milanns 193 Napisano April 11, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima jel moze na model do 2003.Kopam po netu al mi nesto bas i neide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano April 11, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan To dosta zavisi i od indikatora koji zelis ?? Moj je bio univerzalan i mogao je na skoro sve motore. Imao je neka 2 magneta koja su se lepila kod poluge menjaca ako se dobro secam ?? Oni su davali signal kada se brzina menja. Indikator mora da mi je negde u garazi, ali to sad naci ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano April 11, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Najpre, jos nisam stigao da odradim i postavim obecano, malopre sa posla stigao a krenem oko 6:30 i tako vec danima. Samo nocu sednem malo da blejim u tel. Elem: Za sta ce ti indikator stepena prenosa konkretno? Moje misljenje je da cesto odmaze u normalnoj voznji i usavrsavanju. Da obrazlozim: Kada vozis sa osecajem onda ti nije bas bitno u kom si stepenu prenosa jer ti je bitno da se agregat vrti "gde treba"; kada "peglas" SV voli revvmatch (uskladjivanje obrtaja menjaca i agregata ili kako god na srpskom da se kaze) tako da kad saltas "na nize" ides redom... Ako peglas track day, opet bi trebalo da posle par krugova znas gde si kad u kom stepenu prenosa. Meni je jedino problem da odredim na smor ravnom putu da linje 5. Ili 6. Onda pogledam obrtomer. Ako sam na 100 km/h a preko 5000 rpm, onda sam u 5. stepenu. Ako sam ispod 5000 onda je 6. To vazi samo za S model sa std prenosom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano April 11, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Posle 29 god za motorom mislim da sam naucio u kojoj sam brzini i da imam sluha kad treba visa a kad niza brzina,a indikator cisto onako da svetli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano April 11, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Ili prostije imas dobru zensku u recimo 40-50-tim i kad ista ta riba obuce fichnet,korset,haltere izgleda kao seks bomba.Tako i ja dozivljam moju Suzanu.Bila bi lepsa da ima to govno koje svetli,bar meni. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano April 11, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan abarth_maniac tebe jos uvek cekam za obecano nije zurba kad stignes posalji mi,samo nemoj da me zaboravis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano April 11, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan U tom slucaju ok, zato pitah za indikator. Eno stoje mi slajderi nenamontirani jos uvek, cim ih uzmem u ruke saljem dimenzije (ili nacrt kad otvorim komp). Imam 3 motora da isteram iz garaze i jos 3 na cekanju da dodju, a ne stizem ni da udjem u istu. Dete vidim samo dok spava. Hebena poljoprivreda. 3 nedelje ne dizem glavu od musterija i tako ce biti jos jedno nedelju dana, pa se nadam smirivanju situacije. Dimenzije ocekujem da cu poslati za vikend ako ne budem opet na terenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano April 11, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sto si se ponudio uopste da mi posaljes dimenzije,kad stignes posalji nije o glavu strpljen spasen kako kazu stari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano April 11, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije nikakav problem, samo kazem, vreme me ubija. Tj. manjak istog. Obecah covekubdrvo od bubnja, hoce da dodje, a je ne znam kad da ga pozovem kad sam non stop zauzet. No, asap sto bi rekli amerikanci. Cak imam i strugare sa kojima sam bio zadovoljan akonti zatreba. Sve sto mogu da pomognem, pomoci cu, samo morate biti strpljivi. Sibnete pp ili na 0600903000. Imam SVa 7 god i odrzavam dosta komada (kao i ostale proizvodjace), kad mi vreme dozvoli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SM fan 1 Napisano April 17, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Karlovac Motocikl: Suzuki sv 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje koristite ? Moram napravit servis pa ne znam jel bolje 10w40 ili 15w40 ? Sv ima 50tkm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano April 17, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje od milion dolara. Ja sipam 10w-40 jer ne trosi toliko da moram da dolivam. 70.000 ima motor. A znam za primerke sa 30.000 da sipaju 15w-50 i opet dolivaju izmedju 2 servisa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SM fan 1 Napisano April 20, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Karlovac Motocikl: Suzuki sv 650 Prijavi odgovor kao problematičan A dobro, ja sam uzeo Fuchs silkolene 10w40 pa cu vidjeti oce ga trosit ili ne...al trebalo bi bit dobro hh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano April 25, 2018 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my VS990 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 25, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan kaka ovo kamila na sred puta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Maj 11, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je vreme da se menjaju prednje plocice, planiram da uzmem ove - TRW sinter Da li uzeti njih ili preporucujete nesto drugo do nekih 3500din? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Maj 13, 2018 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosle godine ugradio ebc semi sinter i bas sam zadovoljan.Kada kocis necuju se bilo da je 15 stepeni ili 30 odlicno koce,bile su 3500 dinara,narucio odavde Srdjan motocrossteam Kraljevo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Maj 13, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, svraticu do njih ovih dana da vidim sta imaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Maj 13, 2018 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan On 5/11/2018 at 19:16, JankelA je napisao: Doslo je vreme da se menjaju prednje plocice, planiram da uzmem ove - TRW sinter Da li uzeti njih ili preporucujete nesto drugo do nekih 3500din? Ja sam uzimao Ferodo, i nemam zamerki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Maj 14, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Drugari kolika vam je potrosnja cisto gradske voznje onako normalne bez navlacenja u crveno.Moj tuce 8,5 pa sad jel to puno ili normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 14, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Karburatori ili ubrizgavanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Maj 14, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan bez obzira dal je karb,8.5l je mnogo,trebalo bi oko 6 u gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Maj 14, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Karb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 14, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam samo, posto ako su karbovi verovatno su rastelovani. Da , jeste puno. Preko 7 ne sme da ga jebes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Maj 14, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan To me zanima ako je 8,5 dobro da ne diram nista,a ako je mnogo da cimam Bokija da ga resava.Mada vam kazem on pali dobro ali pali bez sauga,i kad mu odcecem gas nekad oce da stucne i na leru se cuje puckanje iz auspuha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 14, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, milanns said: To me zanima ako je 8,5 dobro da ne diram nista,a ako je mnogo da cimam Bokija da ga resava.Mada vam kazem on pali dobro ali pali bez sauga,i kad mu odcecem gas nekad oce da stucne i na leru se cuje puckanje iz auspuha. Puno je 8,5. Ne treba da stuca uopste, puckenje na leru isto nije normalna pojava. Sto ne znaci da je do karburatora, ali po potrosnji bih rekao da ipak jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...