Guest Borko_smorko Napisano Maj 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam pazario decacki san ili u prevodu Hondu Hornet cb600f 98. Srecan sam kao malo dete kad mu se kupi neka zvecka. Ovom prilikom bih zeleo da se zahvalim svim ljudima koje sam besumucno smarao po forumu sa raznoraznim pitanjima. Ljudi HVALA VAM MNOGO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E pa cestitam, lep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 11, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Sreæno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Maj 11, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Odlièno prava makina, honda je honda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Maj 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 11, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Super izbor :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 11, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, izbor je samo jedan - HONDA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan HONDA je uvek dobra kupovina, srecno prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1969 Napisano Maj 11, 2007 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini! Neka te sluzi kao sto firmina reputacija nalaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 11, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam , da se dugo i sigurno vozis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 11, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam,puno bezbednih kilometara! Odlican motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Maj 11, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i neka te dobro sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Maj 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi mogao neko da mi preporuci nekog dobrog majstora, cisto da ga malo pretrese. Trbace mi i zadnja guma pa ako neko moze neka mi na private posalje gde bi mogao da prodjem povoljno. Hvala na podrsci, nadam se da ce biti prilike da se zajedno provozamo. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Maj 11, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu, hornet... Keva. Bravo za kupovinu, sjajan motor. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 11, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i srecno Sa majstorima nemam posla pa ne mogu nikog da ti preporucim a sto se tice zadnje gume moras da preciziras na sta si mislio gde da kupis i sta novo/polovno ili gde a ti skinu tocak/montiraju/balansiraju itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 11, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam na kupovini!!! Ima li slika, koliko para, nesto vise detalja??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Maj 11, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! To je bio i moj san, ali mi nije bila sudjena! Sve najbolje i puno bezbednih kilometara. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Maj 11, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom! Zelim ti mnogo bezbednih kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Maj 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazario bih novu zadnju gumu bez eksperimentisanja sa polovnim. Naravno i balansiranje i montaza, tj. sve ako ima najednom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Maj 12, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan odlican gradski motor lepooooooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Maj 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam se samo zarazio. Prosto ne mogu da ostavim motor na miru. A da budem iskren sve polako i bojazljivo,kilavo da ne kazem, mada iskreno nije problem voziti ga ali mi se ponekada cini da moze da ide do beskraja. A nikada do sada nisam vozio ovakvo motorce i onda se jednostavno polako upoznajemo. Mislim da ce to vremenom sve da legne na svoje mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jazzman 0 Napisano Maj 12, 2007 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bukovski, tek sad videh da si pazario mashinu, alal ti Q!!! Da je vozis dugo i bezbedno. Sta bi sa kruzerima koje si jurio? Taman sam stekao utisak da smo parters in crime kad ono... btw koliko te je izasao? Daj neke fotke. Poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Maj 12, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Bukovski' date=' tek sad videh da si pazario mashinu, alal ti Q!!! Da je vozis dugo i bezbedno. Sta bi sa kruzerima koje si jurio? Taman sam stekao utisak da smo parters in crime kad ono... btw koliko te je izasao? Daj neke fotke. Poz![/quote'] ? ja jesam poslao podatke za dva motora Intruder i shadow 125cc ocekuj da mi se covek javi ovih dana i kaze moze ili ne i sl. iskreno mislim da si se zezno zbog istog avatara - nisam ja kupio jo :) naravno da su cruiseri moj izbor ali ima i drugih modela koje bi u zivotu voleo da probam ili imam - naked cross pogotovo dobar enduro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 14, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na bajku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jazzman 0 Napisano Maj 14, 2007 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bukovski' date=' tek sad videh da si pazario mashinu, alal ti Q!!! Da je vozis dugo i bezbedno. Sta bi sa kruzerima koje si jurio? Taman sam stekao utisak da smo parters in crime kad ono... btw koliko te je izasao? Daj neke fotke. Poz![/quote'] ? ja jesam poslao podatke za dva motora Intruder i shadow 125cc ocekuj da mi se covek javi ovih dana i kaze moze ili ne i sl. iskreno mislim da si se zezno zbog istog avatara - nisam ja kupio jo :) naravno da su cruiseri moj izbor ali ima i drugih modela koje bi u zivotu voleo da probam ili imam - naked cross pogotovo dobar enduro... :oops: Da sam malo gluplji bio bih mnogo glup! Elem @Borko_smorko cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...