Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 10, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan прва лига квариша... иначе, ако се ставља шира гума од предвиђене, ићи на највиши профил /90, и најмање ће се деформисати кад је фелна уштине. мада, онда ће дупе да плива и меша ко блесаво. треба бре наћи ваљане фелне, јер јебига, или ће да личи на супермото, или ће диде ко један. ко оће да ради ХТ, сећам се једне коју сам имао пре, (нисам ја буџио), легле су ливене 17-це од GSX600F из неких 80-их, а за преправку је требало, невероватно, само пар чаура - дистанцера на осовинама. упасовало се све остало боли глава. <_<Angry GSX iz 80-ih ima felne 3.25 i 4.0 ja mislim, u svakom slucaju, nedovoljno! To vazi i za gsxf-ove i do 2000. MOze od RF-a, od CBR-ova, SV-ova.... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 10, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan P.s. vracanje u enduro za manje od 14min, redovno stopamo! A da je zabavno, zabavno je! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 10, 2010 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan GSX iz 80-ih ima felne 3.25 i 4.0 ja mislim, u svakom slucaju, nedovoljno! ма то да, само истичем да је лагана преправка... екстра слика, фотошоп мајка Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Novembar 10, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Hehe kvarni , trebao si baciti glasanje koji je ovo motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Novembar 10, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Iz SM u MX za 25min laganog rada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 10, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Hehe kvarni , trebao si baciti glasanje koji je ovo motor Ni ja vise nisam siguran 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Novembar 10, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan GSX iz 80-ih ima felne 3.25 i 4.0 ja mislim, u svakom slucaju, nedovoljno! ма то да, само истичем да је лагана преправка... екстра слика, фотошоп мајка Ма јесте то он, на оној његовој ћелестонци од гуме, а ти испразни сандуче, да те не изрепутирам у минус Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Novembar 11, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ipak odustajem od ove prerade. Felne su sa kineza, a ja nesto nemam poverenja u njihov kvalitet. Na oko deluju kvalitetno, ali ipak necu da dodjem u situaciju da sve prepravim (a ima dosta posla), pa da mi crv posle ne da mira i da sam dzaba krecio Ako nekom trebaju, dajem ih po nabavnoj ceni. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Novembar 11, 2010 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan To je meni glavna briga. Za neku normalnu vožnju po gradu su verovatno OK, ali ko još vozi SM normalno? Glavčine deluju tanko i ne verujem da bi preživele neki skok. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Novembar 11, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma debljina materijala nije problem, na oko deluju sasvim ok, nije to mnogo tanje nego original felne. Materijal je mozda problem, a to mozda mene koci. Necu da razmisljam, jednostavno nemam poverenja u kineze. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Novembar 11, 2010 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan neeeeeeeeee. znaci li to odustajanje od SM ili samo odustajanje od PRC SM tockova, PRC SM tockovi mi delovase kao vrhunska jeftina alternativa za sm preradu. bas se obradovah kad videh ovaj post. josh vecina stvari pase na prvu, u pitanju je samo malo igranja i volje. u najgorem slucaju otkaz PRC SM TOCKOVA nece biti iznenadan i totalan, u pitanju su zbice, sklop je daleko elasticniji od livenih felni. prvo ce se pokriviti i napuci i puci koja zbica pre no sto se skroz raspadnu. ukoliko postoje sredstva, neke excelove su naravno bolje. inace odlican bajk , odavno na wishlist. sa 2 seta tockova. vr' Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Novembar 11, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne odustajem od SM. Kad nadjem povoljno excel felne onda cu da napravim da bude to kako valja ili necu ni da prepravljam uopste. Za neku normalnu voznju dobre su i ove kineske, al ja necu da vozim normalno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti reći Aco da mu odlično čuče ovi novi točkići. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Novembar 11, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ne odustajem od SM. Kad nadjem povoljno excel felne onda cu da napravim da bude to kako valja ili necu ni da prepravljam uopste. Za neku normalnu voznju dobre su i ove kineske, al ja necu da vozim normalno Taj rad , staviš EXCEL i ne misliš nego samo gassss 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Novembar 12, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bi da pametnjakovic koji nam je podelio minuse obrazlozi razlog ali kad malo bolje razmislim i ne treba, danas sam prodao felne, tako da ova tema ide pod kljuc. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...