johann 850 Napisano Novembar 22, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Добродошли у Хиперпро света!, Хиперпро је водећи произвођач прогресивне суспензије производа за моторна бицикле амортизера. Наш најпознатији производ је наш серво, међутим, ми такође производимо комплетан шокова, опруге предње виљушке и комплети подешавање висине за велики број бицикала. Скоро сви наши производи долазе са прогресивним опругама. Не само зато што мисле да је боље, ми смо у потпуности уверени да је ово. Најлакши начин да се докаже, је извођењем кочења теста. Бицикл опремљен са прогресивним опругама смањује кочења од 15 до 20 одсто у односу на бицикл са линеарним извора. Поред тога, побољшава перформансе аутомобилских значајно као резултат прогресивне опруге. Мали неравнине и неправилности на путу површине се апсорбује одмах су велика испупчења или рупе пресрео више ригиде део пролећа. Ово резултира у бицикл који је бржи на стази и сигурнији на јавном аутопуту! ... А ми смо Холандски Ми смо холандска компанија и имамо увозници широм света. Ми смо дизајн свих наших производа и саставите их себе. Већина наших делови су направљени у сопственој радионици алуминијума. Сви делови су направљени од високо-квалитетне. То је једини начин можемо да гарантујемо Хиперпро производ није довољно добар да носи име бренда Хиперпро. http://www.hyperpro.com Ima jako zanimljivih stvari od amortizera volana do kitova za spustanje motocikala, a koliko sam video cene su dosta povoljne... Ja sam nasao za moj motor (F800GS) setove za spustanje ogibljenja u koracima 30,50,80 i 100 mm Ako ste raspolozeni za diskusiju ili imate iskustva, ajde da diskutujemo ili podelite s nama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je zanimljivo... bukmarkovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarebrat 0 Napisano Jun 16, 2014 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan 165cm i 55kg kupio bih r600,zx6r,r6.jesam li prenizak za takav motor,kako ga sniziti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Jun 16, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan 165cm i 55kg kupio bih r600,zx6r,r6.jesam li prenizak za takav motor,kako ga sniziti? Zavisi i koliko su ti noge dugačke? Mislim da ćeš cupkati na tim motorima sa tom visinom. Postoje neki držači kojima se spušta motor, nateže se zadnji amortizer, bar mislim...Ali ja se time ne bih igrao...Najbolje odeš i probeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...