Bagi 175 Napisano Novembar 24, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem u dobrom stanju a u cenu dajem keš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14270 Napisano Novembar 24, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan vidi sa markom djurovecem, kod njega je moja cr-ka, neko vreme je hteo da je proda. motor je za preporuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Novembar 26, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan ok stari ,al nekako bi pre 250, hoću baš da se kidammm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 27, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je 250 bio interesantniji pre 20 godina - dok sam bio u formi. A u poslednje vreme se lepse navozam sa 125-com, dok sa 250 - krug, dva ili 10 min, maximum i onda vec on pocne da vozi mene, a ne ja njega E sad, ako si u top formi, ili volis da te bas, bas izlomi za 10 min onda ti je bolja 250 A za Markovu CR, sve preporuke 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu Najviše bi ga vozio po FG pa mi treba snaga i od dole a ne samo da ga vrtim u velike stalno. Sutra baš idem do VŠ a pa ću da pogledam yz 250 neki sa berze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 28, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan matori ni 250ccm nema snage u malim obrtajima....svaki full coross 2t trazi da ga vrtis. Bolje onda potrazi neki hard enduro 2t 250ccm ili full cross 4t. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan ok matori ali sigurno ima više od 125,bar sam tako čuo,čitao Najradije bi ja CRF,WRF 450 kao i svi al se nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 28, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sta znam....mislim da je za amatere 125 bolja samo iz razloga jer dozvoljava vise zavrtanja i lakse covek moze da se izbori sa njom...a u malim obrtajima su i 125 i 250 mrtve da ne mogu biti mrtvije i lako se ugase i na najmanje brdo ako ih ne zavrces. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan tt je sve ispravno objasnio sreca za mnoge je sto su krosevi koji se kod nas prodaju uglavnom odradili svoje kad je to u top stanju onda je problem za mnoge i 125 a kamoli 250 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2415 Napisano Novembar 30, 2010 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Na Enduro trkama uglavnom pobedjuje 2T a na cross trkama pobedjuje 4T. Za stazu su bitni niski obrtaji a za Frusku goru teraj sta imas. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Decembar 1, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan vidi sa markom djurovecem, kod njega je moja cr-ka, neko vreme je hteo da je proda. motor je za preporuku Ako hoces probaj prvo MOJU CRku. Ako nije dovoljno jaka onda trazi 250icu. Dal je na prodaju ili ne , ne znam sta da ti kazem zavisi od broja zelenkastih novcanica. Inace i 250icu tog tipa moras drzis u visokim obrtajima. Ako bas oces cvaju onda mozda pre KDX 250 on vuce i na manjim obrtajima i moze se i registruje, ali KDX ima svoju cenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Decembar 1, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Zar nisi bio u istoj dilemi i prosle godine u ovo vreme? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/36651-kx-250/page__p__645420__fromsearch__1#entry645420 inace taj kdx kog si gledao sad mislim da je ovo http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=74025&trazi=1&ur=1&model=0&tip=kdx&m=Kawasaki-KDX a imas i ovaj od kolege aca-pn http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=78313&trazi=1&ur=1&model=0&tip=kdx&m=Kawasaki-KDX-220 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 1, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako moze,,imam ktm 250,ocarinjen...gs250.. nije to sto trazis al je ludo 100 posto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Decembar 2, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan @ zemunboy Imaš sećanje Jesam druže bio al sam imao sex neki pa mi lova klisnula. To je taj KDX ,sad je u SU neki dečkić ga djira i traži 1800e @ boklic stavi slike da ga vidimo @ marko Znam kad ste ti Lenji trgovali to je ona rekordna trgovina bila Jesi mu išta radio od tad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Decembar 2, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan @ zemunboy Imaš sećanje Jesam druže bio al sam imao sex neki pa mi lova klisnula. To je taj KDX ,sad je u SU neki dečkić ga djira i traži 1800e Ma da, prvo je trazio 1350, pa ga valjda ljudi zvali pa je digao nos Inace je cak i mare bio u iskusenju da menja CR za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Decembar 2, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tom motoru nisu potrebni nikakvi radovi ( sem redovnog odrzavanja ) znam sigurno, pretresao sam ga vise puta Kako si prosao u VS, jesil bio da vidis taj neki YZ ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Decembar 2, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Da bio sam u VŠ,nije neki primerak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Decembar 2, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan e vaku neku kad bi nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Decembar 2, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tako neku, bez 2 - 2,5 iljade evrova, nemoj ni da trazis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 2, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je CR125 u dobrom stanju.... eheheeeej... moraš biti momčina da iz nje izvučeš maximum .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Decembar 2, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @ zemunboy Imaš sećanje Jesam druže bio al sam imao sex neki pa mi lova klisnula. To je taj KDX ,sad je u SU neki dečkić ga djira i traži 1800e @ boklic stavi slike da ga vidimo @ marko Znam kad ste ti Lenji trgovali to je ona rekordna trgovina bila Jesi mu išta radio od tad? Kao sto rece TT600 ne znam sta da mu radim. Vise ljudi mi je reklo da nista ne diram. Osim ono ulje, gume i antifriz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Decembar 5, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan imaš li neku sliku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Decembar 5, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savjet da prilikom kupovine obavezno povedes nekoga ko ima iskustva sa 2t masinama tj. da je posjedovao vise komada.Evo i razloga.Ovo pisem iz licnog iskustva mene i mojih drugova.Stvar je u tome sto smo svi vozili ili probavali recimo 250ice full cross i odusevljavali se kako idu dok nismo dosli u situaciju da jedan 250 uradimo generalno.I tad je nastao problem niko nije htio da to vozi taj motor i ustvari smo skontali da nijedna 250 nije isla kako treba i tek su nam tad do mozga dosle rijeci iskusnijih u tom sportu koji su govorili da 250 full c. nije toliko kilav na malim obrtajima.Naravno da nemoze da ide kao 4t na 1000 o/min ali vec na otprilike 2000 ima snage da covjeka od 100 kila "izvrne na ledja". Jednostavno je problem sto taj motor i kad je polu ziv(kao sto je ovaj bio) sa zazorom na kariki ubacenoj u cilindar oko 5mm ,sa stublinom u ocajnaom stanju je u trecoj se dizao na tocak i nama je to bilo dovoljno da kostatujemo da je masina OK. pozdrav i srecna kupovina pa da to testiras sa nama na Romaniji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Decembar 6, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan imaš li neku sliku? Posto je garaziran morao bi da odem do garaze, a vremena malo. Al bice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan hvala braco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...