DuleTenere 49 Napisano Novembar 24, 2007 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Upisani: G A G A, dulesotona, nemanjacar, DUKI, yamahamotors. Fale podaci: G A G A - ime i prezime, adresa, yamahamotors - prezime i adresa. Takođe, i prethodno navedeni nisu dostavili podatke. Pozdrav. Izvini, ali moja najtacnija adresa je (on the road), kako bi to kolege bajkeri iz Londona rekli. Radim kao vozac i po 12-13 sati dnevno sam na putu. Koja je svrha davanja adrese? Ima tel. pa ko zeli neka okrene da mu kazem gde da me nadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Novembar 26, 2007 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Dragan Ivancic, 063/77 37 007, +386 312285 46 a adresu, iz bezbednosnih razloga, na mogu da ostavljam. Na to vas upucuje moj br. telefona ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čein 3 Napisano Novembar 26, 2007 U prolazu, 27 postova Lokacija: sabac Motocikl: yamaha xj600n Prijavi odgovor kao problematičan Ceivanovic Slavko Sabac 063221538 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandar Branković +38598/9078-317 Sisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Decembar 13, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Upisani/dopunjeni: G A G A, chein, GIXER (zemo, kad budem slijedeći put išao kući javljam ti se). Pozdrav svima. bjb adresar.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Decembar 26, 2007 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan BRANIMIR VELJKOVIC 0652228650 0642272411 KRUSEVAC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Decembar 26, 2007 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Mirko Veseinov,Gostivar Makedonija .tel.070/537170 i 042/213282,za (ne daj boze) pomoc ili( bolje) druzenje trazite me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubertb 0 Napisano Decembar 26, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Najzad i ja stigoh dovde. Cubert Bogoljub Voj. trg 12a Vrsac tel.063/240491...064/5601664 . Prijavljen sam kao cubertb posto sam nov na ovim stranicama ako nesto ne odradim kako valja ne zamerite. Zato ako nekog ponese put na ovu stranu ja sam tu nisam neki strucnjak za majstorisanje oko masine ali za nedaj boze snacicemo se. Za druzenje i poznanstva to nikad nije na odmet. Pozdrav za sve CB. PS poznatiji sam u gradu kao strastveni biciklista. cubert.b@sbb.co.yu.....cubertb@hotmail.com ..... SRB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fraising1 1 Napisano Decembar 27, 2007 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan Nešto da pitam. Dali su negdje sabrani svi ovi brojevi telefona, da ne pretragujem stranicu za stranicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Decembar 27, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Nešto da pitam. Dali su negdje sabrani svi ovi brojevi telefona, da ne pretragujem stranicu za stranicu. Pogledaj poslednji post od castor-a, imas zip file koji sadrzi sve dosadasnje brojeve u preglednoj Excel formi. Mozemo da se nadamo tvojoj poseti u skorije vreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Decembar 27, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Upravo bio i uradio, J.B. U posljednje vrijeme sam slabio bio u mogućnosti da odradim to, ali eto... Dakle, u adresar su uključeni i novoprijavljeni ljudi: MOTOSIKI, mic i cubertb. @ mic: Imaš li slovo "L" u prezimenu? Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fraising1 1 Napisano Decembar 27, 2007 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan Nešto da pitam. Dali su negdje sabrani svi ovi brojevi telefona, da ne pretragujem stranicu za stranicu. Pogledaj poslednji post od castor-a, imas zip file koji sadrzi sve dosadasnje brojeve u preglednoj Excel formi. Mozemo da se nadamo tvojoj poseti u skorije vreme? E super. Hvala ti. Evo še moj broj: Brulc Marjan Ljubljana 0038651411930 e mail: marjan.brulc@masicom.net Nedaj bože da me ko traži da mu pomognem, nek me traži da se sretnemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 27, 2007 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tot Peter 063/7-005-145 Temerin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Decembar 27, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan RASHKO ANDJELKOVIC 064/13-54-935 NOVI BEOGRAD (FONTANA) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Decembar 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto da pitam. Dali su negdje sabrani svi ovi brojevi telefona, da ne pretragujem stranicu za stranicu. Pogledaj poslednji post od castor-a, imas zip file koji sadrzi sve dosadasnje brojeve u preglednoj Excel formi. Mozemo da se nadamo tvojoj poseti u skorije vreme? E super. Hvala ti. Evo še moj broj: Brulc Marjan Ljubljana 0038651411930 e mail: marjan.brulc@masicom.net Nedaj bože da me ko traži da mu pomognem, nek me traži da se sretnemo. Da neradis mozda u mrtvacnici :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubertb 0 Napisano Decembar 27, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Za cestora . Molim te imas stamparsku gresku ako je moguce da je ispravis, radi se o hotmail adr. stavio si S umesto C kako bi se eventualno neko javio. Ja bih to odradio ali mi ne dozvoljava. Pozdrav hvala na azurnosti. cubertb. Mislim na adresar. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1886 Napisano Decembar 27, 2007 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Decembar 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Boris Zugic 060/4-666-999 Novi Beograd blok 28. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Upisani: fraising1, PeterPan, rale, muljaz, Borko_motorko. Ispravljen: cubertb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Decembar 28, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Veljko Umka - Obrenovac 064/843-7733 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano Januar 1, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Aleksic Dragan- Aleksa 065/315-9780 Kraljevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Januar 2, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pedja Trikic Beograd,Vozdovac, Lekino Brdo. 063 877 51 53 Rakije i Slanine nesme da zafali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 3, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan .....Nedaj bože da me ko traži da mu pomognem, nek me traži da se sretnemo. Da neradis mozda u mrtvacnici :( He, he, he... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Januar 3, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Upisani: banbus, wawaka, turbopedja. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubertb 0 Napisano Januar 5, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Tot Peter 063/7-005-145 Temerin Pozdrav moja profesionalna mana imas stam. gres u br. tel u Excelu kod drugara Tot Petar fali trojka . Nemoj da se ljutis ne mislim nista lose samo zelim da ti pomognem jer znam koji je to posao izraditi sve ovo i da ne bude gresaka to je dosta tesko. U svakom slucaju to je za pohvalu i hvala ti u ime svih nas koji smo u spisku i koje ces jos nadam se ubaciti ako se ljudi budu prijavljivali. Ne zameri cao. CB. Che sredio quote Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...