boldor 64 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna,ko radi hromiranje delova motocikla[ne dekorativno hromiranje],a da nije DES,po mogucnosti iz vojvodine.Hvala unapred na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 28, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan heh taman ti htedoh reci "DES" al dobro,ja sam hromirao neke delove od "bube" u Backoj Palanci ovde u "limarskoj" ili sadasnji "sebastijan" sta treba da se nikluje mogu se raspitati imam ljude tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije tesko,raspitaj se,broj telefona bi pomoglo.Palanka mi odgovara,nije daleko.Bitno da rade hromiranje,niklovanje nije dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 28, 2010 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan U cemu je problem sa DES-ovim hromiranjem.Ja se upravo spremam da krenem iz Va da nosim da rade.Kako rade sta je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 28, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan paa nemam pojma stvarno,oddavno nisam nista radio po pitanju hromiranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 28, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan evo ga broj,pitaj coveka sta te interesuje 063613142 SRETNO!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 29, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan U DES-u u principu dobro rade ali se dešavalo da omanu. Ali mislim da je problem u dogovoru. Ako se izričito ne naglasi da hoćeš, recimo, dva ili tri sloja bakra, dobićeš jedan sloj. Ako ne naglasiš debljinu sloja, dobićeš najtanji mogući. Dešavalo se da posle godinu, godinu i po, pocrveni ono što su hromirali ili niklovali. Ali je to ipak par slučajeva. Tokom zime ću nositi nešto kod njih na obradu pa ću videti iz prve ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 29, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeeee skup bakar heheeee...pa da mislim da su i meni nesto zbrzali pa nije bas bilo kako valja,litru radze pod misku i da vidis kako dobro urade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 29, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Rakia correcting people lepo piše na majicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan U DES-u aljkavo rade.Pre 8 godina sam nosio delove motocikla na hromiranje,jeste da nije bilo skupo,ali posle pola godine poceo da se ljusti hrom,i pojavila se rdja.Kad sam bolje pogledao,uopste nisu stavili bakar.Toliko o Des-u.Mozda su u medjuvremenu poboljsali kvalitet,ne znam, ipak to je bilo pre 8 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan tindirbp,puno ti hvala na pomoci,pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 29, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan U DES-u aljkavo rade.Pre 8 godina sam nosio delove motocikla na hromiranje,jeste da nije bilo skupo,ali posle pola godine poceo da se ljusti hrom,i pojavila se rdja.Kad sam bolje pogledao,uopste nisu stavili bakar.Toliko o Des-u.Mozda su u medjuvremenu poboljsali kvalitet,ne znam, ipak to je bilo pre 8 godina. Pa i ja sam nešto radio kod njih pre desetak godina. Od tad nisam ništa kod njih radio. Ko zna, možda su se malo prizvali pameti pa bolje rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 29, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan tindirbp,puno ti hvala na pomoci,pozdrav. nema na cemu druze,samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 7, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan METALCINKARA PJ INĐIJA V.PUTNIKA BB, TEL.022/2150060,probaj ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan tindirbp,hvala ti na pomoci,nazvacu ih u ponedeljak.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 12, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko izadej to hromiranej i kako se to naplacuje ja imam jedan crsh pad sto ide preko auspuha nesto amlo 10cm x 5cm rupicast koliko bi to otprilike izaslo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kozmo 83 Napisano Decembar 12, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Hyosung Aquila 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko izadej to hromiranej i kako se to naplacuje ja imam jedan crsh pad sto ide preko auspuha nesto amlo 10cm x 5cm rupicast koliko bi to otprilike izaslo? Zvao sam pomenuti DES i ovako mi objasnise: Nosis ispoliran komad koji prvo nikluju pa hromiraju. Ako hoces prvo bakrenisanje, moze i to, ali ga posle tog sloja ponovo negde poliras (ne rade poliranje) pa se onda nikluje i hromira. Odokativna cena za tu povrsinu ne bi presla par stotina dinara, cini mi se da je poliranje skuplje nego samo hromiranje (mada uz malo truda mozes i sam da ispoliras - imas temu na forumu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Decembar 13, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan dali je neko hromiro auspuh imam u planu to da uradim pa me zanima kolko bi me odprilike izaslo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 26, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan - Oprema i delovi - Poliranje i niklovanje Godiste 0 Kilometraza 0 km Stranac Dodatne informacije: poliranje,niklovanje i hromiranje; izduva,izduvnih grana,pozicija,kormana,rol barova,dekla,felni..... Cena nije dostupna Kontakt: 062261775 Oglas postavljen: 25.Dec.2010 stampanje EVO VAM PA POLIRAJTE I HROMIRAJTE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna,ko radi hromiranje delova motocikla[ne dekorativno hromiranje],a da nije DES,po mogucnosti iz vojvodine.Hvala unapred na odgovorima. potrazi temu '' hromiranje aluminijuma u srbiji '' i sve ce ti se samo kasti .... em je u vojvodini em rade bruka dobro .. svaka preporuka !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Decembar 31, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja za tu temu,znam i to da je kvalitetno,ali cena,sto je mnogo,mnogo je.Znam reci ce neko da kvalitet treba da se plati,ili nemoj da vozis motor ako ne mozes da platis,u pravu su,ali opet kazem,sto je mnogo,mnogo je.Da zivimo u americi,ne bi bilo mnogo,ali ovo je srbija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 31, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan u tom slucaju pripremis sam za hromiranje a posle doneses u Jagodinu i odradis sve po niskoj ceni .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Decembar 31, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Ima neko u jagodini ko radi hromiranje?mogao bi da posaljem brzom postom,ako te zamolim za broj telefona.Hvala unapred,pozdrav.Imam radionicu,mogu ja sve da pripremim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 31, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan naravno mogu ti naci broj tel jer sam ja radio neke stvari tamo .. ali ja uvek isao licno pa broj moram da potrazim.... ja tamo vise ne radim jer kad mi rade dekorativni hrom zna da se ljusti ... isto ti proveri u onoj temi kakve su cene kad sam pripremis jer sam ja tako radio i onda su sene bile ok !... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Januar 1, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se mucis,ako rade dekorativno hromiranje,onda me ne interesuje. hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...