Bagi 175 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan eto ponovio sam se a sad akcija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 11, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan 125 ili 250? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Decembar 11, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je 125 ( sa onako malom kurblom bi 250 palio samo na guranje ) Cestitam, odlican izbor - KX tih godina je imao najelasticniju masinu ( najbolje od svih je vukao i u nizim obrtajima i to zahvaljujuci jako dobro uradjenom izduvnom ventilu ) I nije lepo da nas sad drzis na zeravici - napisi neku o motoru ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Decembar 12, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan dobro misliš stari vidi se šta je iskustvo 125 1998 1100 lepi naših nov lanac lančanici.pločice,pali na zub,gume na 80% vozio sam ga samo kod lika po selu ,lepo poteže ide tamo gde ti hoćeš i za sada toliko. Sa likom baš i nisam puno pričao jel slabo srpski besedi samo sam ga razumeo da ga je vozio 3 god( sad ima CRF 450 2007)i da ga je koristio za enduro,a mašina je rađena zimus Čim budem prvi put šumario s nijm pisaću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Decembar 12, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan a ovako sam ga doterao,opel je čudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Decembar 12, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno godiste, odlicna cena Imam neki utisak da ce te i odlicno sluziti ( samo kvalitetno ulje, nek ti neko proveri svecu,filter vazduha, vodenu pumpu, i ulje u menjacu - promeni! i udri po gasu ) Sretno i uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Decembar 12, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Sutra idem u PRIMOTO kod drugara da njegovo stručno oko vidi i da da sud. Hvala na željama nadam se da će tako da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Decembar 12, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Sutra idem u PRIMOTO kod drugara da njegovo stručno oko vidi i da da sud. Hvala na željama nadam se da će tako da bude Ajde pozdravi mi Viktora i reci mu da ga puno pozdrravlja njegov stari KDX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Decembar 12, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno,preneću mu pozdrave pričao mi je da je imao kdx i da je bio zadovoljan i dan danas ceni taj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Decembar 13, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravi Viktora i od VS ekipe ! Ti bre, stvarno umes da odaberes ( i kad je majstor u pitanju, Viktor ti je vrh ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2415 Napisano Decembar 13, 2010 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Decembar 13, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Završih s poslom pa paljba do Viktora. Kaže da je ook primerak ,za tu lovu pogotovo ,sve je u dosta dobrom stanju ,jedino bi bilo poželjno da se uradi reparacija zadnjeg amorta , da se našteluje plovak u karbu i zadnji ležajevi da se zamenu. Pozdravlja vas sve E sad moj utisak Posle Viktora ,gasiram prema dunavu nasipom a on kao BMX ,zavrćem ga koliko to umem za sada ,tačno tamo gde sam hteo tamo sam i završio.Spustim se sa nasipa do vode i gassss a bmx leti .Rekoh sebi sad druže kad se složiš a ono ma kakvi samo kaljuga leti oko mene.Posle KLXa ~ 160 kg , ovo je preporod za Bagija Samo kontam da ima da se štreba ,jer kako ga topim tako mi prsti nisu na prednjoj pa me to malo baca u rebus kad treba da se ubode. eto za sada toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Decembar 13, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan srecno sa novom masinom , pa se i vidimo valjda negde da skakucemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Decembar 14, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2415 Napisano Decembar 14, 2010 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred u upoznavanje limita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...