Jump to content

Moto Zajednica

cubertb

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Contact Methods

  • MSN
    cubertb@hotmail.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Vrsac

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

cubertb's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Neznam sta bi, vec sam se javljao ali izgleda da je pukla veza. Ja vozim KIMCA xciting 500 on je tajvanac god. pro. 2007. boja tamna plava.
  2. Bravo za nas. Pozdrav za sve bajkere pa samo napred uopste nije bolelo, treba samo malo truda. Hvala svima koji su se odazvali i potpisali bez obzira dali je to moj spisak ili Zekin. SCI i tebi hvala sto si ovo objavio mada sam ja onako ajde da i ja pokupim koji potpis pa mozda i dude desetak, a ono ima nas. Pozdrav i ona moja, Zivi bili i dugo se vozili. CAO.
  3. Pozdrav moja profesionalna mana imas stam. gres u br. tel u Excelu kod drugara Tot Petar fali trojka . Nemoj da se ljutis ne mislim nista lose samo zelim da ti pomognem jer znam koji je to posao izraditi sve ovo i da ne bude gresaka to je dosta tesko. U svakom slucaju to je za pohvalu i hvala ti u ime svih nas koji smo u spisku i koje ces jos nadam se ubaciti ako se ljudi budu prijavljivali. Ne zameri cao. CB. Che sredio quote
  4. Za cestora . Molim te imas stamparsku gresku ako je moguce da je ispravis, radi se o hotmail adr. stavio si S umesto C kako bi se eventualno neko javio. Ja bih to odradio ali mi ne dozvoljava. Pozdrav hvala na azurnosti. cubertb. Mislim na adresar. :-[
  5. Najzad i ja stigoh dovde. Cubert Bogoljub Voj. trg 12a Vrsac tel.063/240491...064/5601664 . Prijavljen sam kao cubertb posto sam nov na ovim stranicama ako nesto ne odradim kako valja ne zamerite. Zato ako nekog ponese put na ovu stranu ja sam tu nisam neki strucnjak za majstorisanje oko masine ali za nedaj boze snacicemo se. Za druzenje i poznanstva to nikad nije na odmet. Pozdrav za sve CB. PS poznatiji sam u gradu kao strastveni biciklista. cubert.b@sbb.co.yu.....cubertb@hotmail.com ..... SRB.
  6. Citam sta si napisala, mogu ti reci da je prava stvar sto si se prijavila i sto radis ono sto zelis. Osoba na motoru ti je kao ptica slobodan i ide gde hoce i kad hoce nije zavistan od drugog. To sto si mlada svaka cast, i ne gledaj sta ko misli o tabi nego gledaj sta ces ti misliti o svemu kroz zivot, neznam dali imas motor a ako ga nemas zelim ti da sto pre dodjes do njega i to onaj koji zelis. Neko rece da ima mesta kod njega da si kao suvozac. Ok postujem i to ja sam vise za ono da si samostalna. Ja imam sinove starije od tebe, ako si upisala pravo godiste. U svakom slucaju dobrodosla pa druzenje nikad nije na odmet bez obzira na tvoje godine. Mozda se nekad i sretnamo na nekom od druzenja BAJKERA. Sto se tice razmena iskustava i znanja o mot. ovde mozes dosta da naucis a i moja mail adr. ti je na raspolaganju pa po zelji izvoli javi se. Pozdrav CAO.
  7. Pozdrav da kazem i ja komsija mada ima cirka 36km izmedju mesta. No u svakom slucaju dobro je da si se ponovo aktivirao. Mi cemo se verovatno sresti po dolasku lepseg vremena. Inace bio sam na ovogodisnjem skupu bajkera u tvom mestu. Cao.
  8. Sto da ne da nije bilo njih nebi se ni mi sada vozili na ovakve masine. Pozdrav.
  9. :)Pa da se predstavim u ovome sam nov ali zato vozim motore od malih nogu. Sada trenutno vozim KYMKA xciting 500. Kao momcic sam poceo sa trkama u klasi tada veoma popularnoj 50ccm. Nisam ostvarivao neke znacajnije rez. jer me je otac sputavao u tome. No pored svega ja sam sebi priustio da sam uvek bio neka zlatna sredina.Volim kad vidim lep i dobar motor, nov model a isto tako se odusevljavam starim markama i modelima, (oldtaimerima). Toliko o meni pozdrav.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja