Jump to content

Moto Zajednica

Ko je za vožnju?

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 743 postova

Sezona je pri kraju (za većinu je već gotova), i sledeći vikend može da bude poslednja prilika za kraću turu.

Konkretno, predlažem turu Beograd-Pančevo-Kovin-Smederevo-Grocka-Beograd (na slici). Ima oko 100km, put od Pančeva do Kovina je lep, nema gužve, mada je od Smedereva do BG malo prometniji i u potezu Grocka-BG malo lošiji, ali može da se vozi. Jedino me brine što se vozimo blizu Dunava u povratku, pa može da bude malo hladno...

qRUiX_voznja.th.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ducati Power, 813 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :)

Ja sam u subotu away from home tako da nazalost ne mogu.. a sad bas gledam prognozu i ta subota je jedina kad nema kise :(

U koje vreme planiras da se krece?

p.s. Ja da mogu meni hladnoca ne bi bila problem, jer s obzirom da sam pazario zimske pantalone i zimsku jaknu bio bi siguran od zime :)

Ukoliko bude suv dan, krenuli bi npr. u podne (taman kada se malo podigne temperatura).

Što se tiče brzine vožnje, mislim da će biti lagana vožnja (60-80kmh, po ograničenjima) jer putevi nisu baš optimalni. Tako da bi se, ako odlučiš da kreneš, svakako držali u koloni.

U Smederevu bi napravili pauzu za jednu kafu ili čaj sa Alekreom.

U svakom slučaju, čekamo petak veče da prognoza bude 100% tačna, pa ćemo proceniti.

Verovao ili ne, ja sam svoju rezervnu obećao na poklon kolegi pre 15 minuta :neznam:

Mali off - taj šlemić stvarno nije za preporuku, bilo leto ili zima. Nabavi barem jet kacigu sa vizirom. U Tempu su na akciji bile Shiro kacige veoma povoljno, možda ih ima još.

• Svrati ponekad, 248 postova

Prognoza za subotu je suvo vreme, 8 stepeni. Dakle ako se dobro ušuškamo, biće lepa vožnja.

Ko može za sigurno da potvrdi da će ići?

Ja mogu ako budem imao kacigu i lepo vreme ;)

Verovali ili ne, ja i juče i danas na posao motorom :zvizduk:

Jutros je bilo 5C ali suvo pa sam krenuo na dva točka, ali je u jednom momentu temperatura pala na 2C (na mom termometru) i krenuo sneg da pada. Srećom, posao mi je na 10-tak minuta vožnje od kuće, tako da se nisam smrzao, ali za sada motor ostaje parkiran :neznam:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja