Boban 499 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam ti makinu. Sad uzivaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dino 8 Napisano Maj 14, 2007 U prolazu, 55 postova Lokacija: Bačka Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga imao ali sam ga zeleo! Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo!! Uzivaj u sigurnoj voznji :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 15, 2007 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa neka je sa srecom, da se dugo vozis........ :prayer: hornet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 16, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan jako lep model, jos ako je onaj iz backe topole sto sam ga ja video onda znam i zasto si srecan:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...