acim 766 Napisano Novembar 17, 2010 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Špijunske fotografije: Glasine kažu da će imati između 1200 i 1400 kubika u tri cilindra i biće konkurencija BMW-u R1300RT, Yamahi FJR1300 i Kawasakiju GTR1400. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 18, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, šta je sa ovim Trijumfom? Opet kopija izgleda BMW-a. Imaju dugačku istoriju, imali su oduvek originalan dizajn (ko još pravi trocilindrični agregat?), napravili su najlepši motor svih vremena (Boneville), imaju nakede koji odskaču izgledom od svih ostalih (Street Triple & Speed Triple), i sad odjednom kopija za kopijom Bavaraca. Prvo onaj Tiger 800, koji je preslikani F800GS, sada ovaj Trophy koji je isti R1200RT. Stvarno ih ne razumem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Novembar 18, 2010 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan pa hoce ljudi da naprave dobar motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 18, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Pa već imaju dobre motore, štaviše odlične; potpuno je nepotrebno da kopiraju izgled drugoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Novembar 18, 2010 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Acime , koji je to model , Honda R1300RT ? Salim se , znam da se i najboljima prikrade greska ( ili gresim ja ... ) U vezi ovog modela , jeste da je mnoooooogo slican drugim motorima u klasi , ali sta da se radi .. Samo ako ne zaj... totalno ko sto su nedavno uspeli sa novim Sprintom , konkurencija je obicno dobrodosla ( za nas ... ) Mada ja ga licno , po ovome koliko sad znamo , a to je vrlo malo , nebi kupio , definitivno . Dogodine kupujem novi motor , RT verovatno , pa se interesujem .... svaka dodatna konkurencija je dobrodosla , padaju cene polovnim ( jer za novo nemam .. ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 18, 2010 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Acime , koji je to model , Honda R1300RT ? Hvala, mislio sam na Hondu ST1300, greška Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...