Jump to content

Moto Zajednica

U Svedsku na more?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 592 postova
  • Motocikl: Stalno neki drugi :)

Danas je dan za ...

cwDkw_sthlmshootlogo3d380x300.jpg

Stockholm shoot,moj club ovih mesec i nesto dana,nema vise zajebavanja, danas provera sa trenerom , da se vidi gde sam u odnosu na njih, u koju grupu da me smeste i dal uopste imam znanja dovoljno da treniram sa njima. Tako da do pocetka treninga u 20.00h palim u grad da malo izblejim i opustim se....

AAzGe_p1030179.jpg

metro tacan u min, spaske mi pravi drustvo , a kasnije ce nam se i Djole prikljuciti , kad zavrsi arbajt.

Cujemo se sa marijom, na poslu je i poziva nas da dodjemo na free has u taco bar, kaze da nahrani borca, da ne brukam jugu...Inace svi Jugovici se gore druze i drze zajedno.

7JT2v_p1030185g.jpg

0JEjF_p10301800.jpg

nekakve meksicke djakonije,extera ukusne..

Punih stomaka ja i Spaske krecemo u dalju bleju

7XOx4_p1030178a.jpg

zanimljivi auotomobili, u svedskoj je fazon da imas recimo neki stari Americki dzinovski auto, to obozavaju.Inace najzastupljeniji su naravno volvo i saab,mada ima i bmw-a i audia..

UiemC_p1030182e.jpg

nipbJ_p1030187l.jpg

pogled sa Slussena

tN9gN_p1030188l.jpg

jebes grad koji nema more ili bar reku...

YVz3n_p1030189h0.jpg

Ispod ove zgrade (gondolen) na cijem je vrhu prelep restoran sa ovim vidikovcem se nalazi sala u kojoj cu trenirati, dakle strogi centar.

Cepamo dalje kroz uske ulicice Gamla stana

X9lQl_p1030190d.jpg

HoPCb_p1030191a.jpg

jako lepa i zanimljiva arhitektura,nesto kao u Amsterdamu,nema groznih solitera, sve su cetvorospratnice...

2EN5o_p10301920.jpg

RhqCs_p1030204.jpg

kajakasa na sve strane...Nisam stigao ove godine da vozim kajak iako smo trebali jel njihov prijatelj drzi kajak klub,a ja sam to kao klinac to trenirao u Akademskom kajakaskom klubu Dorcol....Sledece godine

RuTdI_p1030205.jpg

En Ko--na svedskom , cuvena robna kuca , gde je onaj nas bolesnik ubio svedsku ministarku...

OgtoT_p1030210.jpg

lGIW8_p1030214q.jpg

VPQ9j_p10302160.jpg

Nekakva glavna opstinska zgrada, mesto gde se svi vencavaju...

404.jpg

GABfa_p1030221.jpg

kad ce ovo doci kod nas????....

19.30h ,palim na trening...

8Uay2_sthlmshoot.jpg

Par clipova sa treninga...jer nisam mogao ja da snimam...

21.30h Gotov trening...Deluje mi da sam solidno odradio, s'obzirom koja je ekipa u pitanju...Trener prilazi i pita koliko dugo se bavis MMA? Ja reko, nekih 1god..On kaze:samo toliko?Ovde nema nikoga ko ne trenira bar 5god"!..Ja se mislim ...eee u Srbiji pre 5 god niko nije ni znao sta je MMA, a mnogi ni danas ne znaju.!! Uglavnom kaze da sam bio odlican i da bez problema mogu da treniram sanjima u takmicarskoj grupi koliko kod hocu!!! Ja presrecan, pomalo nalupan i otecen od sparinga, al i ja sam pridavio par komada...

• Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 66 postova
  • Motocikl: Benelli TRE1130K

Svaka čast momci. Vi ste krunski dokaz da generacije koje dolaze ostaju dosledne Dorćolskom kodeksu ponašanja i uopšte shvatanja života....nego, kako ste prošli sa Šveđankama? :hej:

Svaka čast momci. Vi ste krunski dokaz da generacije koje dolaze ostaju dosledne Dorćolskom kodeksu ponašanja i uopšte shvatanja života....nego, kako ste prošli sa Šveđankama? :hej:

Pa iskreno ja sa svedjankama lose prodjoh , bilo je par simpatisanja sa jednom iz taco bar a i u nekom klubu, al sve to slabo, dok sam zato Brazilke,Poljakinje, a bogami i nase apsolvirao :hej:

Pozz za mog dorcolca!!!

Nema zime ako dodju ovi Hell angelsi i Gremiumi. Pustimo samo Sinketa da ih popršti. :lol:

Idemo dalje... :Mina:

Za to nema brige, a na nekom od skupova moze da padne i neka brzinska obuka svih zainteresovanih ..

Inace hvala svima jos jednom na interesovanju i pozitivnim komentarima, odoh sad na trening, pa veceras nastavljamo...

• Podržavam 1

moj sparing partner Mirko Filipović cro coop

Svaka cast, nema sta, jesi se bavio mma ili..?? Inace moje misljenje o Mirku je da je trebao da ostane u K1, strasan borac u stand up u , ali jako los parter.Sve u svemu legenda i velicina!!

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

Mirko je tehikom jak i na nogama i na parteru ali slaba tocka mu je glava. Upoznao sam ga preko prijatelja Šeperović Envera, nekadašnjeg prvaka u hrvanju bivše SFRJ a koji mu je i jedan od trenera i pratioca na turnirima i vlasnik FIT centra u Puli gdje trenira borbe na parteru a gdje i ja zalazim. u Puli je radio sa điu-đicu majstorom Majk Bencicem također jednim od mojih prijatelja i borcem K1 . Mirko je kupio stan u Puli pa je tako cest gost . ja sam trenirao shotokan i taekwondo puno godina a sada sam rekreativac i vreca koja trpi sve. borio sam se i sa Draganom Janjicem sjajnim borcem - reprenzetativcem bivše SFRJ koji je iz BGD.a. Sinke tebi želim uspjeh u Švedskoj i puno puno dobijenih borbi. odabrao si doslovce krv, znoj i možda slavu koju ti od sveg srca želim.

Posle treninga od sinoc, plan nam je da dansa blejimo i suncamo se na plazi u centru grad, ekipa za plazu Spaske,Mario, Marija i ja...

Nesto malo bacismo u kljun..

1M7mb_p10302240.jpg

Put do plaze vodi kroz strogi centar, prepun ulicnih zabavljaca i turista..

H9FN1_p1030225a.jpg

ovaj konkretno svira na casama :zbunjen:

WKfSy_p1030229d.jpg

evo i Marije, nasa drugarica koja se preselila iz Cacka u Stockholm

Fcxwa_p1030231v.jpg

Auu ljudi kakvih sve piva ima u svedi, zlo i naopako, jedino sto ih ima samo u specijalizovanim prodavnicama za alkohol(system bulaget), dok onih sa malim % alkohola ima i u marketima...

kDfHK_p1030232h.jpg

Koliko su bicikle zastupljene, govori i ova slika..Taxi-bike

9YZab_p1030234o.jpg

qGnK6_p1030237x.jpg

EZc1Y_p1030239.jpg

y8dvn_p1030240.jpg

oY15o_p1030242c.jpg

evo zasto Stockholm zovu severna Venecija :staa2:

Plaza u samom centru, puna ljudi, uh dobro mi je doslo plivanje posle onog treninga

AvOnJ_p1030245.jpg

YzJRr_p1030251.jpg

Nismo se dugo zadrzali, posle smo zaboli na pice u gradu pa gajbi, imali smo rezervisano pranje stvar...

LvBiV_p1030254b.jpg

Da da, to tako funkcionise, retko ko ima kuci ves masinu, ali zato svaka zgrada poseduje prostoriju za pranje, susenje i peglanje vesa, naravno sve moderno, robotizovano i besplatno za stanare!!!

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

Dragan Janjic je i najjaci majstor nunchaku tehnike na ovim europskim prostorima a izdao je i knjigu na tu temu. sada je negdje između 50 i 60 godina i drago mi je da je još aktivan u sportu.

*mile fazer*

Hvala na lepim zeljama, a ako Vas put povede do Bg obavezno da odradimo jedan zajednicki trening...

Pozz i hvala jos jednom

• U prolazu, 14 postova

Sve je to lepo,samo... nikako da shvatim na koliko obrtaja rade te ves masine ;)

Nikada nisam razmisljao o SveCkoj ali posle tvog putopisa(sve pohvale za isti) na mojoj listi "da dupe vidi sveta" nasao se i Stockholm.

Pozdrav!

• bez čvaraka, 1212 postova
  • Motocikl: Naked u najavi

E6Dud_p1030240.jpg

Jedrenjak na slici je Hostel u kojem sam prespavao sedam noći pre ... (pst!) godina. A bio sam i u zabavnom parku (Grona lund ili tako nekako), na roller costeru. I tada je bilo grozno skupo, ali mi je ostalo u sećanju kao fenomenalan doživljaj. Šteta što niste išli i tamo.

*RAmireZ*

Jedrenjak je sada restoran,moguce da se moze i spavati na njemu, a sto se tice luna parka, razmisljali smo se , dvoumili i na kraju ipak ostavili za neki drugi put, jbg.

pozz

*IONE*

Masine se vrte u zavisnosti koliko si se najeo tog dana :D , a da, Stockholm je definitivno jedan od gradova koji se mora posetiti za zivota, planiram i mtorom jednu Skandinavsku turu, ali otom potom....

• Podržavam 2

*mile fazer*

Odlicni su borci,rade muay thai extra, a sto se grappling a tice i bjj tu nema greske, stalno idu na usarsavanja, dovode razne poznate strucnjake...Napomenucu samo da je u sthlm shoot dosao da drzi seminar Randy Couture, kao i Royce Gracie. Ma jednostavno mnogo je to sve tamo razvijeno, puno takmicenja, clubova, para za borce itd...

Posto sam na moru , kao sto i sam naslov putopisa kaze, redovna aktivnost, pored treninga je odlazak na plazu, stoga jos koja slika tih predela, cisto da vam dosadjujem malo :aha:

TSKx8_p1030262c.jpg

Ovaj put je u pitanju jezero udaljeno od centra nekih 30-40km...i dalje smo u Stockholmu, ogroman grad , a manje stanovnika od Bg a

E9ghJ_p1030263.jpg

kbRPW_p10302660.jpg

zamisljao sam dok sam lezao na plazi kako je ovo moja gajba i kako dolazim i odlazim do i iz nje nekom enduracom :moto3:

BHPoN_p1030269n.jpg

a onda me je da bi me vratio u realnos, pokenjao galeb :lol:

XcVvr_p1030275g.jpg

7TJ0f_p1030272x.jpg

B2d63_p10302680.jpg

78bKj_p1030270p.jpg

voda ko za pice!!!

Od silnog mastanja i kupanja ogladni covek. Pravac kod Maria na ....

6S03H_p1030276c.jpg

Sledi dan posete prirodno-istorijskom muzeju, kao i fenomenalnom bioskopu cosmonova, 3d bioskop sa ovalnim platnom, nesto najrealisticnije do sada...

r7C6R_p1030279o.jpg

zgrada muzeja

J9sk4_p1030277w.jpg

nordijska sajkaca :oda2:

Y268f_p1030284t.jpg

postavka dinosaurusa...

TZnYo_p10302870.jpg

nekakav pra-noj :oda2:

xe2jZ_p1030288i.jpg

ova slika se zove, pronadji se... :D

rS5Y8_p10302950.jpg

malo za ljubitelje fotografije...

D7JYX_p10302960.jpg

vrlo smo blizu njihove kuce...

NbM7q_p1030300.jpg

hee ruznog li mladunceta :D

O8i2d_p1030301.jpg

ja sam visok 1.80m, pa vi procenite kolika je slotija bio mamut

846R6_p10303020.jpg

ovo je zid sa trofejima pracoveka, :oda2:

NU66E_p1030303i.jpg

upoznali smo i nove drugare...doduse dlakave, izgleda da su se svedjanke ugledale na ovu zenu, hehe..

pK4AB_p1030304m.jpg

bogami, karijes..moracemo da vadimo...

Eto malo sam se izlupetao, uglavnom tako je to bilo+ taj fenomenalan bioskom i film o Juznoj Africi, koji sam odslusao uz slusalice iz koje je dopirao simpatican zvuk ocigledno nekog afrikanca, koji se potrudio da svedski prevede na tarzanski engleski

404.jpg

seeTp_p10303080.jpg

• Podržavam 2

• Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova
  • Motocikl: rd07 oca mu jebem

ova slika se zove, pronadji se... :D

...Treci s' desna na levo,ima cak i fotografija...a eto ga i Andra odma do tebe lol2.giflol2.giflol2.giflol2.gif

• Svrati ponekad, 263 postova
  • Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam.

E sad... Ovim slikama mutis mi planove. O Svedskoj nisam uopste razmisljao, ali...

:takoje: Odlican putopis. Hvala sto si ga podelio sa nama. :jee:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja