nesa knjaz 5 Napisano Novembar 24, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Vardero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja sam Nesa iz Valjeva. Vozim sve cega se docepam, a sad jasem Klr650 i bas mi je extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 24, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za mog brata po bajku(...i brdima). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je ovo slika ! Kad god je pogledam, suze mi krenu od smeha !!! Inace, i nama je extra dok vozis KLR a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Secas se ovoga ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Novembar 26, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan e ovo je nesto za moj enduro svet... u svakom slucaju. welcome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...