nenadd 17 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Preko prijatelja koji je u Bechu nabavljam Revit rukavice.Kako da odredim koja mi je velichina potrebna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feri 2 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_40fd3caf06b91733ab96909e3d8425278a/shop/groessen.php?GTYP=6 vidi ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano Novembar 21, 2010 Hronični Motociklopata, 7443 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan nemoj se puno oslanjati na podatke te tabele, bar u mom slucaju sto se tice rukavica TOTALNO je neprecizna, morao sam 2 broja vece da uzmem od onog sto je po tabeli trebalo da bude taman. znaci od L sam dogurao do XXL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Novembar 24, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Jedino po meni pravo resenje je da negde probas rukavice i vidis koji broj ti pase, posto sam i ja po nekim tamo tabelama kupovao pa su mi rukavice bile jedan broj manje. Sto naravno neznaci da treba kupovati broj vece od tih koje nam propisuje tabela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Novembar 26, 2010 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan E sada me zanima jos jedno a to je s obzirom da motor vozim od marta do kraja oktobra/naravno ako nije vreme ludo kao sada pa bude lepo i u novembru/,ja se odluchujem za letnje.Ne znam kakve su za neki hladniji period kada je temperatura oko 15 stepeni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Novembar 27, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan E sada me zanima jos jedno a to je s obzirom da motor vozim od marta do kraja oktobra/naravno ako nije vreme ludo kao sada pa bude lepo i u novembru/,ja se odluchujem za letnje.Ne znam kakve su za neki hladniji period kada je temperatura oko 15 stepeni? A što u Beču i što baš Revit? Zar ti se u našim radnjama nijedne nisu svidele? Bar možeš da odabereš na licu mesta veličinu koja ti odgovara. Naše iskustvo kaže da se u proseku bar tri od četiri rukavice vrate i zamene za veće ili manje ako ih onaj kome se kupuju nije probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Novembar 28, 2010 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto u Bechu...pa zbog cene,a sto bas Revit.....razlika u kvalitetu je ogromna.Gorotex jeste i ovde i tamo ali kvalitet materijala je idealan.A inache Nemci daju popust od 45 odsto za neke njihove proizvode i sto ne iskoristiti i doci do nekog kvalitetnog proizvoda za upola manje novca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...