Mrva 541 Napisano Novembar 4, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Radi link, skidam i seedujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoguBK 41 Napisano Novembar 4, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan meni i dalje https://thepiratebay...2/Xross_Siberia ne radi ali poceo je da skida. I ja seed-ujem koliko mogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 4, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Nekim neobjašnjivim slučajem je nestao torent kao i moj nalog na PB. Ako pokušam ponovo da se registrujem, ne dozvoljava mi jer je email u upotrebi. A ako pokušam da obnovim šifru onda je mail nepostojeći. Nemam rešenje. Mrva, imaš li svih 6 celih? Ako imaš formiraj torent i šibaj dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Novembar 4, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Da ipak obrisan u medjuvremenu XrossSiberia.zip 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 4, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan E, pa da. Bolje taj isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Novembar 4, 2013 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Skidam i seed-ujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoguBK 41 Napisano Novembar 4, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pokrenusmo lavinu Hvala svima na seed-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1545 Napisano Novembar 5, 2013 Никад не једи жути снег!, 729 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalan put, svaka cast momci! I dalje ne verujem ono za gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 5, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Gde si inace ovi ljudi? Jel voze jos uvek? Voze, voze Koma se takmici vec par godina na Romaniacsu i slicnim takmicenjima, a Dane je bio sam pre dve godine u Ceceniji, Gruziji, Jermeniji .. Iran prosao uzduz i popreko, itd. I dalje na istoj Africi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 5, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ide lepo 300-500 kbs, danke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 5, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Gde si inace ovi ljudi? Jel voze jos uvek? Voze, voze Koma se takmici vec par godina na Romaniacsu i slicnim takmicenjima, a Dane je bio sam pre dve godine u Ceceniji, Gruziji, Jermeniji .. Iran prosao uzduz i popreko, itd. I dalje na istoj Africi Hvala na informaciji. Sta li Koma jase sada? Znaci Dane ne odustaje od Afrike Nije pisao putopis o tom putovanju ili sam promasio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 5, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Gde si inace ovi ljudi? Jel voze jos uvek? Voze, voze Koma se takmici vec par godina na Romaniacsu i slicnim takmicenjima, a Dane je bio sam pre dve godine u Ceceniji, Gruziji, Jermeniji .. Iran prosao uzduz i popreko, itd. I dalje na istoj Africi Hvala na informaciji. Sta li Koma jase sada? Znaci Dane ne odustaje od Afrike Nije pisao putopis o tom putovanju ili sam promasio? Koma tera neke "takmicarce", a Dane putopis pisao nije .. Skidam i seed-ujem. +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 5, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan sidujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 5, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan sidujem Takodže..nijie bog-zna-kakav-upload, ali bolje išta nego ništa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Novembar 15, 2013 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Prosli vikend u dahu progutah sve filmice. Reci su potpuno suvisne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Novembar 24, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima dva torenta a niko ne seeduje ni jedan ni drugi..ajmo ljudi, nisam gledao a verujem da je strava! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Decembar 6, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan mega cloud link za download https://mega.co.nz/#!Ep8xAIJS!WGYtA0cMwBtHbqrXt3xANWmGXflAAKgXWzivHLZ7vJQ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukins 3 Napisano Decembar 6, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan mega cloud link za download https://mega.co.nz/#!Ep8xAIJS!WGYtA0cMwBtHbqrXt3xANWmGXflAAKgXWzivHLZ7vJQ Hvala, radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 16, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Imam sve delove na kompu ako torrent ili linkovi ne rade pa cu uraditi upload. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano April 28, 2016 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Koma i Dane bi trebalo da se prijave za ovo... :-) http://m.ducati.com/globetrotter_90.do Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 28, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Imam sve delove na kompu ako torrent ili linkovi ne rade pa cu uraditi upload. Ajd' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 28, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Radi megaupload link iznad gore pogledaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Januar 6, 2017 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala MegaUpload-u! Iščitah sve postove, vidim saj te mrtav i već sam pomislio da ću propustiti ovu odličnu avanturu. Ako bude trebalo ponovo negde da se postavlja, tu sam! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 9, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Uradio sam upload na youtube, evo i playliste. Megaupload link na 29. strani funckionise. Ako je protiv volje autora da se kaci na youtube neka posalju pp, ja cu da uklonim. Uzivajte. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 11, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan skidam sa Mege Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...