vladas 192 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan 14.11.2010 ssnupi postuje Ocrnise nas na Studiju B 15.11.2010 Pablo postuje da je poslao mail 08:43am 15.11.2010 Pablo postuje da je primio odgovor od Studija B 11:18am 22.11.2010 Jeca85 se registruje kao novi clan BJB foruma. Zanimljivo je da ne postoji nijedan podatak o clanu (email adresa, lokacija, godine, pol) u profilu pod kojim je registrovan(a), osim delatalja koji je neveden u predstavljanju: Iz Subotice je, ima malo iskustva sa skuterom i hoce nesto malo vece i ozbiljnije. 25.11.2010 Pablo postuje da snimljen prilog 26.11.2010 Jeca85 pise, i pise.... WTF is Jeca85?! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 29, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neki snimak reportaže? Pretražio sam sve stranice........... Bio je snimak dva posta pre mog na ovoj strani ali je obrisan. Nije mi jasno zašto ??? aj postavite ga ponovo........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 29, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne slažem sa tobom Lančija88, a razlog je sledeći. Preki, očigledno je, ima energije za ovako nešto o čemu govori; to se vidi i to treba iskoristiti. Naše klupko muka (da ih ne nabrajam) odavno se stvara. Humanitarne akcije koje ova asocijacija i većina bajkera iznosi na plećima, su između ostalog i ruke koje to isto klupko treba da guraju ka videlu. A ovo prošlonedeljno medijsko raspirivanje mržnje, treba iskoristiti kao šut u klupko na pravu stranu - pred vrata svesti države i građana! Takođe, imam neki neopisiv osećaj da ako SADA svi grupno zajašemo ovaj talas koji nadolazi (logistički, lobistički, što idejno-kreativno...), možemo očekivati drastičnu promenu svesti okoline u vidu poštovanja "moto tela" i rešavanja naših gorećih pitanja u veoma bliskoj budućnosti jer - imamo dovoljno energije pod inercijom, za veliki nastup! Ili, kako kažu naši seljaci - kolji, voda vri (sad je pravi trenutak)! PS. Očekujem i Pandu da se uključi. Uvek je davao odlične ideje na ovakvim i sličnim temama. PS2: Ako se ozbiljno zauzmete oko ovoga o čemu pričamo, molio bih vas da temu pomerite u forum koji nije vidljiv članovima bez bar 100 postova (CS forum), ili skujte jedan za 500 +. U potpisu, Ilija Čvorović protivu novinarskih voajera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Novembar 29, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam snimak reportaze sa stb i vec 2 dana pokusavam da isecak koji se nas tice uploudujem na rs, mu, fs i svuda mi pukne konekcija nakon 70%. Ako ima zainteresovanih mogu da napravim torrent fajl ili da jednostavno narezem 5 cd-a pa ko je u prolazu na miljakovcu 2 ili vec negde da se nadjemo da pokupi i da siri dalje (ako ne verujete pitajte nadalinu kako sam pingovao na cs XD). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8666 Napisano Novembar 29, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan nisam za vikend bio na forumu i vidim obrisano mi par postova u ovoj temi koji su baš bili normalni i blagi. Umem ja to i gore. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 29, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan @perlx Konvertuj to u neki "laksi" format,pa okaci na YT... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8666 Napisano Novembar 29, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neki snimak reportaže? Pretražio sam sve stranice........... Bio je snimak dva posta pre mog na ovoj strani ali je obrisan. Nije mi jasno zašto ??? aj postavite ga ponovo........ čini mi se da je popsy postavio link, uradio je diskretno sa onim "klikni ovde" pa se izađe na youtube, a tamo se taj link zove UMS... za dalje nemam neki komentar... popsyu svaka čast na trudu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Novembar 29, 2010 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam snimak reportaze sa stb i vec 2 dana pokusavam da isecak koji se nas tice uploudujem na rs, mu, fs i svuda mi pukne konekcija nakon 70%. Ako ima zainteresovanih mogu da napravim torrent fajl ili da jednostavno narezem 5 cd-a pa ko je u prolazu na miljakovcu 2 ili vec negde da se nadjemo da pokupi i da siri dalje (ako ne verujete pitajte nadalinu kako sam pingovao na cs XD). Sto ne probas da taj filmic kompresujes koristeci windows movie maker? To bi trebalo da je najjednostavnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Novembar 29, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan On je kompresovan i skracen i osakacen na kvalitetu i opet ima 128 MB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Novembar 29, 2010 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan On je kompresovan i skracen i osakacen na kvalitetu i opet ima 128 MB Sad ga pusti da se uploaduje na youtube i okaci nam posle toga link da gledamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 29, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan On je kompresovan i skracen i osakacen na kvalitetu i opet ima 128 MB e pogledaj da nije duži od 10 minuta pošto mi se čini da je to ograničenje na Youtoubeu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Novembar 29, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Duzina je 6 minuta, stavio sam da se kaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Novembar 29, 2010 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Steta je sto su u toj emisiji iz naseg izlaganja izvukli samo delove za koje se novinari tipicno hvataju (udesi, povrede, padovi), a skoro sve od bitnih poruka koje smo prenosili su izostavili. Cak, vecinu informacija koje je voditelj rekao sam u stvari ja rekao u svojoj izjavi, a ovako je ispalo da su oni nesto istrazivali. Sto se minutaze tice, ne znam koliko je trajao deo prve emisije koji se bavio motociklistima. Trazio sam da nam daju link do snimka, ali mi rekose da nemaju to objavljeno na netu nigde. Siguran sam da je svako od nas pricao po 15tak minuta, ali su oni od toga napravili nepunih 5 minuta snimka ukupno. Problem sa tom emisijom Javna Odbrana je u tome sto je ne rade novinari Studija B, vec studenti FPN-a, tako da verujem da bi se Studio B klasicno branio tezom da to nisu oni pravili vec FPN studenti. Zato ne verujem da bismo dobili nesto od paljbe po njima. Prava stvar bi bila izboriti se za vecu minutazu i za diskusionu emisiju na temu bezbednosti motociklista. Ali ni to ne sad u Decembru, vec u Martu-Aprilu iduce godine, kada sezona pocinje. Sve sto bismo sad postigli u glavi gledalaca, narod bi pozaboravljao do iduce sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Prava stvar bi bila izboriti se za vecu minutazu i za diskusionu emisiju na temu bezbednosti motociklista. Ali ni to ne sad u Decembru, vec u Martu-Aprilu iduce godine, kada sezona pocinje. Sve sto bismo sad postigli u glavi gledalaca, narod bi pozaboravljao do iduce sezone. Apsolutno se slazem! A ziva emisija (bez cenzure,isecanja,montaze...) bi bila idealna prilika da se gledaocima bajkeri predstave iz drugog ugla, tj. da cuju o nama i nesto pozitivno. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Novembar 29, 2010 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto brisete linkove ka you tube gde je postavljen snimak emisije. Jel to nekom ne odgovara da ljudi vide sta se pricalo i kako je emisija ispala. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Novembar 29, 2010 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ce biti okacen link do kvalitetnijeg snimka, a koji nema za cilj licnu promociju druge organizacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Novembar 29, 2010 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ako toliko smeta, pa promenicemo natpis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сплинтер 59 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ce biti okacen link do kvalitetnijeg snimka, a koji nema za cilj licnu promociju druge organizacije. U redu, bitno je da ljudi vide emisiju jer postoji interesovanje. I to sto pre, jer je na drugim forumima bilo isto popodne. A emisije je - emisija, ista je ko god je postavio, sadrzaj je bitan, a on ne zavisi od postavljaca linka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Novembar 29, 2010 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako toliko smeta, pa promenicemo natpis. Nema potrebe. Budite manje licemeri i do ovakvih situacija nece dolaziti. Uskoro ce biti okacen link do kvalitetnijeg snimka, a koji nema za cilj licnu promociju druge organizacije. U redu, bitno je da ljudi vide emisiju jer postoji interesovanje. I to sto pre, jer je na drugim forumima bilo isto popodne. A emisije je - emisija, ista je ko god je postavio, sadrzaj je bitan, a on ne zavisi od postavljaca linka Snimak ce uskoro, Perlx ga je verovatno vec uploadovao, uskoro ce okaciti link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Novembar 29, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Na 69% sam. Edit: prekinuo se na 69%. Stavicu ga ispocetka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 29, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Imam utisak da diskusija povodom ove teme, i pored svega, ide u dobrom pravcu. E sad, fighting ili ne, s kim i kada, kako i koliko...to je već stvar taktike a ne strategije. Mislim da forum može da posluži za definisanje strategije kao i za identifikaciju i mobilizaciju resursa ali je totalno neproduktivan za razradu i usaglašavanje taktike. Zato sam da fini tuning odradimo negde face-to-face. p.s. Ja lično sam uvek za katalattein ''od neprijatelja stvoriti prijatelja'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Novembar 29, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Na 69% sam. Edit: prekinuo se na 69%. Stavicu ga ispocetka Probaj da postavis ovde. mozda ce ti lakse biti. Link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Novembar 29, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Opet je puko, na 55%. Probacu na ssnupijevom liknu sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 29, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Oće youtube da pukne ako čačkaš nešto (surfuješ). Pustiš UP i bežiš iz kuće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сплинтер 59 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oce li taj video klip do sutra u podne? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...