Vladimir J 23 Napisano Novembar 16, 2010 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene par fotkica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Novembar 18, 2010 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Konacno evo i od mene par fotki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Novembar 18, 2010 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Konacno evo i od mene par fotki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4887 Napisano Novembar 18, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ...I sto puta kažem da neću otvarati temu "Ostravica 2010" ali k'o hipnotisan...ni ne znam kad je otvorim... Onda se prvo ojedim pošteno što nisam bio... ... Pa ipak kad vidim fotke...Ići ću i ja tamo - daće Bog ! i to dvaput. Prvo sam a onda organizovano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Novembar 18, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile13 4 Napisano Novembar 21, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, pa lepo ste se vi proveli na Ostrovici malo voznje malo planinarenja i malo kafane.Vidim i da je Gaga bila sa vama pa vam je sigurno ucinila laksi planinarski deo ture.Da budem iskren i meni se malo je reci dopada ovakva akcija sa voznjom , planinarenjem i neizbeznom kafanom, samo sto bih ja ubacio malo vise planinarenja.Probacu da ubedim Gagu da mi se na leto pridruzi u nekoj planinarskoj turi po Alpima.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan baš vam je sladak taj maleni PITER BULIJER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Decembar 1, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene sa malo vecim zakasnjenjem,jbg,nisam mogao nikako ranije,al ne skodi da se podsetimo po ovakvom vremenu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Decembar 1, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li vi sigurni gde ste bili na vožnji, ili planinarenju, :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Decembar 1, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li vi sigurni gde ste bili na vožnji, ili planinarenju, :takoje: pa i jedno i drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Decembar 2, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Svestrano ,nema šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Octobar 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, kad planiraš Ostrvicu 2011. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4887 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo smo juče na vožnji maxiskuteraša na Rajac, sasha i ja pomenuli Ostrvicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Octobar 17, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Octobar 17, 2011 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan pa zna se - polovina novembra. Ostaje samo da nas Lalajko iznenadi, 12. ili 19. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 17, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 17, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Octobar 17, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan pa zna se - polovina novembra. Ostaje samo da nas Lalajko iznenadi, 12. ili 19. Tako je, dogovoricemo se u odgovarajucoj temi na vreme! Jedva cekam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Octobar 20, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ostrvicaaaaaaaa ! Moja omiljena voznja i pentranje traLalajku po zivcima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hajde Lalajko,oglasi kad krecemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Octobar 20, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa rano je jos, pocetkom novembra znacemo precizniju vremensku prognozu. Sto se mene tice, moze i 12-ti, samo ako se prognozira lepo vreme. 2010 smo imali fantasticno vreme i to mnogo znaci za ovakav izlet. Ako se pokaze da ce 12-tog biti lose, pomeramo za sledeci lep vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nagovaram Lalajka da prvo forsiramo Bukulju (na njenom vrhu ima 2 kafane), opkolimo Garasko jezero pa onda juris na Ostrvicu, al se ne da teoreticar .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Octobar 20, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nema se vremena za sve to jer smo prosle godine i ovu kracu varijantu zavrsili u mraku. Ove godine cemo malo pozuriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam,jos da nas vreme posluzi kao prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 20, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan ja pratim !!! Maxi vožnja uvek!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...