Maki 288 Napisano Novembar 24, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan DakleM, moja voljena jaknica ide na tender. Sta da radim kad vise ne stajem u nju... Velicina 50 (znaci neko visine 170-180, tezine 70-80), govedja koza debljine 1.4mm, naborana na ramenima radi pokretljivosti, zimska postava (ne skida se), cibzar za kacenje pantalona. Ima SVE protektore (Laktovi, ramena, kicma), ECE 1621-1, kvalitetni debeli i udobni. Cena je 80 evrica, nije fiksno, al necem mnogo ni da odbijam. (Samo protektori kostaju 30e...) Kontakt na PM, 064 155 65 00, e mail, msn, golub pismonosa... kako vam volja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neku marku ili je no name? Mnogo lepo izgleda, ja sam zaintresovan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 29, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koja je marka, ali imao sam ja tekstilnu jaknu iste marke. I dan danas mi je zao sto je prodadoh, odlična jakna a isto je bila za neke jeftine pare. Da sam malo manji, ili da je Maki malo veci ne bi ova bila vise u oglasima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 29, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ko sto Kiro kaze, marka je B*, austriska radionica koja sije moto-opremu. Nemaju veliki asortiman, niti kapaciter ali koriste kvalitetne materijale i pristupacna je cena. Ovo mi je vec x komad njihove opreme, jedna jakna je bas kod Kire i zavrsila, samo sto je on tad bio normalan covek, a sad izraste... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Saint 0 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju ne posla mi ti dimenzije jakne, da znam da li da se ozbiljno zainteresujem ili ne Ajde ako ti nije problem izmeri je pa postavi dimenzije, inace ja sam visok 182 cm i imam oko 84-85 kg pa bih da vidim da nije mala za mene pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam malko manji od Saint-a, takodje zaintresovan:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan The Saint, nikako da stignem da premerim jaknu, treba da zajmim od nekoga krojacki metar, ali mislim da ti je 99% mala jer si dimenzijama otprilike kao ja. Boki, ako si sitniji onda ima sanse da ti odgovara, ali treba videti i probati jaknu. Ne sto je moja, nego vredi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Saint 0 Napisano Novembar 30, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ti ipak kad stignes premeri je, nadji neki lenjir ja imam jaknu cija je velicina 50 i odlicno mi stoji ali jbg, sa tim velicinama se nikad ne zna. pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Koji su koordinati jakne:) Ja sam u bg-u Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Evo sutra kacim- obecavam! A jakna se moze pogledati u ZR, eventualno mogu da je prosledim nekako do NS, vec za BG malo teze... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Decembar 2, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Jaknica je promenila gazdu, uzdravlje ga sluzila! Lokot! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...