elprogramero 26 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, iz ove teme: http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=4209&start=0 Evo citata: A sto se tice same sustine, cemu disc lock sluzi i vredi li te pare - pa svakako vredi, imas Xenu koja kosta 35-70€ (zavisno od modela, alarma itd) ali ako hoces da prodjes jeftinije imas i druge proizvodjace, od 10-20 evra po jednom disc locku. Moja logika je - na motor koji vredi 1500€ stavicu mozda (ali MOZDA) neki jeftiniji, na motor koji vredi 5000 stavicu, Xenu, alarm, katanac, bukagije i pitbula hranjenog vitaminima. sve zavisi koliko je nekome jasno da investicija od recimo 1% vrednosti motora (dakle npr 35€ na vrednost motora od 3500€) prilicno dobro stiti njegovu imovinu. Mene u sustini interesuje gde mogu pronaci da kupim Disk Lock ali ne Xenu... Zvao sam Guevaru i imaju samo neki model od oko 6000din. Do 35e bi i dao za Xenu... Gde mogu da nadjem neki disk lock bez alarma? U ovom cenovnom rangu 10-20e (+/- 5e) Moze neki broj telefona konkretno? Ako necete na forumu, pisite na PP. Trazim na internetu dobrih sat-sat i po i nista nisam uspeo kod nas da pronadjem... Puno pozdrava! Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 16, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan imaš neke u KDM-u ali u ovoj drugoj prodavnici preko puta B-92 i rajfajzen banke na nbg, kod arene. nisam pitao za cenu ali sam video da imaju nešto od disklokova. pa nazovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano Maj 16, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze. Zvao sam danas jedno 15-20 radnji sirom Srbije i nigde ne mogu da nadjem... Tako da sam se odlucio za ovo: Cena je veca od one koju sam planirao da izdvojim za disk lock, ali sta je tu je... Nemam hrabrosti da ostavaljam motor bez ikakvog obezbedjenja... Pogotovo kad sam na poslu - on bi tada trebao da stoji 7-8 sati bez da ga ja drzim na oku... I da bude oko 60m dalje od mene... :ninja: Ovako ce mi biti malo lakse, bar cu moci da cujem ako ga neko maltretira... :bokser: Mozda sam malko skeptican... 8-[ Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Maj 16, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupih pre neki dan na buvljaku kineski DL za oko 600 dinara. Ne znam zaista koliko je to kvalitetan proizvod, ali eto informacije pa pogledaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 16, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Dl kakav je to alarm. Nisam cuo za taj alarm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Maj 16, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupih pre neki dan na buvljaku kineski DL za oko 600 dinara. Ne znam zaista koliko je to kvalitetan proizvod' date=' ali eto informacije pa pogledaj.[/quote'] ekstra povoljno gde tacno si uzeo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 16, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan U Luisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Maj 16, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan ma da za 600 din ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 17, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan elprogramero ta xena koju gledaš ima osovinicu od 15mm pa su velike šanse da ne može kod tebe da se namontira, nije moglo ni kod mene na zzr pa sam morao da menjam, naravno za skuplju ali šta æeš. jesi li zvao kdm? treba da odem do njih pa æu videti o emu se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Maj 17, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan ekstra povoljno gde tacno si uzeo ? STR "MT", tezga 205, drugi red. Vlasnik: Misa Tijanic, 065/2509090 Ovo je sa vizit karte koju sam usput pokupio, ali ne bih dao ruku u vatru da sam bas na tom mestu pazario DL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano Maj 17, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan elprogramero ta xena koju gledaš ima osovinicu od 15mm pa su velike šanse da ne može kod tebe da se namontira' date=' nije moglo ni kod mene na zzr pa sam morao da menjam, naravno za skuplju ali šta æeš. jesi li zvao kdm? treba da odem do njih pa æu videti o emu se radi.[/quote'] Imas PP... :cry: EDIT: Bio sam na sajtu Xene i pise da za tvoj motor ZZR600 XN15 moze da ide samo na prednji tocak. XN18 ne moze ni na jedan. XN14 moze na oba. I XR1/ZR1 moze na oba. Sto je jos ludje mog motora nema (oni racunaju da se ovi mali ne zakljucavaju :cry: )... Ali ima TZR250 na kome svi gore navedeni modeli (i sto je najvaznije XN15) to odgovara... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 17, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan sad si me bacio u rebus :misli: , mislim da je i moja bila xn15 pa nije mogla ali baš æu proveriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano Maj 21, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Da zakljucimo ovu temu. Ova Xena odgovara mom motoru. Pre toga sam skino sa Xeninog sajta nesto za "testiranje" (Lockfitter). Odstampate, isecete i mozete videti tacno koja Xena odgovara vasem motoru. Proverite lepo da bi bili 100% sigurni pre kupovine. Evo linka za download XENA Lockfittera: http://www.xenasecurity.com/fitment/lockfitter.pdf Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...