Jump to content

Moto Zajednica

Kitovi za spustanje motocikala (suspenzije)

Recommended Posts

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Добродошли у Хиперпро света!, Хиперпро је водећи произвођач прогресивне суспензије производа за моторна бицикле амортизера. Наш најпознатији производ је наш серво, међутим, ми такође производимо комплетан шокова, опруге предње виљушке и комплети подешавање висине за велики број бицикала. Скоро сви наши производи долазе са прогресивним опругама. Не само зато што мисле да је боље, ми смо у потпуности уверени да је ово. Најлакши начин да се докаже, је извођењем кочења теста. Бицикл опремљен са прогресивним опругама смањује кочења од 15 до 20 одсто у односу на бицикл са линеарним извора. Поред тога, побољшава перформансе аутомобилских значајно као резултат прогресивне опруге. Мали неравнине и неправилности на путу површине се апсорбује одмах су велика испупчења или рупе пресрео више ригиде део пролећа. Ово резултира у бицикл који је бржи на стази и сигурнији на јавном аутопуту! ... А ми смо Холандски Ми смо холандска компанија и имамо увозници широм света. Ми смо дизајн свих наших производа и саставите их себе. Већина наших делови су направљени у сопственој радионици алуминијума. Сви делови су направљени од високо-квалитетне. То је једини начин можемо да гарантујемо Хиперпро производ није довољно добар да носи име бренда Хиперпро.

http://www.hyperpro.com

post-1574-037219000 1290464787_thumb.jpg

post-1574-047795800 1290464802_thumb.jpg

post-1574-026146200 1290464813_thumb.jpg

Ima jako zanimljivih stvari od amortizera volana do kitova za spustanje motocikala, a koliko sam video cene su dosta povoljne...

Ja sam nasao za moj motor (F800GS) setove za spustanje ogibljenja u koracima 30,50,80 i 100 mm

Ako ste raspolozeni za diskusiju ili imate iskustva, ajde da diskutujemo ili podelite s nama..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 368 postova
  • Motocikl: Bicikla

165cm i 55kg kupio bih r600,zx6r,r6.jesam li prenizak za takav motor,kako ga sniziti?

Zavisi i koliko su ti noge dugačke? Mislim da ćeš cupkati na tim motorima sa tom visinom. Postoje neki držači kojima se spušta motor, nateže se zadnji amortizer, bar mislim...Ali ja se time ne bih igrao...Najbolje odeš i probeš :moto3:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja