joda 0 Napisano Jul 9, 2007 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Mogu samo da vam zavidim i pozelim svu srecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pudla 1 Napisano Jul 9, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Karlovac/Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Sretan put majstorima! Žurka je bila super , pozdrav svima koje sam upoznao i onima koje znam otprije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Au jebote,ladno me zvao lik u subotu,pita jel moze jedno pranje motora,Dane ovde,ja reko u Donjem Milanovcu sam,ajde kada se budem vratio,on veli ja putujem posle,ok,ajde onda sledeci vikend ,reko srecan ti put gde god ides....Pa da sam znao da je to taj DANE i gde ide pa vratio bih se odmah za BEOGRAD da mu sredim masinu i da ispratim cara kako doolikuje na takav put,SRECAN PUT MAJSTORI,NEKA JE BOG SA VAMA,i javite kada se vratite,bice mi zadovoljstvo da vam skinem prasinu svih zemalja kroz koje prolazite sa vasih ljubimaca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 9, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Srecno lavovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Jul 9, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Momci, sa novinarkom, svratili do naseg kafica u Majilovac. Malo se osvezili i krenuli dalje. Neka im je srecan put i Bog neka ih cuva. Pozdrav za komplenu ekipu koja ih je pratila i hvala na poseti. P.S. A za novinarku ne brinite , nas Sale (Drag star) jos veseo iz Petrovca je toliko izdavio da ona nece skoro kroz Majilovac proci. Zato ostali - NAVALITE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, sa novinarkom, svratili do naseg kafica u Majilovac. Malo se osvezili i krenuli dalje. Neka im je srecan put i Bog neka ih cuva. Pozdrav za komplenu ekipu koja ih je pratila i hvala na poseti. P.S. A za novinarku ne brinite , nas Sale (Drag star) jos veseo iz Petrovca je toliko izdavio da ona nece skoro kroz Majilovac proci. Zato ostali - NAVALITE! Ljudi hvala na gostoprimstvu, Sale je prva liga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 09.07.2007 18:13:23 Voznja 45 km/h 4.1 km od Rimnicu-Vilcea RO Evo njihove trenutne pozicije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Jul 9, 2007 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idu na sever, nece u Bukurest. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Jul 9, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Idu na sever, nece u Bukurest. Idu na Transfagarsan, 100% ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Komu i pitao da li ona crna cica sa TV ima dečka, muža il šta već.... i u trenutku kad je to trebao da mi kaže - puče veza, i ja ne čuh..... :-* :-* :-* 'bem ti srecu i mobilnu telefoniju ;D Zao mi je sto Mich, Zeljko i ja nismo isli do Kladova, mene bol u ledjima ubija vec danima a Mile i Zeljko su se solidarisali sa mnom tako da smo odvezli do Golubca, slikali se kod tvrdjave, pozeleli srecan put Danetu i Komi i lagano dovezli kuci! Zeljko nam se prikljucio u Mailovcu, mi smo vec bili na iskljucenju za Pozarevac kad je on krenuo iz Vladimirovca i stigao nas brzinom svetlosti, jos uvek mi nije jasno kako mu je uspelo ??? PS Pozdrav svima koje sam upopznao u subotu uvece na zurci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Sad nam preostaje samo čekati njihove izvještaje i pratiti GPS poziciju - gdje se nalaze!Ali proći će i tih 2,5 mjeseca...uhhh što ćemo se tek onda napiti! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan ...uhhh što ćemo se tek onda napiti! :o Ne smem ni da mislim o tome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sad nam preostaje samo čekati njihove izvještaje i pratiti GPS poziciju - gdje se nalaze!Ali proći će i tih 2,5 mjeseca...uhhh što ćemo se tek onda napiti! :o Obecao sam i ja pijanstvo kad se vrate iako slabo konzumiram alkohol. Chala kako se bese zove ono jelo sa pirincem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Sad nam preostaje samo čekati njihove izvještaje i pratiti GPS poziciju - gdje se nalaze!Ali proći će i tih 2,5 mjeseca...uhhh što ćemo se tek onda napiti! :o Obecao sam i ja pijanstvo kad se vrate iako slabo konzumiram alkohol. Chala kako se bese zove ono jelo sa pirincem ;D Rizi Bizi! A znaš li ti kako se zove poznati Talijanski golman Peru...???? ili poznati Talijanski proizvođač kožnog namještaja(fotelje,dvosjedi,trosjedi...jako udobno)??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sad nam preostaje samo čekati njihove izvještaje i pratiti GPS poziciju - gdje se nalaze!Ali proći će i tih 2,5 mjeseca...uhhh što ćemo se tek onda napiti! :o Obecao sam i ja pijanstvo kad se vrate iako slabo konzumiram alkohol. Chala kako se bese zove ono jelo sa pirincem ;D Rizi Bizi! A znaš li ti kako se zove poznati Talijanski golman Peru...???? ili poznati Talijanski proizvođač kožnog namještaja(fotelje,dvosjedi,trosjedi...jako udobno)??? ??? Za to jelo znas odgovor ;D, a sto se tice ovih drugih pikanterija nisam upucen na svu srecu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
franc 0 Napisano Jul 9, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan žurka je bila za 5, Dane i Koma za 10 ja se više nikada neću nervirati što me dr. chala čeka... ;D hvala svima na super provodu, i vidimo se najkasnije kad se vrate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 10, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, a da krenemo za njima pa kad ih sustignemo da pravimo zurku? ;D Samo, kako bend da povedemo ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nase junake mozete pratiti i odavde: Gde je Koma? http://www.certus.co.yu/xross/pracenje.php?unit_id=381648697186 Gde je Dane? http://www.certus.co.yu/xross/pracenje.php?unit_id=381648697170 Mada je lepse sa njihovog sajta: http://www.xross-siberia2007.com/cms/index.php?lang=sr# ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 10, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Upravo je postavljen ekskluzivan intervju sa Danetom i Komom koji možete pročitati ovde: http://www.trablmejker.com/index.php?page=emisija&em=246&emid=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jul 10, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Braco, kad citam ovo dodje mi oma da sednem na motor i nastavim dalje. HVALA VAM SVIMA!!! DIRRTY I URKE ISPALI STE NEVIDJENI SMEKERI HVALA VAM PUNO!!! Zozon, naravno kao i uvek, na visini zadatka. Za zurku sta da kazem, meni bilo dobro ;D Franc hvala za poklon, koristi mi stalno. Ne zuljaju sluske, ne smeta sunce, prava stvar za touring... Jeino zaboravih vrecicu negde pa je ne skidam sa glave ;D Evo i kratkog copy/paste izvestaja sa naseg sajta: Sta reci, tek sad smo stigli do Bukuresta, ali vredelo je. Svasta lepo smo videli, kruzili, gledali. Sinoc smo spavali kod nasih kolega spasioca!!! Smekeri, isto ko i mi Na ulazu u prestonicu nas je sreo jedan momak sa GSom, doveo nas do centra gde smo kupili drugi set guma za Mongoliju. A posle toga do jednog bajkerskog kafica gde smo sada, i gde cemo prespavati! Meni je jako zabavno, kad god se smorim pogledam u Komin stomak! Svi su nam izlazili u susret, milina prava. Motori sada izgledaju kao selidba montazne kuce. Sada je trenutno problem kako uci u Ukrajnu! Svi su se sjatili oko karte, pricaju svasta na rumunskom. Ima par varijanti, jedna je sa 3 prelaska granice, druga je okolo naokolo! Izgleda ce ce biti ova okolo . Sutra jutru idemo u Moldavsku ambasadu da pokupimo vize. Sto je sigurno, sigurno je! Sad cemo da odemo nesto da jedemo, da prasac ne umre . Bili danas do Drakulinog zamka, zesca rupcaga, izgubismo silno vreme! Hvala svima na poruka u GUESTBOOKU i na SMS, znaci puno!!! E, prijatelji, sto kaze Koma, ajmo sine, daleko je Japan P.S. A sto drze Anakee, eh, danas je Afrikica strugala fuzasterom po Karpatima Zozon, ovaj P.S. je odgovor na tvoje pitanje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Braco, kad citam ovo dodje mi oma da sednem na motor i nastavim dalje. HVALA VAM SVIMA!!! DIRRTY I URKE ISPALI STE NEVIDJENI SMEKERI HVALA VAM PUNO!!! Zozon, naravno kao i uvek, na visini zadatka. Za zurku sta da kazem, meni bilo dobro ;D Franc hvala za poklon, koristi mi stalno. Ne zuljaju sluske, ne smeta sunce, prava stvar za touring... Jeino zaboravih vrecicu negde pa je ne skidam sa glave ;D Evo i kratkog copy/paste izvestaja sa naseg sajta: Sta reci, tek sad smo stigli do Bukuresta, ali vredelo je. Svasta lepo smo videli, kruzili, gledali. Sinoc smo spavali kod nasih kolega spasioca!!! Smekeri, isto ko i mi Na ulazu u prestonicu nas je sreo jedan momak sa GSom, doveo nas do centra gde smo kupili drugi set guma za Mongoliju. A posle toga do jednog bajkerskog kafica gde smo sada, i gde cemo prespavati! Meni je jako zabavno, kad god se smorim pogledam u Komin stomak! Svi su nam izlazili u susret, milina prava. Motori sada izgledaju kao selidba montazne kuce. Sada je trenutno problem kako uci u Ukrajnu! Svi su se sjatili oko karte, pricaju svasta na rumunskom. Ima par varijanti, jedna je sa 3 prelaska granice, druga je okolo naokolo! Izgleda ce ce biti ova okolo . Sutra jutru idemo u Moldavsku ambasadu da pokupimo vize. Sto je sigurno, sigurno je! Sad cemo da odemo nesto da jedemo, da prasac ne umre . Bili danas do Drakulinog zamka, zesca rupcaga, izgubismo silno vreme! Hvala svima na poruka u GUESTBOOKU i na SMS, znaci puno!!! E, prijatelji, sto kaze Koma, ajmo sine, daleko je Japan P.S. A sto drze Anakee, eh, danas je Afrikica strugala fuzasterom po Karpatima Zozon, ovaj P.S. je odgovor na tvoje pitanje ;D Brate cast nam je sto smo se vozili sa VAMA.Palite dalje, ne okreci se sine.Ocekujte nas ako Bog da opet na granici u Kladovu kad se budete vracali, da vas i dopratimo kako dolikuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Jul 10, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Dvorac je bannana , ali vidim da Vam se dopao Transfagarašan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Jul 10, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan žurka je bila za 5, Dane i Koma za 10 ja se više nikada neću nervirati što me dr. chala čeka... ;D hvala svima na super provodu, i vidimo se najkasnije kad se vrate Objasni???? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan žurka je bila za 5, Dane i Koma za 10 ja se više nikada neću nervirati što me dr. chala čeka... ;D hvala svima na super provodu, i vidimo se najkasnije kad se vrate Objasni???? ??? Neume on to da objasni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Momci bila mi je velika čast da vas ispratimo i smatram da je to najmanje što smo mogli da uradimo mada sam se malo razočarao kada sam video da ste od Beograda do Požarevačke petlje doputovali sami,ali šta očekivati od PREBUKIRANIH BEOGRADSKIH TRKAČA! Daće bog da sve bude u redu i da vas mi deca sa sela dočekamo u povratku nije bitno na kojoj granici nama nije teško. VRH STE,srećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...