braco1 738 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kacigu uradjenu u airbrushu-razlog Prevelika mi je..XXL-polovna malo nošena iz istog razloga ,vizir odličan-nijedne ogrebotine-unutrašnjost dobra. cena korektna-samo da se proda-100eu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan majstoru koji mi je ofarbao ovu kacigu sam platio 150eu-tako da bi cena od 100eu bila više nego korektna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan znači-plaćaš brush a kaciga na poklon-uslov je da imaš veliku glavu i malo para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan još koja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan ko kupi kacigu-ofarbam mu motor u CORONA boje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Novembar 28, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Braco, ili je totalna nemaština u ljudima ili im se ne sviđaju Corona boje. Niko ni da upita? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Braco, ili je totalna nemaština u ljudima ili im se ne sviđaju Corona boje. Niko ni da upita? ima i toga,ali i velika je brate-meni obleće oko glave Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 28, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan A da nemas neku belu, sa crvenim linijama i crnim detaljima? Ili cemo morati to sledece sezone da pravimo, da se kompletiram? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan A da nemas neku belu, sa crvenim linijama i crnim detaljima? Ili cemo morati to sledece sezone da pravimo, da se kompletiram? to što bi ti teo je puno komplikovano za uraditi bolje da čeka do proleća Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vatreni covek 4 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: okolina Valjeva-s.Ducic Motocikl: honda cbr 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan meni treba farbanje aali kaciga mi ja prevelika sta sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan meni treba farbanje aali kaciga mi ja prevelika sta sad ne spadaš u gore navedene kategorije pa nećeš imati nikakvog popusta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...