zagadjenje 66 Napisano April 4, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan odlične nalepnice!! Kao i štitnici Izbledeće ti ta crvena, da znaš Promenio April 4, 2021 član zagadjenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano April 4, 2021 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, zagadjenje je napisao: odlične nalepnice!! Kao i štitnici Izbledeće ti ta crvena, da znaš znam menjacu bledi i crna zato sam gledao da sto minimalnije ima crvene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano April 5, 2021 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Stigla dostava. Sad u garažu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano April 5, 2021 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Promenjena sajla kvačila, i stavljene nalepnice. Imaću još jednu novu original Suzuki sajlu kvacila, danas mi je stigla jedna koju sam otpisao zbog dostave koja se odužila, tako da ako nekome treba neka mi se javi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alptraum 0 Napisano April 5, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: Niš Motocikl: SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Super je tankpad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano April 9, 2021 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko skoro registrovao mašinu? Produženje me izašlo 20000 dinara za motor star 21 godinu i premijski stepen dva. Jel to regularna cena ili su me odrali, da znam za sledeći put? Prvi put registrujem 650 kubika, pa nemam prethodnih iskustava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 659 Napisano April 9, 2021 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Overpressure je napisao: Jel neko skoro registrovao mašinu? Produženje me izašlo 20000 dinara za motor star 21 godinu i premijski stepen dva. Jel to regularna cena ili su me odrali, da znam za sledeći put? Prvi put registrujem 650 kubika, pa nemam prethodnih iskustava. Meni prva registracija za R1 2007. godište, 34.000dinara. Dok platim prenos i porez 40.000 okruglo. Ne žalim se, vozim litru, da nemam za održavanje i potrošnju ne bih ni vozio 1000. Ali da neke stvari nisu normalne, nisu. Ja kao da registrujem svemirski brod a ne motocikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano April 10, 2021 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Overpressure said: Jel neko skoro registrovao mašinu? Produženje me izašlo 20000 dinara za motor star 21 godinu i premijski stepen dva. Jel to regularna cena ili su me odrali, da znam za sledeći put? Prvi put registrujem 650 kubika, pa nemam prethodnih iskustava. to je to..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano April 11, 2021 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan U Februaru 22.800 platio sve. Prva registracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano April 12, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan I mene je toliko izasla prva registracija Promenio April 12, 2021 član aleksuzuki 650sv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano April 12, 2021 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam motor pre par dana bratovom drugu i sinoc cujem novosti - novi vlasnik dao drugu da proba i ispred kuce decko da stane prokliza mu prednji tocak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22214 Napisano April 12, 2021 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tamo 97-e godine, pazarim Srbendinog MZ250, dok stojimo pred njegovom zgradom, nailazi prijatelj, trazi da proba (znaci jos na motor seo nisam, 15 mi je godina i sav se tresem od srece). Dam na probu, zalete se, prodje pored nas... ... i udari u zgradu!!! Sve polomio, i sebe i motor (preminuo je par godina posle, ne od posledica pada). Ne daje se motor na probu, to je usluga i ako ne deluje tako. (ne davanje!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano April 12, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, N.F.S. said: Ne daje se motor na probu, to je usluga i ako ne deluje tako. (ne davanje!) Apsolutno! Još kad sam kao klinac vozao skuter 50cc po mirijevu, uvek se nalazio neki drugar, poznanik, komša, koji tek tako olako kaže "daj krug!!!" Ma brate... Nemoj. Eto veruj mi nemoj. Kako tako olako i traže nije mi jasno. Kao "ma umem ja, vozio sam jednom dedinog Tomosa u dvorištu. Jednom"...... Bilo nas je tada nekoliko sa skuterima, i kad god bi neko nekome davao na probu maltene je uvek dolazilo do pada. P.S. @JankelA Baš mi je žao za SV-a.. U čijem god da je vlasništvu, duša me boli da ga vidim u takvom stanju Promenio April 12, 2021 član Marek1987 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano April 22, 2021 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Stigao MRA touring vizir, još samo da provalim kako onu gumu okolo da navučem, baš teško ide. @N.F.S.Po dogovoru slika da vidiš kako izgleda, meni se svidja, nije ružno kao što sam mislio da će biti. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano April 22, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Eee, baš je dobro ispalo, ko fabrički. Uopšte mu ne narušava sportsku crtu. Čak nešto i lepši... Meni se čini da je lepše bez one gume na ivici. Čini mi se da na njega ne bi išla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano April 22, 2021 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Uh... Baš je čučnuo odlično. Jeste malo neobično,ali meni se sviđa. Što kaže kolega, ostala sportska crta, baš super!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano April 22, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda svidja mi se sto nije skroz tamna ,koliko je kostala? Promenio April 22, 2021 član aleksuzuki 650sv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano April 22, 2021 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Kupio na ebayu za 60 evra sa dostavom, I ovde mi posta uzela 1400 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22214 Napisano April 22, 2021 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Overpressure je napisao: @N.F.S.Po dogovoru slika da vidiš kako izgleda Vaaau! Lepse mu stoji nego givi na mojoj Suzani... Bas mi se dopada, uklopio se vrh!!! Javi ucinak kada malo probas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano April 22, 2021 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Dodjoh sad iz kratke vožnje. Super je vizir, sve ide preko glave, baš mi se dopada, buka u kacigi mi se dosta smanjila, to je bonus. Evo iz jos par uglova kako izgleda. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10551 Napisano April 22, 2021 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda motorin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano April 22, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se, jedan od lepših SV-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano April 22, 2021 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Bogami lepo se uklopila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stalker92 56 Napisano April 23, 2021 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2 x '04 Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano April 23, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam procitao da je broj obrataja kada je motor zagrejan 1300.Kad tako namestim imam problema pri startovanju kad je recimo motor prenocio na 3 stepena(bio je u garazi).Kada ga upalim on radi ispod 1000 obrataja i neki put mi se desi da se posle minut recimo ugasi zato sto ima mali broj obrataja.Ali kada namestim da lepo radi kad se upali(da se ne gasi),onda kad se zagreje je 1500 a to je nesto vise nego sto treba.Verovatno je problem sa sauhom.Leti nemam problema kada je toplo.Da li je neko imao slican problem? Pre par godina sam stavio K&N filter a pre 2 godine iridijumske svecice,dal one ne prave problem? Razmisljam da radim mapiranje,bas zbog toga filtera,mozda bi mi to pomoglo da sredim rad u malim obrtajima? Promenio April 23, 2021 član kingN1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...