MIĆALEXĆ 136 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Celije a ne Calije.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 14, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle mi Ćalije nemam pojma Hjeee kaki ste namećete nam osećaj krivice što vas nismo zvali na vožnju Pa to bi bio reli pre relija Eto nismo ni do Lalajka na kafu svratili a mogli smo, bar imamo opravdanje ( nepažnjom sam zbris'o sve kontakte kada sam resetovao mobilni ). Lale pozdrav sledeći put svraćamo bio ti kući ili ne Žiko nikako da pohvalimo tvoj med, odličan je Da još ovo da kažem, miris vazduha oko Suvobora i Ravne Gore je neopisivo dobar. Bor prosto opija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 15, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Eto nismo ni do Lalajka na kafu svratili a mogli smo, bar imamo opravdanje ( nepažnjom sam zbris'o sve kontakte kada sam resetovao mobilni ). Lale pozdrav sledeći put svraćamo bio ti kući ili ne Citam i udaram recke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 15, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ćalije = OMV pumpa na Mirjevu tj. taj kraj Ćelije = OMV pumpa posle Lazarevca tj. u mestu Ćelije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 15, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Eto nismo ni do Lalajka na kafu svratili a mogli smo, bar imamo opravdanje ( nepažnjom sam zbris'o sve kontakte kada sam resetovao mobilni ). Lale pozdrav sledeći put svraćamo bio ti kući ili ne Citam i udaram recke. E Lale druže naš samo da znaš da je jedino mesto gde smo zaista hteli da svratimo taj dan u povratku bilo kod tebe.....ali se nešto interesantno "iskomplikovalo".....po principu one pesme " jedan poziv menja sve"...a nas to obično hoće....( inače Deni je stvarno nepažnjom zbris'o kontakte ) U stvari.......... mi smo taj dan hteli da proslavimo našu godišnjicu braka ....na način kako se nama i gde se nama sviđa. Pošto smo veče pre kada nam je i bila godišnjica radili do 24h...........tako se zalomilo .....a totalno nismo "moderni" i sve vreme vrtimo samo neki svoj film u glavi.........odlučismo u momentu da to bude Rajac......i da idemo zaista sami......da ostanemo koliko nam se hoće i radimo šta nam se hoće.....Tako završismo i na onom skupu ....koji nam je iskreno rečeno i pored opšte gungule baš prijao .....čak nam i pesmu odsviraše po našem izboru i ukusu i tako....U svakom slučaju ispravljamo grešku prvom prilikom! Veliki pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Maj 15, 2012 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako, sve vam je oprošteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan ''Cenim da si autentični srpski junak''. ma da nije ovo momak iz Djenove Bravo Bandolerosi na putopisu i ponovnom uzivanju,Rajac i Ravna gora su uvek bili extra PS.........Srecna godisnjica braka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 15, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Peđa puno! Rajko, Žiko.....pa ne bi mi bez vas i vaših lepših polovina da nije ' vak'i razlog biJo u pitanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17379 Napisano Maj 15, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3700 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Razlog biJo mlogo jak, te vam ja čestitam godišnjicu braka i "opraštam" krivicu. Daće Boga da još dugo proslavljate. A za Rajka nisam siguran kako će da ispadne. On je sad "drug Administrator" (takoreći "organ") i shodno tome mora da bude "rigorozan". Od sada mu se i ja obraćam isključivo sa "Vi" i pri tome se ............ ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 15, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Žiko! A što se G. Administratora Rajka tiče pravo veliš ....odsad sa "Vi" i nikako drugačije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Maj 16, 2012 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Naslutio sam da je razlog Rajac bio nesto znacajno za vas dvoje. Zelim vam puno srecnih godisnjica i da se vozate zajedno bar jos 30 godina . a da ti vozacu uvek budes lepa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 16, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti Dane! A pošto smo 10 -tu godišnjicu odavno prošli i lagano se bližimo 20 -toj....taman tako dođe kako kažeš ...pa bar još jedno 30 g. vozanja zajedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Maj 16, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Kako će te sad prodati vašeg KLEa ? Porasla mu emotivna vrednost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 16, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Čuo si nešto ili ti se javlja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Maj 16, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Prirodan tok stvari, kao ovi tvoji - kromanjonci...homosapijensi...KLE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBS 102 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Prijavi odgovor kao problematičan To ti je jos jedna od mnogih prednosti voznje sa suvozacem. Mnogo vise fotografija i jos vise fantasticnih i spontanih. Jako lepo predstavljena voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBS 102 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Prijavi odgovor kao problematičan Kako će te sad prodati vašeg KLEa ? Porasla mu emotivna vrednost... Sto se tice emotivne vrednosti motora, zna da bude zaje....na stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 17, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ma iskreno jeste ....nije da nije.....ma mi smo se vezali za naš šator.. ( nismo hteli jednom prilikom dok smo kampovali na Tassosu da zadržimo poklonjeni veći šator od nekih momaka Španaca već ga poklonili prijateljima Izraelcima)... ....a da se ne vežemo za motor koji nas nigde na našim putešestvijima izdao nije....ali šta je tu je....u svakom slučaju.... hvala BOBS. Pozdrav druže! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jul 20, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kako će te sad prodati vašeg KLEa ? Porasla mu emotivna vrednost... Kao što si naslutio KLE je promenio vlasnika Elem, mi sa Thassosa pre povratka u džunglu svratili na Rajac na par dana. Da se kao ljudi odmorimo od godišnjeg odmora. Promašili smo kosidbu na Rajcu za jedan dan. Rajac u Julu izgleda onako, kažu da je suša, odavno nije pala kiša. Trava požutela, spržena Sve u svemu odmorili smo se i uživali u prirodi... Paraglajderi... Kapija u ništa... Životinjke... Izležavanje... Imali smo i goste... Daki I tako posle tri dana spakovali smo pinkle... I vratili se u DŽUNGLU Rajac je predivan... pozdrav svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dux14 1 Napisano Jul 21, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda Hornet 600, Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo listam slike u telefonu i shvatam da sam i ja istog dana bio na Rajcu, naravno, motorom. Odličan dan za vožnju! Što se kosidbe tiče, propustili ste druženje sa MK Choper Srbija (ove godine su oni organizovali moto skup na Rajcu), par dobrih svirki i preteranu gužvu! Odlične fotografije! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jul 24, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Znači ode KLE... Ništa strašno - klinka se klinkom izbija ili u ovom slučaju motor se motorom...menja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jul 24, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Majice su vam ekstra ! A ćerkica pita za Bandolerine čarape ( slika na klupi ) A možda su vam i čarape timske kao majice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jul 24, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Poljubac za ćerkicu! I naravno DA! I čarape su timske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jul 25, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan A ovo ispod slike Ha Ni Mun, jel to brat od Ban Ki Mun-a ? (pretera ga sa offom... al nisam mogo da odolim...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jul 28, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan A ovo ispod slike Ha Ni Mun, jel to brat od Ban Ki Mun-a ? (pretera ga sa offom... al nisam mogo da odolim...) ....nije off biti radoznao....... .... evo objašnjenja! Naša mala plesačko - pevačka trupa "HaNiMuNBluD" ...nas 12 - toro...i prijatelji...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...