spdzlla 0 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu mađarice. Ja ni sa mojom verenicom (uskoro ženom) ne mogu da izađem na kraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Mart 13, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Aćime nisi jedini koji će moći gledati MotoGp u HD slici na SkyUk kanalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 13, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu mađarice. Ja ni sa mojom verenicom (uskoro ženom) ne mogu da izađem na kraj... I to što kažeš, ko će da se zamara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Mart 14, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, bolje da idemo na neku klopu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...