lisinac 93 Napisano Novembar 26, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Odlično. Pratim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Novembar 26, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 26, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Danas je dan za ... Stockholm shoot,moj club ovih mesec i nesto dana,nema vise zajebavanja, danas provera sa trenerom , da se vidi gde sam u odnosu na njih, u koju grupu da me smeste i dal uopste imam znanja dovoljno da treniram sa njima. Tako da do pocetka treninga u 20.00h palim u grad da malo izblejim i opustim se.... metro tacan u min, spaske mi pravi drustvo , a kasnije ce nam se i Djole prikljuciti , kad zavrsi arbajt. Cujemo se sa marijom, na poslu je i poziva nas da dodjemo na free has u taco bar, kaze da nahrani borca, da ne brukam jugu...Inace svi Jugovici se gore druze i drze zajedno. nekakve meksicke djakonije,extera ukusne.. Punih stomaka ja i Spaske krecemo u dalju bleju zanimljivi auotomobili, u svedskoj je fazon da imas recimo neki stari Americki dzinovski auto, to obozavaju.Inace najzastupljeniji su naravno volvo i saab,mada ima i bmw-a i audia.. pogled sa Slussena jebes grad koji nema more ili bar reku... Ispod ove zgrade (gondolen) na cijem je vrhu prelep restoran sa ovim vidikovcem se nalazi sala u kojoj cu trenirati, dakle strogi centar. Cepamo dalje kroz uske ulicice Gamla stana jako lepa i zanimljiva arhitektura,nesto kao u Amsterdamu,nema groznih solitera, sve su cetvorospratnice... kajakasa na sve strane...Nisam stigao ove godine da vozim kajak iako smo trebali jel njihov prijatelj drzi kajak klub,a ja sam to kao klinac to trenirao u Akademskom kajakaskom klubu Dorcol....Sledece godine En Ko--na svedskom , cuvena robna kuca , gde je onaj nas bolesnik ubio svedsku ministarku... Nekakva glavna opstinska zgrada, mesto gde se svi vencavaju... kad ce ovo doci kod nas????.... 19.30h ,palim na trening... Par clipova sa treninga...jer nisam mogao ja da snimam... 21.30h Gotov trening...Deluje mi da sam solidno odradio, s'obzirom koja je ekipa u pitanju...Trener prilazi i pita koliko dugo se bavis MMA? Ja reko, nekih 1god..On kaze:samo toliko?Ovde nema nikoga ko ne trenira bar 5god"!..Ja se mislim ...eee u Srbiji pre 5 god niko nije ni znao sta je MMA, a mnogi ni danas ne znaju.!! Uglavnom kaze da sam bio odlican i da bez problema mogu da treniram sanjima u takmicarskoj grupi koliko kod hocu!!! Ja presrecan, pomalo nalupan i otecen od sparinga, al i ja sam pridavio par komada... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Novembar 27, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Biju oni al biju i NAŠI. Samo cepaj majstore. Čekam dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Novembar 27, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci. Vi ste krunski dokaz da generacije koje dolaze ostaju dosledne Dorćolskom kodeksu ponašanja i uopšte shvatanja života....nego, kako ste prošli sa Šveđankama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1106 Napisano Novembar 27, 2010 Drug član, 2605 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jihaa! bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 27, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Nema zime ako dodju ovi Hell angelsi i Gremiumi. Pustimo samo Sinketa da ih popršti. Idemo dalje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 27, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci. Vi ste krunski dokaz da generacije koje dolaze ostaju dosledne Dorćolskom kodeksu ponašanja i uopšte shvatanja života....nego, kako ste prošli sa Šveđankama? Pa iskreno ja sa svedjankama lose prodjoh , bilo je par simpatisanja sa jednom iz taco bar a i u nekom klubu, al sve to slabo, dok sam zato Brazilke,Poljakinje, a bogami i nase apsolvirao Pozz za mog dorcolca!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 27, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Nema zime ako dodju ovi Hell angelsi i Gremiumi. Pustimo samo Sinketa da ih popršti. Idemo dalje... Za to nema brige, a na nekom od skupova moze da padne i neka brzinska obuka svih zainteresovanih .. Inace hvala svima jos jednom na interesovanju i pozitivnim komentarima, odoh sad na trening, pa veceras nastavljamo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Novembar 27, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan moj sparing partner Mirko Filipović cro coop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 27, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan moj sparing partner Mirko Filipović cro coop Svaka cast, nema sta, jesi se bavio mma ili..?? Inace moje misljenje o Mirku je da je trebao da ostane u K1, strasan borac u stand up u , ali jako los parter.Sve u svemu legenda i velicina!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Novembar 27, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Mirko je tehikom jak i na nogama i na parteru ali slaba tocka mu je glava. Upoznao sam ga preko prijatelja Šeperović Envera, nekadašnjeg prvaka u hrvanju bivše SFRJ a koji mu je i jedan od trenera i pratioca na turnirima i vlasnik FIT centra u Puli gdje trenira borbe na parteru a gdje i ja zalazim. u Puli je radio sa điu-đicu majstorom Majk Bencicem također jednim od mojih prijatelja i borcem K1 . Mirko je kupio stan u Puli pa je tako cest gost . ja sam trenirao shotokan i taekwondo puno godina a sada sam rekreativac i vreca koja trpi sve. borio sam se i sa Draganom Janjicem sjajnim borcem - reprenzetativcem bivše SFRJ koji je iz BGD.a. Sinke tebi želim uspjeh u Švedskoj i puno puno dobijenih borbi. odabrao si doslovce krv, znoj i možda slavu koju ti od sveg srca želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Novembar 27, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Dragan Janjic mi je bio prvi trener, jos uvek drzi karate skolu u Beogradu, kad sam krenuo drzao je skolu sa Gigov Vladislavom (mislim, mada nisam siguran za ime). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 27, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Posle treninga od sinoc, plan nam je da dansa blejimo i suncamo se na plazi u centru grad, ekipa za plazu Spaske,Mario, Marija i ja... Nesto malo bacismo u kljun.. Put do plaze vodi kroz strogi centar, prepun ulicnih zabavljaca i turista.. ovaj konkretno svira na casama evo i Marije, nasa drugarica koja se preselila iz Cacka u Stockholm Auu ljudi kakvih sve piva ima u svedi, zlo i naopako, jedino sto ih ima samo u specijalizovanim prodavnicama za alkohol(system bulaget), dok onih sa malim % alkohola ima i u marketima... Koliko su bicikle zastupljene, govori i ova slika..Taxi-bike evo zasto Stockholm zovu severna Venecija Plaza u samom centru, puna ljudi, uh dobro mi je doslo plivanje posle onog treninga Nismo se dugo zadrzali, posle smo zaboli na pice u gradu pa gajbi, imali smo rezervisano pranje stvar... Da da, to tako funkcionise, retko ko ima kuci ves masinu, ali zato svaka zgrada poseduje prostoriju za pranje, susenje i peglanje vesa, naravno sve moderno, robotizovano i besplatno za stanare!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Novembar 27, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Dragan Janjic je i najjaci majstor nunchaku tehnike na ovim europskim prostorima a izdao je i knjigu na tu temu. sada je negdje između 50 i 60 godina i drago mi je da je još aktivan u sportu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 27, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan *mile fazer* Hvala na lepim zeljama, a ako Vas put povede do Bg obavezno da odradimo jedan zajednicki trening... Pozz i hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IONE 14 Napisano Novembar 28, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo,samo... nikako da shvatim na koliko obrtaja rade te ves masine Nikada nisam razmisljao o SveCkoj ali posle tvog putopisa(sve pohvale za isti) na mojoj listi "da dupe vidi sveta" nasao se i Stockholm. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Novembar 28, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Jedrenjak na slici je Hostel u kojem sam prespavao sedam noći pre ... (pst!) godina. A bio sam i u zabavnom parku (Grona lund ili tako nekako), na roller costeru. I tada je bilo grozno skupo, ali mi je ostalo u sećanju kao fenomenalan doživljaj. Šteta što niste išli i tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 29, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan *RAmireZ* Jedrenjak je sada restoran,moguce da se moze i spavati na njemu, a sto se tice luna parka, razmisljali smo se , dvoumili i na kraju ipak ostavili za neki drugi put, jbg. pozz *IONE* Masine se vrte u zavisnosti koliko si se najeo tog dana , a da, Stockholm je definitivno jedan od gradova koji se mora posetiti za zivota, planiram i mtorom jednu Skandinavsku turu, ali otom potom.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Novembar 29, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Sinke kakvi su Švedi kao borci, obzirom na povijest trebali bi imati nešto u krvi po tom pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 29, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan *mile fazer* Odlicni su borci,rade muay thai extra, a sto se grappling a tice i bjj tu nema greske, stalno idu na usarsavanja, dovode razne poznate strucnjake...Napomenucu samo da je u sthlm shoot dosao da drzi seminar Randy Couture, kao i Royce Gracie. Ma jednostavno mnogo je to sve tamo razvijeno, puno takmicenja, clubova, para za borce itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 30, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam na moru , kao sto i sam naslov putopisa kaze, redovna aktivnost, pored treninga je odlazak na plazu, stoga jos koja slika tih predela, cisto da vam dosadjujem malo Ovaj put je u pitanju jezero udaljeno od centra nekih 30-40km...i dalje smo u Stockholmu, ogroman grad , a manje stanovnika od Bg a zamisljao sam dok sam lezao na plazi kako je ovo moja gajba i kako dolazim i odlazim do i iz nje nekom enduracom a onda me je da bi me vratio u realnos, pokenjao galeb voda ko za pice!!! Od silnog mastanja i kupanja ogladni covek. Pravac kod Maria na .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 30, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Sledi dan posete prirodno-istorijskom muzeju, kao i fenomenalnom bioskopu cosmonova, 3d bioskop sa ovalnim platnom, nesto najrealisticnije do sada... zgrada muzeja nordijska sajkaca postavka dinosaurusa... nekakav pra-noj ova slika se zove, pronadji se... malo za ljubitelje fotografije... vrlo smo blizu njihove kuce... hee ruznog li mladunceta ja sam visok 1.80m, pa vi procenite kolika je slotija bio mamut ovo je zid sa trofejima pracoveka, upoznali smo i nove drugare...doduse dlakave, izgleda da su se svedjanke ugledale na ovu zenu, hehe.. bogami, karijes..moracemo da vadimo... Eto malo sam se izlupetao, uglavnom tako je to bilo+ taj fenomenalan bioskom i film o Juznoj Africi, koji sam odslusao uz slusalice iz koje je dopirao simpatican zvuk ocigledno nekog afrikanca, koji se potrudio da svedski prevede na tarzanski engleski 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Decembar 1, 2010 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan ova slika se zove, pronadji se... ...Treci s' desna na levo,ima cak i fotografija...a eto ga i Andra odma do tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Decembar 2, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan E sad... Ovim slikama mutis mi planove. O Svedskoj nisam uopste razmisljao, ali... Odlican putopis. Hvala sto si ga podelio sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...