Jump to content

Moto Zajednica

Moto sport vesti za sezonu 2011

Recommended Posts

• Drug član, 1497 postova
  • Motocikl: YZF-R1

Spanci mi polako idu na onu stvar sa pretnjama i rasistickim ispadima! Previse hejtuju u svemu i svakoga. Isto tako bi u Italiji mogli da prodju i Spanski vozaci!

Ovo udaranje packi Sicu,po meni je otislo predaleko! Sic je rekao sta je morao da kaze a 100% bi ponovio "manevar" opet.

Izgrdili ga kao malo dete.

Nadam se da sledece nije ubacivanje arome jagode u motorno ulje.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 13023 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Da je to odmah rekao (mislio tako ili ne) cele ove nakaradne budalaštine s pretnjama ne bi ni bilo. Taktičan je ko magare. Sad su mu verovatno priklještili jajca pa je procedio neko priznanjce. 5 minuta klečanja na kukuruzu, 20 očenaš i vozdra.

Da je to odmah rekao (mislio tako ili ne) cele ove nakaradne budalaštine s pretnjama ne bi ni bilo. Taktičan je ko magare.

Vala bas!

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Ne znam da li je bilo ovo:

MotoGP world champion Jorge Lorenzo claims it will be hard to beat Casey Stoner with the Yamaha M1 in its current form - and he doesn't expect a more powerful engine until August.

"Maybe in the middle of the season. Maybe Brno [August 14]," Lorenzo said of a much-speculated new engine, after finishing second to Casey Stoner at Catalunya on Sunday.

Repsol Honda rider Stoner has now won three of the fives races this season, with Lorenzo's only victory coming in the wet Jerez race - in which Stoner was taken out by Valentino Rossi.

Stoner has scored 17 points more than Lorenzo in the last two races, and is now just seven points from the top.

However, Lorenzo understands that Yamaha also has next year's 1000cc bike to develop.

"I would like to fight for wins this year. With this bike it is going to be tough. So I need a little improvement to make the bike quicker," he said.

"But also I would like to fight for wins in 2012. I trust the power of Yamaha to make both bikes competitive."

When asked about any forthcoming chassis developments, Lorenzo made clear he'll be grateful for any assistance.

"I wait for improvements with anything. If its engine I will be most happy. If it's a chassis that gives me some tenths that will be fine, but we need something to fight with Casey at this moment," he repeated.

"There may be some tracks where he is not 100 percent, does not like, or is not able to be very strong. Like Estoril. Then we can fight for the win with what we have."

• Zainteresovan, 605 postova
  • Motocikl: CBR600RR

tako se to radi...boli ga pedu da pumpa fabricki tim, ispostovao je svoj tim bez kog ne bi bio tu....Aoyama smekeru!

Yamaha announce Spies contract extension

Zar Spies nije imao dvogodisnji ugovor (2011,2012)?

Karaula,ja cisto sumnjam je AoYama odbio Repsol zbog lojalnosti timu. Usko su oni povezani sa fabrickim tako da mislim da to ne pije vodu. Mozda smatra da nije 100% fit od povrede kicme ili vec nesto drugog. Ne verujem da je toliki smeker da odbije zvanican poziv fabrike. Mozda gresim ... Mislim da je prvi na tapetu bio Hopkins

• Zainteresovan, 666 postova

Karaula,ja cisto sumnjam je AoYama odbio Repsol zbog lojalnosti timu. Usko su oni povezani sa fabrickim tako da mislim da to ne pije vodu. Mozda smatra da nije 100% fit od povrede kicme ili vec nesto drugog. Ne verujem da je toliki smeker da odbije zvanican poziv fabrike. Mozda gresim ... Mislim da je prvi na tapetu bio Hopkins

Ima tu nešto, tačno. Aojama je ušao u Gresini na inicijativu Honde, dugo se vodila borba. Italijani su hteli svog vozača, Honda forsirala Aojamu, najverovatnije pogurala i DORNA (treba im Japanac u karavanu zbog marketinga). Ne razumem ni ja zašto bi Hiroši odbio ponudu da vozi najbolji motor trenutno, dok ovako ostaje na mašini iz 2010. Ima tu nešto...

• Integrisan, 13023 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Ma to je loša karma. Navikava se na nešto što neće voziti, tim ladi jaja u međuvremenu, samo pravi sebi problem bez razloga. Drugo su ovi iz "nižih" kategorija ili drugih serija - ukoliko nisu u borbi za titulu.

• Ne silazi, 5004 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 1000

Kolin prošao lekarski pregled, može da vozi. Ovo je r. snimak njegove povrede.

270MY_3176305356898774.jpg

• Ne silazi, 5004 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 1000

Imao je za 2010 i 2011. Izgleda da se odlučio da uskladi ugovor jer krajem 2012 svim velikim igračima ističu ugovori.

29 November 2010

http://www.motorcycl...amaha-contract/

Imao je za 2010 i 2011. Izgleda da se odlučio da uskladi ugovor jer krajem 2012 svim velikim igračima ističu ugovori.

29 November 2010

http://www.motorcycl...amaha-contract/

Spies je 2010. vozio za Monster Tech 3 Yamahu (best rookie) ! Mislim da je potpisao dvogodisnji ugovor za 2011. i 2012. ili sam tu ja pogresio?! Bio sam ubedjen da je na 2 sezone potpisao ugovor

Colin jos jednom pokazuje koji su to mentalni skllopovi! U vezi prosle trke kada je komisija odbila da vozi,Colin je izasao sa idejom da startuje pa koliko izdrzi. Nije im se svidela ideja! To mu je inace bio prvi izostanak sa trke od 2003.god (start trke)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja