lencuga 14326 Napisano Mart 13, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan jos samo da shvati zimski period Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan koji ako uskoro ne uzmem motor u italiji meni traje celu godinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Mart 14, 2013 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan kupi vise taj motor da se smiri forum 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Najveća sranja od motora su KAWASAKI GPz900R i ZXR 750. Slazem se Ne znam za 900r,ali zxr, koliku je pomamu izazvao kad je izašao, te moj stari odmah kupi jedan (glanc nov), ja sam tad bio mali, i ako se ne varam to je bio onaj sa S mašinom, više je sirotan proveo vremena u garaži nego na putu. nikako nije mogao da složi radpa da ubiješ. I na kraju zakucao. Posle izvesnog vremena kupi ga ortak, i ja sednem na ssvoj FZR, on na ZXR, i ja ga ne vidim- ok,možda je nezahvalno upoređivati ta dva modela,ali poenta priče je da se na putu ka Vršcu, gde smo većinom puta vrteli na 200+ km/h, pustinja pokvarila (zakucao motor,klipnjača probila blok), sreća samo što je bilo na samom ulasku u Vršac kad smo prilazili semaforu pa smo smanjili brzinu na 30... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Mart 14, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Tacno se zapitam kako je moj ZXR presao 50.000 km ? I jos ga prodam i decko ga vozi godinama,menjao je samo lanac bregastih i spaner(a trebalo je i sine). Mozda je moj primerak napravljen u,recimo,Yamahi . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Mart 14, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan ne bih da ponavljam al ajde! :jee3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Mart 14, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Po ovom poslednjem postu, ispada da je Yamaha ono iz naslova, da ne kažem šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10527 Napisano Mart 14, 2013 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan hahaa ni pet ni sest nego naveo jedne od najlegendarnijih najpopularnijih i najprodavanijih udarnih modela Kawasaki sportskih motora - GPZ900R i ZXR750... tu je najveci problem sto ljudi kupe izdrkan neodrzavan motor (kojih kod nas ima kolko hoces), i onda kao ne valja, pa ovo pa ono... a JOS veci, to jest NAJVECI problem je sto se svi nesto igraju majstora i popravljaju motore a nemaju pojma (nije to apenac) i onda ih sjebu i onda pricaju price kako ne valja, kvari se, pa ovo pa ono 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Mart 14, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Po ovom poslednjem postu, ispada da je Yamaha ono iz naslova, da ne kažem šta. Jok bre!KLE drzi prvo mesto ubedljivo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10527 Napisano Mart 14, 2013 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Zasto pljujete italijane, jeste skupo odrzavanje, ali sta fali motorima? Na GP-u Ducati osvaja sto sta, sta je sa Suzukijem, KTM-om, BMW-om, nema ih ni u najavi ako se dobro secam, 2012 godine prvih 5 mesta su Yamahe i Honde, a Ducati je tek na 6-om mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Mart 15, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pljunu covek na zxr-a ocas posla! To bi bio moj prvi izbor ako bi mi se samo toliko uklapalo u budzet. Ne znam odakle tako pausalna izjava?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 15, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne shvataj ozbiljno ovo sto se ovde pise. Jedino sto mozes da shvatis ozbiljno je da bih ja voleo da imam taj GPZ900R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Mart 15, 2013 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan A sta fali golfu 2? Ne vozim taj auto niti sam ga ikad vozio, ali ne bi imao nista protiv nekog gti ili g60? G-60 - šta misliš zašto se više ne proizvodi? Loše tehničko rešenje. Ne mogu da odolim, jako mi je zabavna ova tema Jbg, i meni Možda ti Kale nije jasan ali pogledaj Versysa - u suštini Kale sa malo drugačijim plastikama. Da. Ružnijim. Nije mi jasno kako neko može da napravi onako lep motor kao što je KLE i da posle xx godina uradi "fejs lifting" i uglavi onakvu rugobu od fara i prednje maske?! Da se ja pitam Severina ne bi imala šta da jede, ali eto, jel ona promašaj ili uspešna pevačica zabavne muzike? Severina je moja omiljena GLUMICA Komotno može da zahebe pevanje, ali joj predviđam sjajnu karijeru u filmskoj industriji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Mart 15, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne shvataj ozbilino ovo sto se ovde pise. Jedino sto mozes da shvatis oBiljno je da bih ja voleo da imam taj gpz900r govorim iz licnog iskustva. mozda se zadesila losa serija,znam i ljude koji nisu imali problem sa tim motorom. Meni je licno prelep taj motor,ali ako bih imao izbor ne bih ga kupovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Mart 15, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne shvataj ozbilino ovo sto se ovde pise. Jedino sto mozes da shvatis oBiljno je da bih ja voleo da imam taj gpz900r Ja sam ga imao,bio je pravo zlo od masine u to vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Mart 21, 2013 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje ne razumem zasto se vlasnici motora koji se pljuju nalaze uvredjeni!? Alo pljuje sa po motoru ne po vama(sem ako nisi vozac golfa 2 belog onda se i po tebi pljuje), to sto ste vlasnici istog je vas problem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 21, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan bas tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Mart 23, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan ja bih samo dodao da ovde ima ljudi sa ozbiljnim problemima i sa osnovnim neznanjem o funkcionisanu prevoznih sredstava. Ovo su price , reda velicine, "moj tata moze je najjaci od svih tata u ulici"!!! A covek je lepo pitao ko je imao najvise problema i sa kojim motorom, cisto iskustvo! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 23, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan A STA DA RADIMO MI KOJI SMO IMALI PREKO 50 MOTORA I NISMO IMALI PROBLEMA NI SA JEDNIM...JA KAD NAMIRISEM PROBLEM JA MOTOR PRODAM PA NEK NEKO DRUGI IMA PROBLEMA SA NJIM! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Mart 23, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A ja se taman obradovao da ste posustali i odustali. Valjalo bi razmisliti i predloziti Olimpijskom komitetu da se palamudjenje proglasi olimpijskim sportom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 23, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan A STA DA RADIMO MI KOJI SMO IMALI PREKO 50 MOTORA I NISMO IMALI PROBLEMA NI SA JEDNIM...JA KAD NAMIRISEM PROBLEM JA MOTOR PRODAM PA NEK NEKO DRUGI IMA PROBLEMA SA NJIM! Nisam znao da se bavis trgovinom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 23, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Eto nama jos 10e mesecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Mart 23, 2013 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan A STA DA RADIMO MI KOJI SMO IMALI PREKO 50 MOTORA I NISMO IMALI PROBLEMA NI SA JEDNIM...JA KAD NAMIRISEM PROBLEM JA MOTOR PRODAM PA NEK NEKO DRUGI IMA PROBLEMA SA NJIM! Šta da radite? Da vozite taj trenutni još dugo dugo. Ili da ga poklonite i kupite drugi. Baš da vidim baju koji će posle ove izjave biti dovoljno... khem - hrabar da od tebe kupi motor... 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Iz dana u dan sve vise uzivam jer je sve vise paljevina na ovom forumu. Znas koliko me zabole ona stvar da li ce neko ko je na ovom forumu da kupi moj motor, ma strasno. I onako niko odavde nije kupio nikad ni jedan, ovde je 90% fanatika i zaljubljenika u svoje motore, kao da su su se vencali sa njima. Ovde da napisem da nisam covek i da sam stigao sa druge planete, niko ne bi provalio da se zajebavam vec bi me pitali a sa koje planete si stigao. Sve se bukvalno shvata i nema mesta zezanju. Svakom mozes reci da je ruzan, da je glup, da mu je zena kurva ,sve se prasta ali mu u motor ne diraj, ne diraj tu svetinju, ostaces bez glave ako taknes u to zlato zvano KLE, afrika ili bmw. Nekad mi je stvarno zanimljivo i uzivam u svemu tome a nekad vas zalim, umrli bi zbog 200kg smrdljivog gvozdja, kao da je on kupio vas a ne vi njega. I jeste istina je da samo motore pred smrt prodajem, preprodavac sam i sad u garazi imam 50 motora, sve ih njakam svaki dan, sa svakim predjem po 50km dnevno na zadnjem, vozim ih bez ulja i antifriza, pogotovo one sa vazdusnim hladjenjem, u njih antifriz ne sipam uopste. I kad budu pred smrt onda na oglas i to uvek zavalim cenu i napisem da je u savrsenom stanju. I VEROVATNO SAM BAS ZBOG TOGA SA SVAKIM KUPCEM OSTAO PRIJATELJ I 5 GODINA POSLE PRODAJE,VEROVATNO SE ZBOG TOGA NEKI LJUDI OPREDELJUJU I PO 3. PUT DA KUPE OD MENE MOTOR, VEROVATNO ZBOG TOGA U SVAKOM GRADU IMAM BRDO PRIJATELJA A NEKAD SU BILI SAMO KUPCI!!!! ZALOSNO JE KOLIKO SMO I U 2013. GODINI I DALJE ZATUCANA NACIJA. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Mart 24, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan da nemas na prodaju nekog golfa..belog...bio bih zainteresovan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...