Jump to content

Moto Zajednica

Koje je najvece fabricko djubre od motora?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 296 postova

Najveća sranja od motora su KAWASAKI GPz900R i ZXR 750.

Slazem se >:( Ne znam za 900r,ali zxr, koliku je pomamu izazvao kad je izašao, te moj stari odmah kupi jedan (glanc nov), ja sam tad bio mali, i ako se ne varam to je bio onaj sa S mašinom, više je sirotan proveo vremena u garaži nego na putu. nikako nije mogao da složi radpa da ubiješ. I na kraju zakucao. Posle izvesnog vremena kupi ga ortak, i ja sednem na ssvoj FZR, on na ZXR, i ja ga ne vidim- ok,možda je nezahvalno upoređivati ta dva modela,ali poenta priče je da se na putu ka Vršcu, gde smo većinom puta vrteli na 200+ km/h, pustinja pokvarila (zakucao motor,klipnjača probila blok), sreća samo što je bilo na samom ulasku u Vršac kad smo prilazili semaforu pa smo smanjili brzinu na 30... :staa2:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1125 postova
  • Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure

Tacno se zapitam kako je moj ZXR presao 50.000 km :neznam: ? I jos ga prodam i decko ga vozi godinama,menjao je samo lanac bregastih i spaner(a trebalo je i sine).

Mozda je moj primerak napravljen u,recimo,Yamahi :zbunjen: .

• Podržavam 1

• Hronični Motociklopata, 7333 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

hahaa ni pet ni sest nego naveo jedne od najlegendarnijih najpopularnijih i najprodavanijih udarnih modela Kawasaki sportskih motora - GPZ900R i ZXR750...

tu je najveci problem sto ljudi kupe izdrkan neodrzavan motor (kojih kod nas ima kolko hoces), i onda kao ne valja, pa ovo pa ono...

a JOS veci, to jest NAJVECI problem je sto se svi nesto igraju majstora i popravljaju motore a nemaju pojma (nije to apenac) i onda ih sjebu i onda pricaju price kako ne valja, kvari se, pa ovo pa ono <_<:lud:

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 751 postova
  • Motocikl: yamaha fz 750 genesis

Po ovom poslednjem postu, ispada da je Yamaha ono iz naslova, da ne kažem šta.:zvizduk:

Jok bre!KLE drzi prvo mesto ubedljivo! :nanana:

• Podržavam 1

• Hronični Motociklopata, 7333 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Zasto pljujete italijane, jeste skupo odrzavanje, ali sta fali motorima?

Na GP-u Ducati osvaja sto sta, sta je sa Suzukijem, KTM-om, BMW-om, nema ih ni u najavi :)

ako se dobro secam, 2012 godine prvih 5 mesta su Yamahe i Honde, a Ducati je tek na 6-om mestu :jee::moto3:

• Drug član, 1497 postova
  • Motocikl: YZF-R1

Pljunu covek na zxr-a ocas posla! To bi bio moj prvi izbor ako bi mi se samo toliko uklapalo u budzet. Ne znam odakle tako pausalna izjava?!

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ma ne shvataj ozbiljno ovo sto se ovde pise. Jedino sto mozes da shvatis ozbiljno je da bih ja voleo da imam taj GPZ900R :)

• Zainteresovan, 578 postova
  • Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500

A sta fali golfu 2? Ne vozim taj auto niti sam ga ikad vozio, ali ne bi imao nista protiv nekog gti ili g60?

G-60 - šta misliš zašto se više ne proizvodi? Loše tehničko rešenje.

Ne mogu da odolim, jako mi je zabavna ova tema :Mina:

Jbg, i meni :hej:

Možda ti Kale nije jasan ali pogledaj Versysa - u suštini Kale sa malo drugačijim plastikama.

Da. Ružnijim. Nije mi jasno kako neko može da napravi onako lep motor kao što je KLE i da posle xx godina uradi "fejs lifting" i uglavi onakvu rugobu od fara i prednje maske?! :stabre:

Da se ja pitam Severina ne bi imala šta da jede, ali eto, jel ona promašaj ili uspešna pevačica zabavne muzike?

Severina je moja omiljena GLUMICA :jee: Komotno može da zahebe pevanje, ali joj predviđam sjajnu karijeru u filmskoj industriji...:zvizduk:

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 296 postova

Ma ne shvataj ozbilino ovo sto se ovde pise. Jedino sto mozes da shvatis oBiljno je da bih ja voleo da imam taj gpz900r :)

govorim iz licnog iskustva. mozda se zadesila losa serija,znam i ljude koji nisu imali problem sa tim motorom. Meni je licno prelep taj motor,ali ako bih imao izbor ne bih ga kupovao.

• Zainteresovan, 751 postova
  • Motocikl: yamaha fz 750 genesis

Ma ne shvataj ozbilino ovo sto se ovde pise. Jedino sto mozes da shvatis oBiljno je da bih ja voleo da imam taj gpz900r :)

Ja sam ga imao,bio je pravo zlo od masine u to vreme! :moto3:

i dalje ne razumem zasto se vlasnici motora koji se pljuju nalaze uvredjeni!? Alo pljuje sa po motoru ne po vama(sem ako nisi vozac golfa 2 belog onda se i po tebi pljuje), to sto ste vlasnici istog je vas problem.

post-5881-0-08349800-1363829758_thumb.jpg

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 153 postova
  • Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE

ja bih samo dodao da ovde ima ljudi sa ozbiljnim problemima i sa osnovnim neznanjem o funkcionisanu prevoznih sredstava.

Ovo su price , reda velicine, "moj tata moze je najjaci od svih tata u ulici"!!!

A covek je lepo pitao ko je imao najvise problema i sa kojim motorom, cisto iskustvo!

• Podržavam 4

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

A STA DA RADIMO MI KOJI SMO IMALI PREKO 50 MOTORA I NISMO IMALI PROBLEMA NI SA JEDNIM...JA KAD NAMIRISEM PROBLEM JA MOTOR PRODAM PA NEK NEKO DRUGI IMA PROBLEMA SA NJIM!

• Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere

A ja se taman obradovao da ste posustali i odustali. Valjalo bi razmisliti i predloziti Olimpijskom komitetu da se palamudjenje proglasi olimpijskim sportom. 1zvizduk.gif

• Podržavam 2

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

A STA DA RADIMO MI KOJI SMO IMALI PREKO 50 MOTORA I NISMO IMALI PROBLEMA NI SA JEDNIM...JA KAD NAMIRISEM PROBLEM JA MOTOR PRODAM PA NEK NEKO DRUGI IMA PROBLEMA SA NJIM!

Nisam znao da se bavis trgovinom?

Šta da radite? Da vozite taj trenutni još dugo dugo. Ili da ga poklonite i kupite drugi. Baš da vidim baju koji će posle ove izjave biti dovoljno... :lud: khem - hrabar da od tebe kupi motor... :D

• Podržavam 14

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Iz dana u dan sve vise uzivam jer je sve vise paljevina na ovom forumu. Znas koliko me zabole ona stvar da li ce neko ko je na ovom forumu da kupi moj motor, ma strasno. I onako niko odavde nije kupio nikad ni jedan, ovde je 90% fanatika i zaljubljenika u svoje motore, kao da su su se vencali sa njima. Ovde da napisem da nisam covek i da sam stigao sa druge planete, niko ne bi provalio da se zajebavam vec bi me pitali a sa koje planete si stigao. Sve se bukvalno shvata i nema mesta zezanju. Svakom mozes reci da je ruzan, da je glup, da mu je zena kurva ,sve se prasta ali mu u motor ne diraj, ne diraj tu svetinju, ostaces bez glave ako taknes u to zlato zvano KLE, afrika ili bmw. Nekad mi je stvarno zanimljivo i uzivam u svemu tome a nekad vas zalim, umrli bi zbog 200kg smrdljivog gvozdja, kao da je on kupio vas a ne vi njega. I jeste istina je da samo motore pred smrt prodajem, preprodavac sam i sad u garazi imam 50 motora, sve ih njakam svaki dan, sa svakim predjem po 50km dnevno na zadnjem, vozim ih bez ulja i antifriza, pogotovo one sa vazdusnim hladjenjem, u njih antifriz ne sipam uopste. I kad budu pred smrt onda na oglas i to uvek zavalim cenu i napisem da je u savrsenom stanju. I VEROVATNO SAM BAS ZBOG TOGA SA SVAKIM KUPCEM OSTAO PRIJATELJ I 5 GODINA POSLE PRODAJE,VEROVATNO SE ZBOG TOGA NEKI LJUDI OPREDELJUJU I PO 3. PUT DA KUPE OD MENE MOTOR, VEROVATNO ZBOG TOGA U SVAKOM GRADU IMAM BRDO PRIJATELJA A NEKAD SU BILI SAMO KUPCI!!!! ZALOSNO JE KOLIKO SMO I U 2013. GODINI I DALJE ZATUCANA NACIJA.

• Podržavam 7

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja