Jump to content

Moto Zajednica

Kozna jakna, povoljno

Recommended Posts

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

DakleM, moja voljena jaknica ide na tender. Sta da radim kad vise ne stajem u nju... :(

Velicina 50 (znaci neko visine 170-180, tezine 70-80), govedja koza debljine 1.4mm, naborana na ramenima radi pokretljivosti, zimska postava (ne skida se), cibzar za kacenje pantalona.

oId6L_image0333medium.jpg

Fbxqq_image0336medium.jpg

Ima SVE protektore (Laktovi, ramena, kicma), ECE 1621-1, kvalitetni debeli i udobni.

UQwcW_image0337medium.jpg

ARZfU_image0339medium.jpg

Cena je 80 evrica, nije fiksno, al necem mnogo ni da odbijam. (Samo protektori kostaju 30e...)

Kontakt na PM, 064 155 65 00, e mail, msn, golub pismonosa... kako vam volja. :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Ne znam koja je marka, ali imao sam ja tekstilnu jaknu iste marke. I dan danas mi je zao sto je prodadoh, odlična jakna a isto je bila za neke jeftine pare. Da sam malo manji, ili da je Maki malo veci ne bi ova bila vise u oglasima... ;)

• Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Ko sto Kiro kaze, marka je B*, austriska radionica koja sije moto-opremu. Nemaju veliki asortiman, niti kapaciter ali koriste kvalitetne materijale i pristupacna je cena. Ovo mi je vec x komad njihove opreme, jedna jakna je bas kod Kire i zavrsila, samo sto je on tad bio normalan covek, a sad izraste... :D

• U prolazu, 6 postova

Prijatelju ne posla mi ti dimenzije jakne, da znam da li da se ozbiljno zainteresujem ili ne  :zbunjen::D

Ajde ako ti nije problem izmeri je pa postavi dimenzije, inace ja sam visok 182 cm i imam oko 84-85 kg pa bih da vidim da nije mala za mene

pozdrav

The Saint, nikako da stignem da premerim jaknu, treba da zajmim od nekoga krojacki metar, ali mislim da ti je 99% mala jer si dimenzijama otprilike kao ja. :(

Boki, ako si sitniji onda ima sanse da ti odgovara, ali treba videti i probati jaknu. Ne sto je moja, nego vredi! :D

Evo sutra kacim- obecavam! ;)

A jakna se moze pogledati u ZR, eventualno mogu da je prosledim nekako do NS, vec za BG malo teze... :ups:

• Podržavam 1

Jaknica je promenila gazdu, uzdravlje ga sluzila!

Lokot!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja