peratrap 787 Napisano Novembar 11, 2010 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan video sam kad mu je rodjendan pa sam srecan sto sam mladji od mladjih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Novembar 11, 2010 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Matoro bre to... Još "važem" ići ili ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Novembar 11, 2010 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan mi mozemo da cuvamo motore u podnozju da sam hteo da planinarim ne bih kupovao motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Novembar 12, 2010 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se konacno gde se tacno okupljamo u gradu nam voljenom Beogradu za polazak? Koji OMV na vidikovcu, da nije onaj na pocetku ibarske pre skretanja za labudovo brdo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem + 3 Vlajko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Novembar 12, 2010 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je za spisak... 1. Lalajko 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Novembar 12, 2010 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se konacno gde se tacno okupljamo u gradu nam voljenom Beogradu za polazak? Koji OMV na vidikovcu, da nije onaj na pocetku ibarske pre skretanja za labudovo brdo? Baš taj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Novembar 12, 2010 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan E bogami idem i ja... 1. Lalajko 2. Almighty 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalajko 2. Almighty 3. rboban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem + 3 Vlajko? 1. Lalajko 2. Almighty 3. rboban 4. Vlajko Idu valjda i Popsy i Zex i Jimmy..ali nek se sami ture Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalajko 2. Almighty 3. rboban 4. Vlajko 5. Kalina + 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalajko 2. Almighty 3. rboban 4. Vlajko 5. Kalina + 5 6.Yanmar Ako je neko voljan da se nadjemo na OMV pumpi na karaburmi,ja odatle krecem pa peglamo grupno do gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan ja idem 99%,jel se okuplja neka ekipa sa karaburme ili mirijeva na partizanskom putu kod omv? Ja krećem od OFK stadiona. Možemo da se nađemo na OMV pumpi (da natočimo do vrha) ili na kružnom toku kod Bogoslovije - oko 8.20h OK? Na Vas dvojcu sam mislio,ako ste voljni 8,20 OMV? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalajko 2. Almighty 3. rboban 4. Vlajko 5. Kalina + 5 6.Yanmar 7. Popsy 8. Zextreme & Dee 9 Shum@rz au kako smo krenuli ovo će biti ST vožnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Novembar 12, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ja idem 99%,jel se okuplja neka ekipa sa karaburme ili mirijeva na partizanskom putu kod omv? Ja krećem od OFK stadiona. Možemo da se nađemo na OMV pumpi (da natočimo do vrha) ili na kružnom toku kod Bogoslovije - oko 8.20h OK? Na Vas dvojcu sam mislio,ako ste voljni 8,20 OMV? moze naravno,samo moram da vidim do veceras idem li 100%,pa vam javljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan au kako smo krenuli ovo će biti ST vožnja Nemo` se lozis! Tu su Kalina i Yanmar da vam polupaju packe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 12, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan A mozda bude jos koja honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Novembar 12, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Zabranio bih bjb vožnje subotom. Samo me tuga fata. :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Novembar 12, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se konacno gde se tacno okupljamo u gradu nam voljenom Beogradu za polazak? Koji OMV na vidikovcu, da nije onaj na pocetku ibarske pre skretanja za labudovo brdo? Baš taj! U koliko sati ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Novembar 12, 2010 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Polazak je u 9h. Budite tačni da ne kasnimo kod Lalajka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan U koliko sati ? Za sve koji stižu sa severa - sastanak na OMV pumpi na Vidikovcu u 8.30h. Polazak najkasnije u 9h. "Alpinisti" treba da ponesu odgovarajuću garderobu (trenerke, patike...) i nešto za osveženje na vrhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 12, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu preko Sapca,pa se vidimo u LA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Možda s' juga krene par yamahica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ostrvicu, tu kamenu čuku sam jedva cekao i ne propustam !!!! Ko ne ide - velika greska. Ali, razumem ako ste malo stariji...ovo je ipak za nas mladje i potentne . PS Ko neće bez Arakisa, otpala mu pisa hehehehe 1. Lalajko 2. Almighty 3. rboban 4. Vlajko 5. Kalina + 5 6. Yanmar 7. Popsy 8. Zextreme & Dee 9. Shum@rz 10. nntom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Novembar 12, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan au kako smo krenuli ovo će biti ST vožnja Pa ova laksa voznja i jeste za ST i BMW... Afrike su za nesto drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...