djordjenovcic 5 Napisano Novembar 9, 2014 U prolazu, 72 postova Motocikl: Vespa px Prijavi odgovor kao problematičan Sad si mi potpuno srusio koncept . Kako 150ccm trpi brdovite predele (a okolina Kraljeva je upravo takva) i dvoje na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 9, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes od nekoga 150 i probas. Mozes i neku blazu verziju kita da stavis koja nije puno zahtevna tipa DR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjenovcic 5 Napisano Novembar 9, 2014 U prolazu, 72 postova Motocikl: Vespa px Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos vremena o tome da se razmislja, za sada skupljam delove i ideje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjenovcic 5 Napisano Novembar 10, 2014 U prolazu, 72 postova Motocikl: Vespa px Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze da se nekako proveri ispravnost bobine ne px-ici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 10, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti za to uredjaj. Retko ko ga ima. pre menjanja cdi-a ili bobine proveri vrednosti statora. On je najcesci uzrok kvara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjenovcic 5 Napisano Novembar 10, 2014 U prolazu, 72 postova Motocikl: Vespa px Prijavi odgovor kao problematičan Na CDI sumnjam jer se pokidala zuta zica koja ide na masu a nije je moguce nastaviti. I kada dohvatim zelene zice prodrma me struja. Uzgred kako se proverava vdenost statora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 10, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Zuta zica ti je dupla masa koja nema mnogo veze sa radom.Tacnije, Masu na CDI dobija preko bele zice tako da i bez te zute radice bez problema. A sto te cepa struja sa zelene ? Pa mora jer direktno cackas na visokonaponsku spulnu,zelena je izvod sa nje.nemoj to da radis.Svak zica ide na svoje mesto. Reci kakav problem imas da mogu da ti pomognem u kom pravcu da ides. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjenovcic 5 Napisano Novembar 10, 2014 U prolazu, 72 postova Motocikl: Vespa px Prijavi odgovor kao problematičan Pa Vespa slabo prima gas, odnosno dodje do nekog broja obrtaja i nece dalje, nekako je motor mnogo lenj. Napravicu sutra snimak pa cu da postim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 11, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Nije to do struje tj mnogo mala verovatnoca. Pregledaj karb, fals vazduh...proveri ulje u menjacu mirise li na benzin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjenovcic 5 Napisano Novembar 11, 2014 U prolazu, 72 postova Motocikl: Vespa px Prijavi odgovor kao problematičan Evo i snimka kako radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 12, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da otvorim snimak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjenovcic 5 Napisano Novembar 12, 2014 U prolazu, 72 postova Motocikl: Vespa px Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sad mislim da ce moci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 990 Napisano Novembar 12, 2014 Very Funny Rider, 1129 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Moras da promenis security videa..iz Private u Public. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjenovcic 5 Napisano Novembar 12, 2014 U prolazu, 72 postova Motocikl: Vespa px Prijavi odgovor kao problematičan Jesam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Novembar 12, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Jesam.... Karb. Ili imas visak vazduha (negde prima fals) ali mislim da nije to u pitanju, jer vraca normalno ler, ali je problem do karburatora, i verovatno mu fali goriva, zagusen je, ili trpa goriva previse u sebe, pogledaj da ocistis karb i filter. I svecica za svaki slucaj, da ne bude nesto j do nje kasnije, a ako hoces, proveri da li na svecici baca plavu varnicu kada ga zaverglas. Da ne bude da je problem samo j svecici. A cuje se tu jos dosta zvukova da strane, kao da se cuje neki lezaj ili klip, a moze biti i samo da zvekece na kurbli mehanizam, ako je labav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 13, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi bas kako treba. Zvuci na snimku se mnogo razlikuju nego u stvarnosti pa nebi bas najostrije da krenem. Nisi proverio stanje ulja u menjacu? Ima li ulja i koliko i mirise li na benzin. karb u svakom slucaju treba pregresti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjenovcic 5 Napisano Novembar 13, 2014 U prolazu, 72 postova Motocikl: Vespa px Prijavi odgovor kao problematičan Ulje u menjacu sam zamenio cim sam Vespu doterao kuci, i koliko se secam nije mirisalo na benzin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 13, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Ocisti,predihtuj i presteljuj karburator prvo. Mada PX80 nema bas neku ostrinu na gasu posebno ali ipak mora malo bolje da prima gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjenovcic 5 Napisano Novembar 20, 2014 U prolazu, 72 postova Motocikl: Vespa px Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam zavrsio sredjivanje karba (rasklapanje, pranje u ultrazvucnoj kadi i ponovno sklapanje).S obzirom da sam ovo radio prvi put vise sam nego zadovoljan, jedino cime nisam zadovoljan je to sto sam ostetio jedan dihrung, pa sada pusta gorivo,sutra cu i njega da zamenim. Inace Vespa prima gas kao blesava..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 20, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred guraj.Najsladja je voznja sam kad probleme resavas. :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Februar 2, 2015 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Citajuci o ovim lepotanima me uhvatilo da kupim Vespivu koju bih kao drugi motor vozio po gradu. Trazim neku PX variant, ako neko ima neku preporuku bio bih zahvalan... Moze bilo kakvo stanje samo da ima papire, pa ce IgorVA umetnicki to da sredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1773 Napisano Februar 11, 2015 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje je preporuka za mešavinu kod Vespi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Februar 11, 2015 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koja polusintetika ili sintetika renomiranih proizvodjaca. Motul,Agip,Castrol,Ipona....samo ne Nisotec,Dinara oil itd sa pumpi. Kod full sintetike vodi racuna da nije samo RACE varijanta, ta ulja sagorevaju na mnogo vecim obrtajima nego sto vespa vrti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1773 Napisano Februar 11, 2015 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Sutra dovozim NV 150 iz Beograda,pa ako bude trebalo - da znam.Kada sam išao da je gledam u kaseti je bila bočica dvotaktola....mislim full sintetika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Februar 11, 2015 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Srecni kilometri da budu i SUV DRM.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...