gubitak motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trle Ross 46 1 Napisano Septembar 22, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Ni Mito ni RS vec NSR!!!! Ja imam Hondu NSR 125! Vozio sam je celu ovu sezonu i prezadovoljan sam, ali moram da je prodam!!!!! Honda NSR 125 2000 godiste 20000 presao Cena: 2300 Evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 23, 2007 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva objasnjava neke stvari.... Za delove je stvarno tacno,ali je keva...Ima delova ali moras da znas ljude po gradu....I donose svi zivi.... Moja se prodaje evo ti broj od tog drugara pa ga nazovi....064-180-4621 Dejan 2000 je god i ide kao promaja,trebaju neke sitnice ali to ce ti vec on reci... Samo reci da ti je broj dao Nemanja sa Avale..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Septembar 23, 2007 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas za RS 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 23, 2007 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan uzmi cagivu,za delove ces se vec snaci kad bude trebalo,ako je pazis i redovno odrzavas trajace dugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Septembar 27, 2007 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Kakva odvala da se RS kvari cesto....to nije tacno ja je imam,samo sipas ulje i gorivo i gas..skines katalizator i oduvas cagivu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 27, 2007 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i oduva,ali ako si Cagivi iscupaju 3,4,5 i 6sta brzina,pa da ima samo 2.....!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...