RSVMillenian 228 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan sra se cesava sa resavanjem problema ne imanja tv enter???kako mi da gledimo legeede na tveju kad nemademo tu teveliziju? Skokni do Beograda to je samo 100km i odgledaj ko covek u drustvu sa BJB-ovcima, verujem da ce te neko vec ugostiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Danas je najava za emisiju na TV Enter bila u KURIRU:) Vidi , reko debeli i mrsavi facate;)) Alal vera , prva valjda u ponedeljak ili utorak, zapisao sam. Izvinjavam se ako se ponavljam, nisam pratio forum inace , ne samo ovu temu;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Jun 14, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ajd nek neko to snimi i stavi na Youtube,za nas iz daleka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 14, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajd nek neko to snimi i stavi na Youtube,za nas iz daleka! Dane je oklevao zbog onog knap narucivanja klope, ali sam ga ipak ubedio.... Doktore, za tebe stize integralna verzija na 10 DVD-ova sa posvetom! Kakav youtube??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Jun 14, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za poklon,ali i ja bi sutra gledao 1. epizodu! :o Kad već nemam majicu koja se ne ljušti nakon pranja! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 14, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nema emisije u pon na tv enter. http://www.tv-enter.com/Ponedeljak.html Ili sam pobrkao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jun 15, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Nema emisije u pon na tv enter. http://www.tv-enter.com/Ponedeljak.html Ili sam pobrkao? Pobrkao si. Prva epizoda se emituje u PONEDELJAK 16-og juna u 22 i 30. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jun 15, 2008 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nema emisije u pon na tv enter. http://www.tv-enter.com/Ponedeljak.html Ili sam pobrkao? Proverio sam i emisija ide u ponedeljak vece u 22.30, barem mi tako kazu sa televizije, ako lazu mene onda lazem i ja vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jun 15, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za poklon,ali i ja bi sutra gledao 1. epizodu! :o Kad već nemam majicu koja se ne ljušti nakon pranja! ??? E moj doture! Bolje sto nemas! Mogao bi mozda da je das ljepsoj polovini ili klincima. Znas koliko je XL, juce sam je vidio! Pfff! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jun 16, 2008 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Doktore Chalo, mojne se ljutis, evo ja juce da poletim i pokvari se avion. Srecom se pokvari na zemlji dok je bio i jos se nije odvojio. Evo me u nekom hotelu, sutra i ja stizem tamo. Ti i ja cemo da gledamo reprizu,dvd ili youtube ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bih propustio napisao sam na papiru vreme emitovanja i zalepio na TV. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, jos 55 min. Da se ne zaboravi ;D TV ENTER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Jos 5 minuta i veselje pocinje ;D ;D :D Idemooooooooooooooo u Tokiooooooooooooooo......evo gaaaaaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja i devojka se taman zadubili kad ono, kraj Bilo je extra, kao da sam i ja jednim delom sa njima. Jedva cekam sledecu epizodu. Ko su oni momci sto su ih pratili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu DVD!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jun 16, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, još jednom SVAKA ČAST!!! Emisija je ekstra uradjena, oduševljen sam. Još je ovo tek zagrevanje. ;D Ko nije gledao, nek' fata reprizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 17, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan khmm khmm ! da li mogu da popijem kafu sa vama ?!?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jun 17, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Momci, još jednom SVAKA ČAST!!! Emisija je ekstra uradjena, oduševljen sam. Još je ovo tek zagrevanje. ;D Ko nije gledao, nek' fata reprizu. Ajde ko je ufatio, neka okaci, pa da i mi obicni smrtnici to pogledamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi, sto niste stavili da epizoda traje 15 minuta a ne 25? covjek se izgubi koliko prodje vremena jbt...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Da zbilja je kratko trajalo... Dobro je, dobro je Malo je Koma brundao po onom Drakulinom dvorcu, nadam se da ce biti jos slicnih funny scena da se bolje prenes duh koji ova dva momcica posjeduju poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Da zbilja je kratko trajalo... Dobro je, dobro je Malo je Koma brundao po onom Drakulinom dvorcu, nadam se da ce biti jos slicnih funny scena da se bolje prenes duh koji ova dva momcica posjeduju poz. Da se nisi $etio da snimis, da i mi iz doline bogava to vidimo? Kod nas taj signal ne dopire!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 17, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kacite to na YouTube, rezite na DVD, donesite u Kornjacu da pokupim prije treninga, radite nesto, ocu da gledam to BRE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Kacite to na YouTube, rezite na DVD, donesite u Kornjacu da pokupim prije treninga, radite nesto, ocu da gledam to BRE! A autorska prava! Svi bi odmah pirateriju! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo docepah se i ja kuce. Kako sam otisao , tako sam se i vratio, izgubili mi oba kofera ;D Evo sada znam kada imaju i reprize da se gledaju: Utorkom u 15h nedeljom u 18.30 Ko nije stigao moze da pogleda ovim danima. Treba da okacimo i na youtube, ali ja nemam disk sa prvom epizodom. Chalo ne brini!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ne brinem,sutra će već druga epizoda! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...