struja-ns 4 Napisano Novembar 24, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: u potrazi... Prijavi odgovor kao problematičan potreban mi je zadnji top za apriliu rs125,2003 godiste,da je neki sportski,posto me izludjuje ovaj zvuk motora sto je sad... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Novembar 24, 2010 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e pa vidis to ne moze bas tako Jer taj motor je dvotaktni a onise jelte tako cuju, stvar mozes da promenis, ali ne nesto narocito puno stavljanjem kompletne Arrow grane zajedno sa loncem ali nikad se nece cuti kao cetvorotaktni, ali ces ovom modigikacijom ako ga podrzis odgovarajucim karburatorom dobiti par konja i startniji motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
struja-ns 4 Napisano Novembar 24, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: u potrazi... Prijavi odgovor kao problematičan nisi me razumeo,meni se motor ne cuje glasno,nego onako tiho i nema onaj zvuk kao da motor ima snage,nego kao da je ugusen motor.ja bi da to malo bude bucnije(ne previse) i da ima lep-prodoran zvuk... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Decembar 9, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan imam ja orginal top od rs 250 karbon ako treba javise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...