debeljan 822 Napisano Novembar 14, 2010 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima u BGD-u da se kupi sprej za impregnaciju, ili mora Louis. Sekula, SMS...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Novembar 14, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hm. mozda ima u "Dermi", u Kralja Petra. I ja bih to kupio. Idem sutra tamo ionako, pa cu da pogledam, pa cu da ti javim, ako hoces? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 14, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan E, ja probao onaj iz Louisa. Radi! Za sve pare. Majke mi, kupiću ga opet. A ako radi neki koji može ovde da se nađe, do 00. Neću davati pare Nemcima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Novembar 14, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ja videh neki dan kod Miškovića neki sprej za impregnaciju kože i tekstila. Nisam siguran kako mu je ime, a nalazi se pored sredstava za održavanje obuće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 14, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ja videh neki dan kod Miškovića neki sprej za impregnaciju kože i tekstila. Nisam siguran kako mu je ime, a nalazi se pored sredstava za održavanje obuće. Ipak ću dati pare Nemcima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Novembar 14, 2010 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ima, kako da nema http://www.iglusport...bsil-400ml.html http://devetka.com/i..._id=9&Itemid=53 http://www.gora-i.co...d=392&Itemid=29 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 15, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim ovaj sprej i veoma sam zadovoljan http://www.louis.de/index.php?media=katpdf&topic=artnr_gr&artnr_gr=10038899/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Novembar 15, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan @Mrvo, hvala ti za trud! @Peki, isto, takodje! Izgleda da je ovaj iz "L", najisplativiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Novembar 23, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Kada bih se setio , kako li mu beše ime, imao je da se kupi sprej za inpregnaciju u Planikinim prodavnicama obuće, ,odličan, koristio ga i za patike a i za obične platnene jakne pre par godina, čak smo planirali i jedan stari šator da preprskamo sa njim jer su godin učinile svoje,aliiii..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velja2w 76 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi a koliko traje taj sprej od 300ml? Treba mi za jaknu,nadao da ću moći bar 2 puta da ga koristim... Jel pazario neko išta od novembra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 5, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam do sad razne i svi su skoro pa istog ucinka. Ovaj u Planici je pre mesec dana kostao nesto ispod 700rsd. Ima ih skoro u svim vecim marketima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan uzeo sam sad za vikend u Nisu, u ovom novom TC u Pobedinoj... univerzalni sprej za impregnaciju koze ili tekstila. Deichmann 300ml=445din. pise da je posebno pogodan za opremu sa klima-membranama. to je najjeftinija kombinacija za koju znam, a da li je dobra, provericu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano April 5, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Sekula... 19 evra sprej išampon za pranje odeće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano April 8, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan 15 evra http://www.iglusport.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=33&category_id=64&keyword=impregnaciju&option=com_virtuemart&Itemid=61 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rider-clean 0 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sprej za impregnaciju Italijanskog proizvodjaca Master, možete naći: prodavnice Pozdrav, Srecni praznici ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...