Ronin 82 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Motocikl: Kawasaki ZX6R 636 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,na you tube sam video filmic o preradi auspuha na maloj Ninji pa sam hteo tako nesto da uradim na svom motoru. Evo linka za film: E sad interesuje me Vase misljenje da li pametno raditi ovako nesto i ukoliko se odlucim za to zna li neko gde bih mogao naci ovu perforiranu cev i cime se ona oblaze. Takodje me interesuje da li je auspuh na mom ninji prazan ili ima tu izolaciju oko cevi da bih mogao nju ponovo da iskoristim. Nadam se da sam uspeo da objasnim sta zelim i hvala unapred na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ronin 82 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Motocikl: Kawasaki ZX6R 636 Prijavi odgovor kao problematičan Posto niko nema nikakvo misljenje i savet za mene ja sam odlucio da navedenu prepravku auspuha prepustim majstor Darku iz Novog Sada. Kad sve bude gotovo javljam kako je ispalo, mozda nekom bude od koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej 0 Napisano Novembar 15, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Yamaha fz-6s 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je šteta orginalan auspuh uništavati kad u Adi ima vrhunski majstor koji ti napravi top kakav hoćeš za 80-100 € Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OXYGEN 1 Napisano Novembar 20, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Centralna Srbija Motocikl: bicikl SCOTT, 1ks, manual, air cool, naked :)) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je šteta orginalan auspuh uništavati kad u Adi ima vrhunski majstor koji ti napravi top kakav hoćeš za 80-100 € A sta je to "top"? p.s. nov sam u svemu ovome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 20, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Top, lonac, auspuh, izduv... Sve mu to isto dođe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OXYGEN 1 Napisano Novembar 20, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Centralna Srbija Motocikl: bicikl SCOTT, 1ks, manual, air cool, naked :)) Prijavi odgovor kao problematičan prvo sam i ja mislio da je isto ali vidim da lik u jednoj recenici koristi i auspuh i top... ok hvala ugac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Novembar 20, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Posto niko nema nikakvo misljenje i savet za mene ja sam odlucio da navedenu prepravku auspuha prepustim majstor Darku iz Novog Sada. Kad sve bude gotovo javljam kako je ispalo, mozda nekom bude od koristi. A ko je taj majstor Darko? Nikad čuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ronin 82 Napisano Novembar 21, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Motocikl: Kawasaki ZX6R 636 Prijavi odgovor kao problematičan Darko iz Maglica, pronasao sam njegov broj ovde na forumu. Culi smo se par puta telefonom i poslao mi je slike nekih svojih radova, mogu vam reci da odlicno izgleda a i lik izgleda sasvim ok. Sutra mu brzom postom saljem svoj auspuh da ga prepravi i oblozi karbon folijom, pa kad sve bude gotovo javljam rezultate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Novembar 21, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Aaa, pa deleko je Foglić od Novog Sad. Planirao sam da odem do njega za neko carboniranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Darko iz Maglica, pronasao sam njegov broj ovde na forumu. Culi smo se par puta telefonom i poslao mi je slike nekih svojih radova, mogu vam reci da odlicno izgleda a i lik izgleda sasvim ok. Sutra mu brzom postom saljem svoj auspuh da ga prepravi i oblozi karbon folijom, pa kad sve bude gotovo javljam rezultate. I nije ti zao da upropastis originalni auspuh? Raspitaj se prvo posto je nov, ako ti bude zatrebao jednog dana kada budes prodavao motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej 0 Napisano Novembar 22, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Yamaha fz-6s 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to sam i ja rakao čika kure! Moj propust za top - auspuh ispričavam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ronin 82 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Motocikl: Kawasaki ZX6R 636 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovaj fabricki mi je na par mesta izgreban i nekako mi izgubio sjaj pa hocu da ga sredim a mislim da ce karbon ekstra da mi legne posto je ceo motor crn. Cena ovih topova na e-bay je oko 100 e a vremenom ce ih biti vise pa ce i cena padati, uglavnom isto bi me kostalo da kupim neki auspuh sa ade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ronin 82 Napisano Novembar 26, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Motocikl: Kawasaki ZX6R 636 Prijavi odgovor kao problematičan Uz konsultacije sa majstor Darkom odluceno je da se ne dira originalni auspuh vec da se napravi novi ovalni karbon auspuh. Nestrpljivo cekam zavrsetak radova pa kad sve bude gotovo javljam kako je ispalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 16, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel gotovo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ronin 82 Napisano Decembar 17, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Motocikl: Kawasaki ZX6R 636 Prijavi odgovor kao problematičan Gotov je auspuh ali nismo bas pogodili ugao cevi koja povezuje izduvnu granu i top pa kad to prepravim kacim slike. Prvi su utisci da dobro izgleda i da se lepo cuje (ne preglasno vec taman kako treba). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...