milan b 13 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Posle 10ak skutera u poslednjih 10ak godina pazario sam ozbiljnu makinu ER 6 N. Posto stalno cackam nesto od sitne mehanike, elektrike na ovaj forum bacam pogled s vremena na vreme... Ima dosta korisnih saveta, a kako mi cesto zatreba nesto od delova, opreme, sve vise i vise me nervira to sto ne mogu da vidim slike tako da sam od danas "drug clan" hehe... Jos jednom pozdrav svima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Novembar 24, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan prijatno si me iznenadio i kao covek i kao komunista druxe milane. xe,xe... pozdrav iz zr-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
teamPROXtreme 1 Napisano Novembar 28, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci, hvala Vam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...