Guest gordanmg Napisano Maj 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan po meni kawa 500 definitivno bolja' date='cak i stari ltd 450 ozbiljnije izgleda! ono sto ti drug rece ima problem sa anlaserom iskustvo na virago 1100 sto se tice sistema za hladjenje kod kawe funkcionise besprekorno, viraga znaju siliti,vazdusar a i ne trpi bas maltretiranja. SLAG ODOZGO----KAWA jeuradjena bas u JENKI stilu sto vozaci castom-a posebno uvazavaju (kad razmislis nekad o prodaji). Zasto stari LTD 450 ima slicnu cenu kao virago 535?[/quote']ma ima vremena naucice, mlad je ima vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medicus 0 Napisano Maj 14, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan OK, temu sam pokrenuo ne bih li se malo informisao, zahvaljujem se na savetima. Za mene ona vise nema neki znacaj, ko razume shvatice. Nevezano za temu, pun mi je k. lokalnih zavidljivaca koji tupe kako su motori koje prodaju Sapcani skupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan OK' date=' temu sam pokrenuo ne bih li se malo informisao, zahvaljujem se na savetima. Za mene ona vise nema neki znacaj, ko razume shvatice. Nevezano za temu, pun mi je k. lokalnih zavidljivaca koji tupe kako su motori koje prodaju Sapcani skupi.[/quote'] Sapcani su malo sposobniji i prave veci obrt u prodaji sa nizom cenom, jedino nas kvare pojedinci koji oce za kratko vreme da naprave pare pozivam te na pice kad budes dolazio u Sabac javi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Maj 14, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ti to kupio motor ili neæeš da se hvališ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ti to kupio motor ili neæeš da se hvališ mislim da treba da ide po njega, kolko sam ja razumeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan yamaha ima problem alanser definitivno gadna stvar i puno para. jedina mana ostalo je cista 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 14, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki sam ljubitelj Yamahe ali mislim da je ipak remen i ljepsi i laksi i tisi od kardana! Znam trojicu koji imaju en500 i nikada nisu imali problema bilo koje vrste! Na Virago sam sjedao i mogu ti reci da je dosta neudobniji od kawe a i koljena lako udaraju u guvernal tako ako si visok kao ja (185cm) brzo ces se iznervirati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Maj 15, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ti to kupio motor ili neæeš da se hvališ mislim da treba da ide po njega' date=' kolko sam ja razumeo[/quote'] Jos ce te se vas dvojica uortaciti, drago mi je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medicus 0 Napisano Maj 17, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Operacija uspela, Yamaha je kod mene, sutra tablica i to je to, mada vec uzivam :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 17, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke Dok! Sad samo lagano. Ako tablica stigne sutra, dodji do Sapca na skup da popijemo nesto u to ime. Zuti sator, zuti EN, nacices me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medicus 0 Napisano Maj 17, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih, ali nema smisla da dolazim bez dozvole (nemam jos A kategoriju). Sutra uzimam L tablicu da se samoobucavam do ispita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 17, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Puno srece s novom masinom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medicus 0 Napisano Maj 17, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Puno srece s novom masinom! HVALA, HVALA! Kibicovao sam DragStara, ali za sad je to bilo puno para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medicus 0 Napisano Maj 17, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Gde da trazim dobru, crnu kacigu za custom bike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 17, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Kibicovao sam DragStara, ali za sad je to bilo puno para Polako, doktore... Gde da trazim dobru, crnu kacigu za custom bike? Ja sve uzimam iz Polo-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih' date=' ali nema smisla da dolazim bez dozvole (nemam jos A kategoriju). Sutra uzimam L tablicu da se samoobucavam do ispita [/quote'] u grupi nemas problema pa ja sam vozio motor davno a pre godinu dana sam polozio a imam 45 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medicus 0 Napisano Maj 17, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan OK, dezuran sam sutra do subote ujutru, pa opet u nedelju, ako me ne izmore pregledi nocu ima sanse da dodjem :-))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 18, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan DRivicu svaka cas' , ajd pa da vidimo makinu na putu, i samo opaki pogled i nema policije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Èestitam, doði u nedelju http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=7511 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Pravi zibor nema greske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrAgisha 4 Napisano Maj 20, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan idi na moju licnu galeriju. Ako ti se svidja javi pa da pricamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Senad027 0 Napisano April 26, 2014 U prolazu, 4 postova Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Virago druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano April 26, 2014 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima jos neka tema gde se pominje virago, da je stara minimum 5 godina a da nisi pisao, kolega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...